maanantai 9. heinäkuuta 2012

Teippausta

Hohhoijjaa kun on ranteet, käsivarret, olkavarret, hartiat ja selän lihakset kipeinä! Aamulla oli myös pää kuin puukolla tökätty eikä toinen silmäkään auennut kunnolla ilman Duactia. Kovaa puuhaa tuo vanhojen pintojen hiominen. Ja maalaaminenkin kun joutuu sitä pohjamaalin katkua haistelemaan. Ensi kerralla ehkäpä muistan sen hengityssuojaimen myös maalausvaiheessa... No, siinä kai se kunto kasvaa (ja muisti paranee) tekiessä. Sopii toivoa sillä uusia maalauskohteita tuntuu keksivän sitä mukaa että melkein jo heikottaa :) Valkoista ja mustaa maalia tulee kulumaan litrakaupalla!

*****

Lauantaina sain yllättävän vapaapäivän kun mies pisti lapset mummin hoiviin ja meni itse remppaamaan. Siivosin kotia nauttien siitä että tavarat jäivät siihen mihin ne pistin eikä yksi tai kaksi kääpiötä kulkenut perässä niitä uudellen järjestelemässä. Vaikea uskoa että siitä on vasta 1,5 vuorokautta, sillä asunto on taas kuin pommin jäljiltä.

Katsokaa nyt tätäkin 1v apinaa touhuineen tänä aamuna!


Kaikki tuolit pitäisi pultata lattiaan, sillä nyt kun kiipeily sujuu niin sitä mennään apuvälineiden kanssa niin korkealle kuin suinkin pääsee. Ja tullaan pää edellä alas, edelleen... Ei sentään onneksi ihan noin korkealta kun huomasin tilanteen ajoissa!

Sivuraiteelta pois ja takaisin lauantaihin. Sain juuri sopivasti Teippitarhasta tilaamani uudet teipit ja innostuin taas teippaaman. Nää on niin ihania ja moneen paikkaan & käyttötarkoitukseen sopivia. Kiinni olen jäänyt minäkin, kuten olen kuullut monelle muulle kokeilleelle käyneen. 


Edullista ja helppoa sisustusta sekä vaihtelua arkeen. Kun alkaa kyllästyttää niin muutos vie sen sekunnin minkä teipin poisrepäisy kestää eikä vanhasta ole jäljellä merkkiäkään!

Tällä kertaa teippiä meni piristykseksi olohuoneen jättipeilin ylä- ja alareunoihin...


...taulun kehykseen...


...lasten ruokatuoliin...Sekä eteisjakkaraan.


Asuntomessukuvissa näin hauskasti teipeillä tuunatun lämpöpatterin. Pitäisköhän taas alkaa hommiin..? ;D

P.S. Vaihdoin profiilikuvaa jos kommenteissa satutte ihmettelemään.

2 kommenttia:

  1. Sähän olet oikein innostunut teippailemaan :) Kivalta näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, tää on vähän sellaista puuhaa että kun kerran aloittaa niin uusia kohteita tuntuu löytyvän koko ajan. Pitää vaan tajuta lopettaa ajoissa ennenkuin on koko kämppä teipin peitossa ;D Onneksi lopputeipeistä saa aivan ihania lahjapaketteja ja muistilaputkin näyttää houkuttelevilta näillä kiinnitettynä! Kiitos :)

      Poista