tiistai 10. heinäkuuta 2012

Arrow

Meillä tuli viikonloppuna puhetta että olisi kiva jos eteiseen / tuulikaappiin saisi pienen naulakon vieraiden takkeja varten. Nykyisessä eteisessä on se ongelma että kaikki naulakot ja kaapit ovat ihan täynnä omia rojuja, ja vieraiden kohtaloksi onkin tullut etsiä joku kolonen omalle takilleen lasten naulakosta... :-/

Yhteisideoinnin tuloksena mies taisi olla lopulta se joka keksi että olisipa sellainen tanko jonka saisi saranoilla seinään. Niin että normaalisti se ei veisi yhtään lattia- tai syvyystilaa (se kun tulisi vaatekaappien eteen), mutta vieraiden tullessa sen voisi avata ja laittaa tankoon henkarit valmiiksi. Kiva olisi jos siinä olisi koukutkin. Mies meinaisi että sellainen olisi helppo tehdä itse, kunhan jossain välissä siihen vain aikaa löytyisi.


Mutta kuten arvata saattaa, harva idea on enää nykypäivänä toteuttamatta. Eilen törmättiin Design House Stockholmin Arrow naulakkoon ja sehän on juuri sitä mitä puhuttiin. Kerrassaan täydellinen ratkaisu tulevaan eteiseen!Normitilassa se ei vie tilaa yhtään, mutta on hauskan näköinen sisustuselementti.Tanko taitettuna siihen saa henkarit hyvin ripustettua.Eteisestä(kin) on tulossa valko-musta-harmaa, joten punainen väripilkku voisi olla aika kiva... Musta ja harmaa ovat ehkä muuten suosikkeja. Harmi ettei ole keltaista. Mies tosin ei tuntunut siitä olevan lainkaan pahoillaan...Naulakko on Gustav Hallénin suunnittelema ja se palkittiin Red Dot -palkinnolla 2009.

Nämä olisivat nyt Vepsäläisessä tarjouksessa. Jokohan sen viitsis käydä varastoon odottelemaan..? Kun vaan olis varma minkä värin valitsee!

9 kommenttia:

 1. Huippu! Tällainen sopis aika hyvin meiänkin minieteiseen. Pitääpä pitää mielessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin? :) Mä innostuin heti kun tuon näin kuvien perusteella just paras pieneenkin tilaan. Pitää nyt käydä vielä livenä väijymässä ennen ostopäätöstä ;)

   Poista
  2. . "Tuntuisi kuvien perusteella olevan"...

   Poista
  3. Ihana blogi sinulla on taidan jäädä myös lukemaan sinun blogiasi ja meillä löytyy nämä naulakot pikkuvessasta harmaana. Ovat aivan ihanan näköiset ja vielä super käytännölliset =)

   Poista
  4. Kiitos, kiva kun tulit ja jäit :) Onpas kiva kuulla hyvä kokemus noista naulakoista, kiinnostavat entistä enemmän!

   Poista
 2. Toi on aika style naulakko! Ja tuota ei varmastikkaan tule täytettyä niillä omilla tavaroilla vaan säilyy oikeasti vieraiden käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä on! Ja samaa mietin että tuo on hieman huomaamattomana helppo jättää itse rauhaan :)

   Poista
 3. Kiitos tästä vinkistä! Meilläkin on vihdoin syksyllä muutto isompaan asuntoon tiedossa ja juurikaan eteisen naulakkotilaa ei koskaan ole tarpeeksi vieraiden tullessa. Kiva etenkin satunnaisempia kyläilijöitä varten, säilyy liukuovikaapin takainen kaaos vain omille silmille :D Täytyy varmaan käydä pikimmiten Vepsäläisellä ja ostaa pari jo valmiiksi.
  - Silla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että vinkki oli sullekin hyödyksi :) Juuri tuota mäkin haluan välttää - että ei tarvitse noita kaappeja availla ja näyttää mikä kaaos siellä vaanii! Voi apua, tuonne Vepsäläiseenhän pitää itsekin ehtiä tänään kun ale on viimeistä päivää voimassa!

   Poista