torstai 12. heinäkuuta 2012

Lisää naulakoita

Tuulikaappi ei ole ainut paikka mihin tarvitaan naulakoita. Eikä Arrow ainut naulakko mistä tykkään.
Eteiseen tarvitsee lisäksi omille takeille yhden, kodinhoitohuoneeseen jotain ja pikkuvessaan myös. Ei kai noiden jälkimmäistenkään ole pakko olla vaan peruskoukkuja niinkuin yleensä. Nämä on mun mielestä ihania, joista voi sitten aikanaan valita kunhan niiden taakse tulevat seinät ovat varmistuneet/valmistuneet.

Marimekon

Polku-naulakko

Polku-naulakko


Muuto The Dots
(Näitä tämäntyyppisiähän voisi tehdä hyvin itsekin)


Tämä koukkunaulakko olisi eteiseen oikein veikeä mutta en tiedä saako niitä enää mistään. Ei ainakaan Oma Shopista mistä nappasin kuvan.


OmaShopista löytyy myös kiva Birdseye-door naulakko esim lastenhuoneen oveen.
Harakoita Harakanpesään ;D Löytyy myös valkoisena mikä todennäköisesti olisi se valinta.


Jos pysytään linnuissa niin näistä Qualyn lintunaulakoista tykkään myös






Tietenkin vielä Eamesin Hang it all, mutta sen lumo alkaa ehkä olla mun silmissä jo vähän haihtunut.



Pystynaulakkoakin haaveilen joko kodinhoitohuoneeseen ja/tai eteiseen, mutta voi olla ettei tila riitä.
Mut jos kävisi niin onnellisesti että sellaisen voisi hankkia niin tässä jotain kivoja





Mitä tykkäätte?
Löytyykö vielä jotain parempia? :)

p.s. Arvatkaas mihin me mennään huomenna?? =) 

14 kommenttia:

  1. Kivoja olet kerännyt tähän. Meillä kin tarvittaisiin eteiseen yhteen syvennökseen naulakko. Toisaalta en haluaisi näkyvää naulakkoa, koska siihen sitten joku (mies) laittaa aina takkinsa vaikka on kolme erillistä peilikaappia/kaappia mihin voi laittaa. Mutta se tila vaan vaatisi naulakon, ihan vaan kun se kuuluu siihen :) Ajattelin sitä wave-naulakkoa mutta tuo polku menisi ´siihen ehkä kivemmin :) Sitä arrowtakin katsoin mutta en ole älynnyt että siitä kääntyy se lippa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo wave onkin myös tosi kiva! Polkuun olen täysin ihastunut, sille on melkein pakko joku paikka keksiä :) Eihän siitä arrowsta voi arvata millainen se on jos ei satu siihen taittokuvaan törmäämään! Naulakoissa on kyllä tosiaan se vaara että niihin kertyy kaikenlaista. Ja ne kun olis niin kauniita ihan yksinään =)

      Poista
  2. Naulakoitakin löytyy moneen lähtöön!
    Toi polku oli mun lemppari.
    Ihastuin kuitenkin myös söpöihin lintuihin.

    Onko Hang on-naulakko jo sun mielestä liian nähty?
    Itse tykkään siitäkin. Se on aivan kuin tadeteos.

    Ystäväni kodissa on tällainen http://www.somanet.fi/sisustus/koukut/sticks-seinanaulakko-musta.html
    Hieno sekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vahingossa löysin vielä tällaisen:
      "Tyylikäs vaatenaulakkosarja, jotka ovat rakennettu tuttujen kaupunkien silhueteista. Saatavilla Köln, Berliin, Frankfurt, Hampuri, Dortmund, Munchen, Stuttgart, New York, Lontoo, Pariisi, Nurnberg, Bonn, Dusseldorf, Hannover, Bremen, Wien ja Zurich."

      http://www.tipicoshop.fi/product/546/radius-design-cityrack-naulakot

      Toikin on varmaan ihan eri tyylinen kuin mitä olette etsimässä.
      Tykkäsin kuitenkin paljon ideasta, joten oli pakko tänne tulla vielä mainitsemaan :)

      Poista
    2. Tuo Sticks onkin hauska! Kiitti vinkistä :)

      Kaupunkiprofiilit olis ihan loistavia jos olisi joku selkeä suosikkikaupunki - mitä meillä ei ole. Tuossa on kyllä hyvä lista kaupunkeja. Kiva kun ei ole vaan pelkät NY, Pariisi ja Lontoo niinkuin yleensä!

