perjantai 13. heinäkuuta 2012

Nyt me mennään

Kohta pakataan meidän konkkaronkka autoon ja suunnataan auton keula kohti Hämettä. Lapset jätetään matkalla mummon hoiviin ja itse jatketaan Tampereen Vuorekseen. Kyllä se on niin että pidempään ei maltettu odottaa kun mies sai hyvin vapaapäivän järjestymään ja mummo on kotosalla, joten asuntomessut kutsuu heti avajaispäivänään. Säätiedotus lupaa sadetta ja ennakkoaavistus ruuhkaa, joten saa nähdä miten paljon nähdään vai meneekö aika sisätossujen jonotukseen. Raporttia seuraa oli miten oli :)


6 kommenttia:

 1. Oi mäkin haluun, pakko kyllä päästä kun on niin lähellä meitä! mukavaa messupäivää ja toivottavasti ei ihan vallan kamalasti sada:) messuraporttia odotellessa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti mennä! Mutta ilman lapsia. Melkein kaikki asunnot on 2-kerroksisia, en usko että jaksavat kauaa. Tai sitten isompi porukka mukaan niin osa voi aina odotella leikkialueella kun toiset kiertää :)

   Poista
 2. Mukavaa ja antoisaa päivää:) Kuten edellinenkin, messuraporttia odotellaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli oikein hyvä päivä :) Montakohan raporttia mä vielä tässä väkerrän... ;)

   Poista
 3. Jään odottelemaan raporttia messupäivän annista! Me mennään sinne ilmeisesti ensi viikon alkupuolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin ekaa kertaa näin messujen alussa ja jatkossa mennään aina heti alkuun jos vaan millään päästään. Siis jos joskus vielä asuntomessuille eksytään. Huomattava ero siinä esittelijöiden asenteessa verrattuna loppupäiviin. Tai sit nuo Tamperelaiset vaan on niin mukavia.

   Poista