tiistai 17. heinäkuuta 2012

Uudet tuoliehdokkaat

Eilinen sisustuspainotteinen Helsinki-kierros oli tosi kiva! Melkein puolet listallamme olleista liikkeistä jäi näkemättä kun aika ja voimat loppuivat kesken, mutta ainahan voi lähteä uudelle kierrokselle. Ihania liikkeitä nähtiin kuitenkin paljon, ihania esineitä ja huonekaluja pullollaan. Ai kun olisi upeaa jos niihin pääsisi usein luuhaamaan, fiilistelemään ja hakemaan ideoita. Jospa se sitten onnistuukin kunhan taas Helsingin puolelle muutetaan :) 

Meidän kierros kulki tätä reittiä:
BoConcept, Lönnrotinkatu 11
Casuarina, Fredrikinkatu 30
Peroba, Fredrikinkatu 33
Pino, Fredrikinkatu 22
Formverk, Annankatu 5
Moko, Perämiehenkatu 10
Snurre, Hietalahdenkatu 6
Kaani, Fredrikinkatu 43
HobbyPoint, Fredrikinkatu 61
Tiger, Kampin keskus
Stockmann Habitat 5.krs, Aleksanterinkatu 52

Kameraa ei ollut mukana, joten sen kummemmin en nyt noita liikkeitä esittele, mutta suosittelen ehdottomasti pistäytymään jokaisessa jos eivät ole ennestään tuttuja! Snurre, HobbyPoint ja Tigerhan eivät tuohon sisutuskauppagenreen osu, mutta niistä taisivat tulla meidän ainoat ostokset tällä kertaa. Itsetekeminen siis jatkuu. Mokon lounas oli iloinen yllätys, hyvää ruokaa kivassa miljöössä, suosittelen sitäkin!

Mokossa ihastuin tähän Circus daybag laukkuun, mutta en raaskinut ostaa. Jäi vähän kaivelemaan... :-/


Mutta siis sitten niihin tuoleihin. Nyt on istuttu Kartell Masters, Eames DSW, Kartell Ghost, Hay About a Chair käsinojilla ja ilman, BoConcept London, Hay Hee, Hay J104, Hay J110, AINAKIN!

Mun on pakko todeta että muovituolit eivät ole mua varten vaikka ne niin kauniita ovatkin. Mies kävi toteamassa saman muutama päivä aikaisemmin Vepsäläisellä. Terassille joo, mutta ei sisälle, eikä ainakaan ruokatuoleiksi. Istumatuntuma ei vaan ole oma. Mutta kaksi suosikkia löytyi. Hay J104 ja BoConcept London.


Luulen kuitenkin että jos pinnatuoleihin päädytään, niin sitten etsiskellään vanhoja erilaisia pinnatuoleja jotka kaikki maalataan mustaksi. Eli vähän niinkuin asuntomessuilla Villa Hessessä mutta kaikki erimallisina.


BoConceptin London oli ihan todella hyvä istua ja tosi tukeva. Valkoisena tai mustana.
Tuo BoConceptin jatkettava pöytäkin oli hieno.



Valinnanvaikeus siis edelleen, mutta sentään enää kahden välillä :)

8 kommenttia:

 1. Heip. Löysin kivaan blogiisi eilen ja tulin tänään lueskeleemaan sitä paremmalla ajalla. Kivoja sisustusjuttuja täällä. Itse tykkäisin kovasti tuollaisista erilaisita pinnatuoleista !

  VastaaPoista
 2. Hei, kiva kun löysit ja jätit kommenttia! :) Kiitos!
  Noissa pinnatuoleissa on tunnelmaa, varsinkin jos ovat vähän eriparia.

  VastaaPoista
 3. Hei, tuo laukku on kyllä herkku. Tekisi mieli itsekkin, mutta osta sä se niin voin sitten sulla sitä ihastella :)

  Tuo HAYn pinnatuoli oli aivan ihana ja tosi mukava istua! Tietysti myös toi London olisi hyvä valinta, siro kaunokainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää katsoa jos töihin palattua ja kesän loputtua vielä innostaa, ja jos niitä vielä silloin on...

   Onneksi tuota tuolipäätöstä ei tarvitse juuri tänään tehdä, ehtii vielä vähän pohtia :)

   Poista
 4. Ihanan kuuloinen kierros! Oispas kiva joskus päästä samanlaiselle.
  Meillä on ruokapöytänä viiskytlukulainen pyöreä pöytä jolla on kavereinaan neljä pinnatuolia. Kirppislöytö neljälläkympillä. Nyt pinta alkaa olla jo kulunut joten olen miettinyt uudistustapoja jo jonkin aikaa, ja päätynyt värimaailmassa juurikin tuohon kuvassa näkyvään valkoinen pöytä, mustat tuolit:) Klassinen, mutta toisaalta tarpeeksi särmä ratkaisu! Ja itse tuunatusta tulee hyvä mieli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kyllä suositella kierrosta, oli ihana nähdä kerralla nuo kaikki liikkeet samoin kuin etukäteen kiinnostaneet esineetkin :)

   Itse tuunatusta tulee oikeasti hyvä mieli. Siksi mäkin niitä pinnatuoleja ehkä eniten tässä haaveilen :) Teidän setistä tulee varmasti ihana!!

   Poista
 5. Meillähän onkin samanlainen maku :). Samat tuolit siis on koeistuttu valkoisen pöydän kavereiksi. Musta mukavammat olivat Hayn tuolit, tuo BoConsept ei jotenkin mulle sopinut. Nyt haaveilen niistä Hayn käsinojallisista pinnatuoleista mustina. Olen myös kyttäillyt niitä vanhoja pinnatuoleja, mutta hinnat jo nousee välillä aika korkeiksi, koska tämä on tällainen muoti-ilmiö tällä hetkellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman olen jo ehtinyt huomata, eli että pinnatuolien hinnat tosiaan nousee tällä hetkellä aika koviksi. Pitää yrittää kaikki sukulaiset käydä läpi jos heidän nurkista löytyisi yksi sieltä toinen täältä :) Nuo Hayn käsinojalliset on kyllä aivan ihanat!

   Poista