sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Tampereen asuntomessut: loppupalat

Nyt ihan viimeiset kuvat asuntomessuilta. Vähän sitä sun tätä, kaikkea sekaisin.

Monessa kohteessa oli tehty mahtavan iso ikkuna makuuhuoneeseen.
Jämerä Loft 2, kohde 30.


Olisihan se ihana jos olisi avarat näkymät vaikka merelle päin, mutta en mä oikein ymmärrä voiko siitä ikkunasta näin nauttia..? En minä ainakaan noilla etualalla olevilla sängyillä kovin rentona verhot auki makailisi .
Louhi, kohde 27 + Villa Ilo, kohde 26.


Käsitöitä oli hyödynnetty monissa sisustuksissa. Uppoaa mun makuun.
Olettekin varmaan sivupalkista huomanneet linkin minun ja ystäväni käsitöihin? Tehdään myös tilauksesta :)Kaunista tapettia Seinäruususta. Huone oli muutenkin ihana.
Korko, kohde 28.


Tästäkin tapetista tykkäsin kovasti! (lisään tiedot myöhemmin)
Villa Rusko, kohde 23.


Ja Marimekkokin miellytti. Ei tosin beigenä.
Aurinko-Tuulia, kohde 25.


Tästä tapetista pidin aluksi, mutta siihen mennessä kun päästiin talosta ulos ja katseltiin sitä monella seinällä olin siihen jo ihan kyllästynyt.
Tervakukka, kohde 38.


Tapettia seinään JA kattoon? Ei meille.
Ideal, kohde 34.


Maalta kaupunkiin :)
Vuoreksen Matti, kohde 2.


Tämäkin on jännä seinä. Hyllyssä kaikenlaista mielenkiintoista.
Korko, kohde 28.


Nämä ovat ainoat keittiökuvat mitä otin. Tämä on nykyinen tyyli. Tykkään ja samaa  tulee meillekin. Mitään uutta tuolta ei meille tarttunut.
HausKaks, kohde 10 + Villa Hesse, kohde 14.


Tämä ruokaryhmä oli ihanan raikas ja iloinen.
HausKaks, kohde 10.


Tykkään näistä Iittalan uusista syyskuussa kauppoihin tulevista Sarjaton-astioista kovasti. Meillä vaan ei ole tarvetta. Paitsi ehkä laseille.
Jämerä-Onni, kohde 16.


Mukava näkymä alakertaan.
Villa Rusko, kohde 23.


Tämän huoneen tunnelmassa oli jotain rauhoittavaa.
Vuoreksen Welho F52, kohde 9.


Yksi liukuovi on suunnitteilla meillekin. Niitä oli messuillakin paljon. Tämä on ainut joka osui kuvaan.
Casa Forte, kohde 37.


Industrial tyyli viety loppuun asti. Betoni + eurolavat.
Casa Forte, kohde 37.


Hauskoja säkkituoleja. Lastenhuoneesen voisin halutakin. En mä noilla tosin sohvaa lähtisi korvaamaan. 
Säkkeihin löytyy ohje täältä.
Jämerä Loft 1, kohde 31.


Tämä "kaappikollaasi" näyttää minusta kuvissa kivalta. Luonnossa se ei niin sykähdyttänyt.
Jämerä Loft 1, kohde 31.


Siinä oli Tampereen asuntomessut meidän osalta. Toivottavasti saitte jotain hupia ja/tai hyötyä näistä otannoista? Enkä pilannut teidän omaa kokemusta. Suosittelen vierailua jos vaan yhtään kiinnostaa!

*************

Huomennakin on uusi hauska retkipäivä tiedossa. Mennään ystävän kanssa kiertämään Helsingin keskustan sisustuskauppoja. Koeistumaan tuoleja, fiilistelemään, hypistelemään ja sen sellaista. Jos tulee mieleen jotain ehdottomia, niin vielä ehtii vinkkaamaan :)

7 kommenttia:

 1. Hmm, nuo eriväriset pinnatuolit keittiössä voisi oikeastaan istua meillekin. Yksi olisi jo valmiina, kun joskus aikoinaan täräytin silloin työtuolinani toimineen pinnatuolin jossain mielentilassa oikein kunnon karkkiliilaksi. Mitähän mies tuumaisi, jos kehittäisinkin vastaavia jostain viisi lisää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teille ne kyllä varmaan sopisivatkin tosi hienosti! Nyt vaan tuoleja haalimaan. Yritetään välttää samoja apajia, mullakin vähän samat mielessä, mustana tosin ;D

   Poista
 2. Kiitos säkkituoliohjelinkistä, se meni heti kirjanmerkkeihin! Olen ajatellut, että tytölle olisi kiva tehdä säkkäri itse, kaupan säkkärit näyttävät niin... niin... no, ysäriltä. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin luulen että meidän Fatboy muuttaa pois ja tulee jotain pirteämpää tilalle. Tuo ompelu vaan ei oo niin mun juttu...

   Poista
 3. Kiitos liukuovivinkistä! Yhden hiukan vastaavalla tavalla toteutetun olen nähnyt Valkoinen Harmaja -blogissa ja silloin jo pistin vinkin korvan taakse, tuolla systeemillä ajattelin laittaa meidän tulevan asunnon vaatehuoneen oven uusiksi (liukuovi kuitenkin vaatehuoneen puolelle, ei näkyviin). Nyt kun vain tietäisi, että mistä tuota liukusysteemiä lähtisi etsimään :) Mitähän materiaalia mahtaa tuo ovi olla, näyttää jämäkältä..? Muistatko miten ovi oli kiinnitetty lattiaan?

  -Silla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutkailin tuon talon esitettä ja siinä ovi näkyy kokonaisena eikä siinä näytä olevan kiinnitystä lattiaan. Ei näy rullia eikä kiskoa ja ovi näyttää olevan sentin verran irti maasta. Harmi että ei messuilla sitä sen tarkemmin tutkittu kun tuosta ovesta ei saanut kulkea :( Messuluettelon mukaan Casa Forten liukuovet ovat Arttelipuusta. Mä vähän luulen että kannattaa kysellä joko sieltä tai suoraan sellaisesta kuin www.saarenpuusepät.fi.

   Poista
  2. Kiitos lisätiedoista, pitääpä käydä tsekkaamassa tuo saaren puusepät!
   -Silla

   Poista