lauantai 14. heinäkuuta 2012

Tampereen asuntomessujen lastenhuoneita

Tässä otanta asuntomessujen lastenhuoneista. Vaaleaa, selkeää, hyvin samantyyppistä vähän kaikkialla.

Fermin Harlequin-tapettia kahdessa eri sävyssä, mintunvihreänä ja harmaana. Tosi kauniita.
Oikealla Time of the Aquarius blogista tuttu Maja-leikkimökki.
Lantti-talo, kohde 29.


Meillä tästä autosta tapeltaisiin varmaan ihan liikaa...


Korko-talon (eli missä autokin) lattia oli mun makuun.
Upofloor Tammi Kartano 188 frost. Kohde 28.


Hyvin valkoista. Louhi-talo, kohde 27.


Punavalkoista. Huomatkaa teipit! :) Villa Ilo, kohde 26.


Sandbergin talot-tapetti punavalkoisena. Aurinko-Tuulia, kohde 25.


Ja vielä lisää punavalkoista. Aivan mielettömän suloinen tapetti jota en ole ennen nähnyt. Designer's Guildin Meadowsweet. Löytyy myös mustavalkoisena (jee) ja monena muuna värinä. Casa Forte, kohde 37.


Tämäkin tapetti oli mun mieleen. Alkaa tulla taas vaihteeksi valinnan vaikeus. Kannattaa katsoa laajempi kuva Joyvillestä MrPerswallin sivuilta. Jämerä Onni, kohde 16.


Sängyn pinta vuorattu muumi-sarjakuvilla. Oletan että decoupage-tekniikalla..? PikkuPuu, kohde 35.


Tässä hauska idea lattiaan. Tarra Art4U. Skaala, kohde 17.


Valokatkaisijankaan ei tarvitse olla tavallisen tylsä. ABB Impressivo. Ideal, kohde 34.


Kuva ei ole lastenhuoneesta, mutta mä saattaisin haluta tämän lapsille vaatekaapiksi. Ikea Odda.Vuoreksen Eemeli B22, kohde 6.


Vähän vanhemmalle lapselle matkustustunnelmaa. Tässä huoneessa oli käytävään pelkät lasiseinät. Mahtaakohan lapsi oikeasti viihtyä akvaariossa..? Ideal, kohde 34.


Haluatteko tarkempia tietoja siitä mistä asuntomessukohteista nämä (ja jatkopostausten) jutut löytyy vai riittääkö kuvat?

12 kommenttia:

 1. Kiva postaus:) ihana toi punavalkoinen tapetti!! :)


  jännä miten menee sisustukset sykleissä. Hetki sitten kaikki oli aina "maalaisromanttista" ja nyt tollaista pelkistetympää linjaa:) mutta muistan vielä senkin ajan kun ei ollu oikeestaan mitään tiettyä tyyliä ja muotia sisustuksissa (siis samoin kun nykyisin) ja kodit pysyi vuosikymmeniä samanlaisina. ei mun lapsuuden kodissa esim vaihtunut sisustus koskaan, mutta itse taas olen vaihtanut sisustusta paljonkin tässä vajaan kymmenen vuoden aikana jota olen omassa kodissa asunut:) onneksi nyt on näin... mä en ainakaan jaksais vuodesta toiseen asua muuttumattomassa kodissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpi punavalkoinen? ;D

   Tyylit ja tavat sisustaa on tosiaan muuttuneet aika paljon. Ja se on jännä miten tuo maalaisromanttinen oli nyt kokonaan poissa näiltä messuilta, kun kyllähän sitä vieläkin muuten on aika paljon.

   Musta oli aina lapsena kiva käydä kummitädin luona kun hän vaihtoi jo silloin sisustusta jatkuvasti. Joka kerta käydessä oli taas joku huonekalu kannettu pihalle ja toinen tuotu tilalle. Hyvin edellä aikaansa? Mut hän asuikin lapsuutensa Ruotsissa... ;)

   Poista
 2. Olis tosi kiva jos viitsisit laittaa mistä kohteesta kuva on. :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten inspiroivia kuvia!
  Ja miten mie tykkään tästä siun blogista, niin ihana!!

  VastaaPoista
 4. Kiva kuvapläjäys, eipä oo tullu kateltua edes minkään lehden messuliitteitä niin en yhtään tiedä millaisia asuntoja on odotettavissa mutta täältähän nää näkee helposti sun koostamana :)

  Kiva tuo Odda-kaappi! Meillä on eteisessä sen sarjan penkki (/matala lipasto)jossa on helppo pukea lapset ulos lähtiessä ja takas tullessa laskea käsistä kaikki roinat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos on hyödyksi :)

   Tuossa Odda-sarjassa näyttikin olevan monia kivoja kalusteita. Jotenkin ne on mulla aiemmin jääneet näkemättä. Meilläkin on eteisessä Ikean säilytyspenkki, en nyt muista sarjaa, ja se on tosiaan kätevä kaluste siellä! =)

   Poista
 5. Olipa kivoja lastenhuoneita! Ja ihana tuo Korko-talon lattia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet noista lastenhuoneista oli musta sellaisenaan aika tylsiäkin, mutta niissä oli ihania yksityiskohtia :) Tuosta lattiasta on nyt pakko hakea mallipala ja koittaa jos se kävisi meillekin, ihan tosi kaunis sävy!

   Poista
 6. Tosi kivoja huoneita, monen noista voisin nähdä esim. omana makuuhuoneena, mutta en mä useimpia noista lastenhuoneiksi älyäisi. Vähän sellaisia, että on laitettu keinuhevonen rekvisiitaksi, jotta edes hoksaa, että tämä on tarkoitettu lapsille. Paikan päällä ehkä tietysti mittasuhteet yms. tuo enemmän asiaa esiin?

  Mutta tuo punavalkoinen talot-tapetti on sen verran kiva, että tuon mä pistän nyt korvan taakse odottamaan! Ja ehkä myös tuon ruutuhyppelytarran, mutta se on varmaankin aivan liian iso meidän tulevaan lastehuoneeseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän noista se oikea lastenhuonemaisuus välity kun ei siellä ollut juurikaan tavaroita esillä. Kirjat ja lelut puuttuivat lähes kokonaan. Oli siellä jotain perinteisiäkin värikkäitä huoneita, mutta niitä ei nyt tullut mun kuvattua. Tuo valkoinen huone keinuhevosineen on kyllä tosiaan aika kaukana siitä mitä itse miellän lastenhuoneeksi. Joku teinin huone se ehkä olikin. Ja oli siinä yksi värillinen (yksivärinen) seinä :)

   Talot tapetti on ihana minkävärisenä vaan! Entäs jos tuon ruutuhyppelytarran liimaisi vaikka olkkarin lattiaan maton alle ja kaivaisi sadepäivänä esiin ;)

   Poista