maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kylpyhuoneita

Katselin kylpyhuonekuvia inspiraation toivossa. Jotenkin se viimeinen ajatus meidän kylpyhuoneen kohdalta vielä puuttuu. Minkäkokoiset laatat ja missä sävyssä? Alunperin oli ihan selvää että valkoiset seinät (ehkä joku valkoinen kuviollinen) ja musta / tumman harmaa lattia. Nyt kun asuntomessuilla ja kuvissakin on ollut huomattavasti luonnonläheisempää, vaaleaa ja rusehtavaa niin todella tumma ei ehkä enää innostakaan. Mutta mitään täydellistä ratkaisua en ole vielä missään nähnyt. Etsintä jatkuu. Näissä kuvissa on kaikissa jotain kivaa. Niitä yhdistelemällä se oikea löytyy varmasti vielä meillekin :)
12 kommenttia:

 1. Tääkin varmaan on sellanen kohde, että mitä enempi sitä miettii sen sekavammaks omat ajatukset menee. Iso remppa. Mut kyl se sitten taas taas kun saa sen idiksen :)

  Ton ekan kuvan tunnelma on aika seesteinen ja väritys kiva. Toiseksi alimman kuvan avohyllyt on just passelit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Vaihtoehtoja kumminkin on, ja kun oma maailma ei ole ihan mustavalkoinen niin se tekee valinnan aika vaikeaksi. Tuo eka kuva on myös mun suosikki :)

   Poista
 2. Mulle eivät suurin osa noista ruskeista laatoituksista iskeneet. Ehkä tykkään ruskeissa eniten joko ihan tummista, kylmistä ruskeista tai sitten tuollaisesta tosi vaaleasta ja luonnokivimäisestä. Tai sellaisista melkein harmaista. :)

  Kolmanneksi ylimmäisen kuvan tehosteseinän laatat ovat tosi kauniit! Samoin se ammekuva, missä on jotain maisemakuvaa takana on upea kokonaisuus. Ja myös kolmanneksi alin kylppäri on todella hieno.

  Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja riippuu kalusteistakin paljon, millaiset laatat ovat kivat. :) Mutta kyllä se sieltä löytyy, kun vähän kiertelet ja näet, mitä on tarjolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita ruskeita kuvia olikin tuossa lähinnä muiden syiden vuoksi niinkuin tuo suihkukaukalo, kuivausteline ja upotetut hyllyt :) Ei muhunkaan perusruskea uppoa, eikä oikein tummakaan. Juuri tuollainen tosi tosi vaalea tai sitten harmaaseen sekoitettu voisi mennä. Mutta tosi vaaleassa on se ongelma että saattaa tuntua liian kellertävältä ja se ei ole kiva. Ja jos sit ottaa harmahtavaa niin miksei suoraan harmaata :)

   Sama tehosteseinä sai myös mun huomion ja se maisemakuva on jotenkin tosi hienoa!

   Nyt vaan tarttis sitä aikaa millä kierrellä. Lasten kanssa ei onnistu, 3v uhma ja 1v eroahdistus-mikä-lie-uhma ei oikein ole parhaita kauppakumppaneita... Ja sit kun saadaan ne hoitoon on pakko tehdä remppaa. Oh well, joku päivä :)

   Poista
  2. Ahaa, nyt ymmärsin. :) Jostain juuri kuulin/luin, että ruskea on sisustuksessa tällä erää vähän menossa pois. Sen kyllä jotenkin huomaa. Enemmän on harmaata, kun taas silloin kun edelliseen kotiin oltiin muuttamassa, niin tummaa ruskeaa oli paljonkin, myös lattioissa pähkinää jne.

   Totta, kiertely lasten kanssa on vähintäänkin haastavaa... ;) Mutta onneks on tämä bloggailu! :)

   Poista
  3. Ai jossain sanottiin että ruskea on menossa pois? Mun mielestä kun on jotenkin näyttänyt että se on taas tulossa takaisin muutaman välivuoden jälkeen. No, meille sitä ei ainakaan tule oli se menossa tai tulossa. Edellinen asunto oli täynnä ruskeaa, tämä nykyinen on vähän jotain maalaisromanttista ja uusi on sitten jotain ihan muuta!! :)

   Tosiaan, onneks täältä löytyy vaikka mitä vaikkei kauppaan pääsekään :)

   Poista
  4. :) No ei näistä vissiin ota selkoa... Joka tapauksessa onneksi ruskea ja harmaa, samoin kuin musta, valkoinen ja puun sävyt ovat sellaisia suht ajattomia juttuja, etteivät voi kauaa olla kovasti pois muodista. :) No, itselläni oli silloin kuusi vuotta sitten enemmän ruskea ja tumma puu in, kun taas nyt harmaa ja vaalea puu. Ja on kyllä tosi mielenkiintoista täällä blogeissa seurata muiden valintoja!

   Poista
  5. No niinpä, makuja ja on monia ja se mikä toisella näyttää hyvältä ei välttämättä silti tunnu yhtään omalta. Me ollaan kuitenkin ainakin tässä ihan samoilla linjoilla :)

   Poista
 3. Totta, näissä kuvissakin luonnonsävyiset laatat näyttävät kauniilta! Täytyisi itsenkin osata päättää, minkä värisiä laattoja sitä uuteen kotiin haluaa, niitä kun sitten katsellaan kauan (lopun ikää ;D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen luonnonsävyinen tosi vaalea on kaunis. Mutta pelkään sen kellertävyyttä joten ei ehkä siihen uskalleta kuitenkaan mennä. Ja sehän siinä valinnassa stressaa kun pitäis osua kerralla oikeaan kun ei noita laattoja viitsi kovin usein vaihdella...

   Poista
 4. Kylpyhuonekin ois ihana saada rempattua, mutta se nyt jää johonkin tulevaisuuteen.

  Tällä hetkellä ainakin haluaisin omaan kotiin tumman lattaian ja vaaleat seinät. Mitään tarkoja värisävyjä ei ole mielessä. Sen kuitenkin tiedän, että tahtoisin karheammat lattialaatat sillä nykyiset on vaarallisen liukkaat märkänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkälaiset teillä on nyt? Jotkut ruskeasävyiset voisin veikata? Onnistuisko ihan vaan kaakelimaalaus jos kaipaa piristystä mutta remppa odotuttaa useamman vuoden?

   Noita lattialaattojakin pitäis saada kokeilla isona pintana suihkun jälkeen niin tietäisi miten ne oikeasti käyttäytyy :) Sitä liukkautta mäkin pelkään monien kivojen kohdalla, mutta sitten karhea taas arveluttaa pölyn kerääntymisen takia. Jotain siltä väliltä ja vielä kaunista. Etsintä jatkuu :)

   Poista