      Hang it all on tosiaan ollut vähän joka paikassa näkyvissä. Klassikkohan se on, ja edelleen mun mielestä hieno, mutta jotenkin en ehkä enää kaipaa sitä omaan kotiin. Korkeintaan lasten huoneeseen :)

      Poista
  3. Kaikki hienoja. Itse tykkään dotseista, ja se DIY toteutus edelleen ontuu. Nyt ehkä kuitenkin ottasin aitoa ja alkuperäistä. Waven kotiutan vielä joskus johonkin kun hinta in siinä kohallaan on vielä nättikin! Hang it all on edelleen mun suosikki kyllä!! Lintuja oon katellu liikaa...

    Meettekö Tampereelle? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kyllä tykännyt niistä itsetehdyistäkin, mutta jos tää tulis tosi näkyvään paikkaan kuten eteiseen niin sit kyllä ostaisin aidon. Lastenhuoneeseen voisin testiksi jotain väkertääkin - siis jos monivärisyys olisi hakusessa :) Wave on kiva ja sopii kyllä moneen paikkaan! Miten mä aina niin kyllästyn kaikkeen..? On se Hang it all hieno, mut ei sit kumminkaan. Voi se olla että lämpenen taas kunhan näen taas jossain pitkästä aikaa livenä, ehkä se tympii vaan kuvissa :D Linnuissa on tosiaan se vaara että niihin kyllästyy. Ymmärrän pointin. Nuo ovinaulakot kyllä kiinnostais lastenhuoneeseen.

      Juu juu, sinne =)

      Poista
  4. Kivoja kaikki! Meiltä löytyy noita lintukoukkuja ja Hayn valkoinen Loop. Itse tykkäisin siitä mustasta Hang on -naulakosta puunvärisillä palloilla ja myös Arrow on haavelistalla, kuten Dotsitkin. Tuota Polkua hypistelin viimeksi Marimekossa ja oli aikast painavan oloinen ja nuo koukkuosat tosi leveitä, tää siis vain mun mielipide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika samanlainen suosikkilista siis meillä :) Hang on jonain hillitympänä kuin tämä värikäs voisi olla edelleen muakin kiinnostava. Pitää käydä jossain liikkeessä hypistelemässä ja tarkemmin tutkimassa. Mietinkin miten paksuja nuo polun palikat on, sitä en ole luonnossa nähnyt. Ristiriita tuleekin sitten siinä, että tavallaan ottaisin sen mielellään khh:n, mutta siellähän se juuri ei voisi olla kun siellä siihen ei olisi mitään sopivaa ripustettavaa. Oletan että se toimisi parhaiten esim. laukkunaulakkona..?

      Poista
  5. Toi Polku-naulakko oli mullakin ajatuksena ennen muuttoa meidän tuulikaappiin, se on tosi ihana :) Nykyisin mun kaverilla on se naulakkona kotonaan, ja näyttää edelleen aivan täydelliseltä <3 Tykkään myös noista linnuista ja dotseista, lintuihin tosin vois helpolla kyllästyä, toisinkuin noihin dotseihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Polku on jotenkin tosi kaunis! Missä käytössä se sun kaverilla on? Laukkuja tms vai onko lähinnä vaan koristeena? Linnuissa on tosiaankin se vaara että niihin kyllästyy nopeasti, joten ehkä ne pitää siirtää unohdettavien listalle. Dotseissa ei luulis sitä vaaraa helpolla olevan :)

      Poista
    2. Kaverin polku on eteisessä ja he pitävät siinä mm takkeja ja laukkuja. se on asennettu aika ylös ja on kyllä tosi kivan näköinen. :)

      Poista
  6. Mulla on nykyisessä asunnossa eteisessä Polku-naulakko ja makkarisa Hayn musta Loop. Tykkään molemmista tosi paljon.

    Hang it all:sta olen myös haaveillut, mutta siitä on vähän samat ajatukset kuin sulla. Se on jo niin nähty, että siitä on hohto vähän hiipunut. Ehkä kuitenkin hommaan sen joskus vielä pikku-Hoon huoneeseen.

    Haavelilen myös näistä Annaleenan naulakoista. http://www.annaleena.se/shop/index.php?route=product/category&path=61 , joko rectanglesta tai verticalesta.

    Kleo on myös hauska. Näyttää kivemmalle luonnossa kun tässä kuvassa. Ja mun mielestä (yllätys) on paremman näköinen mustana.
    http://www.skanno.fi/product/kleo/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, sulta aina löytyy näitä ihania jo valmiiksi! Kiva kuulla että Polku ja Loop on edelleen tykättyjä, eikä kyllästyminen on iskenyt :)

      Nuo linkkaamasi onkin mulle ihan uusia. Tosi kivoja! Kleo pitää kyllä käydä luonnossa katsomassa, kuvan perusteella tuntuu että sopisi vähän korkeampaan tilaan paremmin kuin ihan perushuoneeseen..? Annaleenan voisin kyllä meidän makkariin ottaa. Kiitti loistovinkeistä!

      Poista