perjantai 20. heinäkuuta 2012

H&M Home

H&M Home puolelle on taas tullut vaikka mitä kivaa. Kelpuuttaisin nämä meille vaikka samantien, mutkun ei ole mitään järkeä haalia tavaraa ennen muuttoa... Joidenkin näiden kohdalla kyllä joutuu ehkä tekemään poikkeuksen ;)

Tämä torkkupeitto vaikuttaa ihanalta erikuosisten osioidensa kanssa


Keltainen samettityyny olisi hauska piristepala vaikka tulevaan lastenhuoneeseen.


Myös nämä kuviolliset tyynynpäälliset miellyttää


Nämä purkit ovat monikäyttöisiä. Ihan ensimmäisenä näkisin nämä meidän pikkuvessan avohyllyillä.Numero kynttilänjalat on kivoja: 1, 2, 3
Ehtisköhän tuota saada millään alle kahdessa viikossa tytön 3v synttäreitä varten... Ja sen jälkeen toki muuhun käyttöön.


Kaunis harmaa kuminauha aluslakana myös 180cm leveään sänkyyn!


Uudelta lasten puolelta kelpaisi nämä lakanat, sekä aluslakana että pussilakanasetti.


Näillä huppupyyhkeillä voisi ehkä lopultakin korvata äitiyspakkauspyyhkeet ;D
Pussukatkin on hauskoja, samoin kuin naulakot.
Teltta olisi varmasti lasten suosiossa, sekä sisällä että pihalla.


6 kommenttia:

 1. On ollut kyllä niin vaikeaa olla hankkimatta tavaraa valmiiksi uuteen kotiin! Kesän aikana meillä onkin vähän homma lipsunut, kuten olen kirjoitellut blogiin... ;) Nyt on muutto jo niin lähellä. :)

  Mutta siis ihania juttuja olit löytänyt! Mulle H&M Home on tosi uusi tuttavuus - ekat pussilakanat ostin sieltä nyt keväällä ja tykkään kovasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on muutto kyllä jo niin lähellä että jo nyt saa ostaakin :) Meillä kun ei vielä olla edes niitä seinäpintoja varmaksi päätetty niin ei oikein uskalla muuten sisustaa, tai voi olla että tapetit/maalin joutuu valitsemaan jonkun tyynyn mukaan ;D

   Mäkin aina unohdan koko H&M Home malliston olemassa olon. Ihan vain muutamia juttuja olen sieltä tilannut mutta niistä tykännyt kyllä paljon.

   Poista
 2. Mäkin tänään klikkailin Home-mallistosta juttuja tulevaan kotiin, maltillisesti tosin "vain" pussilakanoita meille kaikille ja pari sisustusjuttua... Mutta kuitenkin. Ne oli tosi valloittavia, ja tykkäsin hurjasti niistä valkoisista vauva-asioista! Jos meille olisi vasta syksyllä tulossa vauva, olisin niin klikkaillut ne kaikki ostoskoriin mutta tuolle puolivuotiaalle ne tuntuu jo vähän laimeilta :/ Tarkoitus kun on siirtää poitsu omaan huoneeseensa kunhan Mustikselle päästään, ja pojan huoneen värit on reippaampia (kuten tytönkin) kuin muun kodin valkoharmaa sisustus. Tähtilakanoita mäkin sitten päädyin pojalle tilaamaan, en pystynyt vastustamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä vauvapuolella oli tosiaan myös kaikenlaista ihanaa. Mut ne oli ihan selkeästi vauvoille, ei enää näille meidän mukuloille :-/ Ne tutitkin oli musta ihania, vaikka meillä ei edes koskaan ole ollut tutin syöjää :)
   Mä yritän koko ajan pohtia että ei enää tähtiä, ei enää tähtiä, mutta nuo lakanat vaan vetää puoleensa!

   Poista
 3. Hei, tuollahan on taas vaikka mitä kivoja juttuja!

  VastaaPoista