torstai 26. heinäkuuta 2012

Salmiakkityyny

Kerroinkin viime viikolla kuinka sisustuskauppakierroksella pistäydyttiin Snurressa ja mukaan tarttui muutama vyyhti matonkudetta. Niistä ei kumminkaan tullut mattoa vaan tyyny! Kokeilin ensimmäistä kertaa kirjovirkkausta ja ihastuin. Olen tähän itse enemmän kuin tyytyväinen!!!


Tein tyynyn tulevaa lastenhuonetta varten lattiatyynyksi, mutta nyt se saa siihen asti majailla vähän siellä sun täällä. Istuu se sohvallekin, ja sopii hyvin uuteen peittoon :)


Mittasuhteet näkyy tässä 80senttisen 1-vuotiaan vierellä, kokoa löytyy. Ja painoakin noin kolme kiloa.


Tuntuu hölmöltä kehua omaa tekelettään, mutta en vaan löydä tästä mitään moitittavaa ;DDD No ehkä se, että pesua varten joutuu toisen keltaisen sauman aina purkamaan ellei hankita niin isoa pesukonetta mihin sen saa tungettua tyynyineen kaikkineen...


Tyynyn pari muhii jo mielessä, mutta sen toteutus saa odottaa synttärihulinoiden jälkeistä aikaa.


Malli on oma.

20 kommenttia:

 1. SE ON HIENO! Ja keltaiset reunukset piristää kivasti. Täytyy ehkä vähän apinoida kunhan saan muut hommelit alta pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Keltainen tosiaan piristää, ilman sitä jäisi valjuksi. Ja toisaalta, kun keltainen kausi menee ohi, niin reunuksen vaihtaa helposti mihin vaan väriin :) Apinoida ja linkkailla saa :) Kiva nähdä mitä ihanaa sä saat aikaan!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Irina! Voipi olla että näitä tavalla tai toisella toteutettuna tulee tuonne Huhuuseen ;)

   Poista
 3. No onpas hieno, noita voisit vaikka pistää myyntiin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tästä jonkun myyntiversion voisi tuonne Huhuuseen ehkä kehittääkin :)

   Poista
 4. Hieno! Tulipa vaan mieleeni, että tuon pariksi sopisi se Elloksen samanvärinen viltti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiätkö mä mietin ihan samaa! Mua vaan arveluttaa se peiton "sinapinkeltainen" reuna, jos se on samalla tavalla ruskeaan taittava kuin H&M Homen sinapinkeltaiset tyynyt. Mut saahan sen aina palauttaa! Kiitos :)

   Poista
 5. Ihana. Mun alkoi tehdä mieli vielä isompaa lattiatyynyä samalla tekniikalla. Jos en itse enää syksyllä ehdi tai jaksa niin täytyy ostaa sulta joululahjaksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tässä on tosi tarkkaan valittava kuteet että ovat tasalaatuista ja yhtä paksuja keskenään, muuten ne paistaa tuolta kuvion väleistä ikävästi. Eli mitä isommaksi mennään sitä haastavampaa on tietty se kuteiden löytäminen... Ja painokin nousee aikamoiseksi. Mutta muuten sellainen jättijättityyny olisi kyllä ihana!! Pitää toivoa ettei tulevat työt rajoita näitä virkkauksia ;DDD

   Poista
 6. Todella kaunis tyyny!
  Ja todellakin sopii uuden peiton kaveriksi erinomaisesti.

  Mä täällä aina ihan kateellisena katselen sun tekemiä virkkauksia.
  Jotkut ne vaan osaa ja jaksaa - toisin kuin eräät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Nyt pitää tähdätä siihen että kaikki sopii kaikkeen, niin tuleva sijoituspaikka ei ole niin tarkka vaan näitä voi pyöritellä ympäri asuntoa fiiliksen mukaan :)

   Mä kyllä jäin ihan tähän virkkaus koukkuun, heh pakollinen sanaleikki, koko ajan tulee uusia ideoita mitä pitäis ehtiä toteuttaa :)

   Poista
 7. Kerkesin vihdoin vastavierailulle ja jään innolla seuraamaan suunnitelmiasi ja remonttinne edistymistä:-) Ja tuo tyyny on aivan ihana, nuo keltaiset reunat on tosi kiva yksityiskohta! Mulla kans päässä on jos jonkinmoista virkkausideaa, kunhan niitä vaan ehtisi toteuttaa:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit ja tervetuloa uudelleen :) Kiitos! Sitä aikaa ottaisin minäkin mieluusti enemmän että saisin kaikki ideat toteutettua! Kummasti tuo virkkaus vie mukanaan kun sen kerran aloitti :)

   Poista
 8. Vau, oletpa tosi hienon tyynyn virkannut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen tähän itse tosi tyytyväinen. Uusi viereen sopiva muhii mielessä kunhan vaan aika antaa myöten sen toteuttamiseen :) Kiva kun kommentoit ja tervetuloa!

   Poista
 9. Voi mahoton. Tommonen tyyny! Ompa tosi makia.. Ja kiva blogi.. löysin tänne vasta tänään toisen blogin kautta. :) Tartteepa pistää seurantaan tämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista! Kiva kun löysit, tervetuloa :)

   Poista