sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Ennen

Mä nyt sanon että ennen, vaikka nykyhetkeähän se vielä on. Mutta nämä kaikki tulevat poistumaan, joten ennemmin tai myöhemmin nämä ovat niitä "ennen" kuvia :) Pieniä paloja siitä, mikä meitä tuolla remonttirintamalla odottaa. Laajempia kuvia näytän sitten huone kerrallaan kunhan aina johonkin edetään. Pikkuvessassa oli neljää erilaista kaakelia. Laskekaahan huviksenne kuinka montaa erilaista laattaa talosta edelleenkin löytyy..? ;D

Keittiö


Ruokatilan seinä


Katto


Ovet


Kodinhoitohuone


Kylpyhuone


Rappuset


Erilaisia lattioitaSeiniä


Ikkunoita


Säilyttäisitkö jotain?

28 kommenttia:

 1. No en varmaan =) mutta jos olisi pakko valita niin se valkoisen tiiliseinän näköinen voisi olla ihan hauska =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis siitä tiiliseinästä mä tykkäisinkin! Mutta se on maalattu sellaisella röpelömaalilla päälle, joka ei taas miellytä yhtään. Jos niitä röpelöitä ei siitä saa jotenkin hiottua (?) pois, niin sitten en kyllä tiiä mitä tehdään...

   Poista
 2. oho, aika paljon erilaista laattaa ja muuta kyllä... mutta ihanaa kun saatte rempata kaiken uusiks, niin siitä tulee teidän näköinen koti <3 ...usein jos on "ihan ok", niin ei jaksa tehdä asian eteen mitään, ja sit asia kaivertaa koko ajan... vähän niinkun meillä toi eteinen, missä ei oo mitään varsinaista vikaa, mutta on vaan niin tylsä ja tympee että ihan ärsyttää. Onneks siihen saadaan muutos, mutta kauan se kesti....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että jos olis suht ok, niin helpommin saattaisi antaa olla vaikka kuinka ärsyttäis. Niinkuin tän nykyisen asunnon keittiö. Ei olla siitä alusta asti tykätty yhtään, mutta kun se on hyväkuntoinen ja vain muutaman vuoden vanha niin ei sitä millään olisi kehdannut vaihtaakaan. Helpompi muuttaa pois ;DDD

   Poista
 3. Ihan teillä tuntuu siellä hommaa piisaavan...huh! Koskas teiän on tarkoitus muuttaa? Ja mitä saada ennen sitä valmiiksi? Entä asuuko sun anoppi(?) tuolla vielä samalla kun remppaatte? Aika erikoisia ratkaisuja kyllä tehty, kun tuota on rakennettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei tartte toimettomana olla pitkään aikaan ;) Ei olla vielä päätetty muuttoaikataulua. Meillä tulee tässä nykyisessä kaksi vuotta täyteen helmikuun lopussa eli silloin viimeistään jos alkaa vaikuttaa että tästä voisi saada voittoa. Muutenhan sillä ei ole mitään väliä. Pikkuvessa, keittiö ja kylppäri on oltava valmiita ennenkuin voidaan muuttaa, ilman niitä me ei voida lasten kanssa asua. Ihan kiva olisi tietty jos makkari ja lastenhuone olisivat valmiit myös, ja varmaan onkin, niissä on suhteellisen vähän puuhaa. Anoppi asuu siellä vielä, joten ihan kaikkea suunnittelemaamme ei haluta (hänelle rakkaisiin kohteisiin) tehdä ennenkuin saadaan olla siellä ihan rauhassa...

   Poista
 4. Ootte te kyllä aika moisen urakan itselle ottaneet, mutta lopputuloksesta tulee varmasti todella hieno, niin pieteetillä mietit juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä tekemistä riittää! Toivotaan että ajatukset kantaa loppuun asti ja saadaan ne hyvin toteutettua :)

   Poista
 5. Suorastaan epätoivo meinaa iskeä kuvia katsoessa :D Onneksi olette miehenne kanssa taitavia näissä remointtihommissa. Ja jos jotain säilyttäisin niin ehkä tuon ruokailutilan valkoisen seinän...

  Just pohdin tuota että kuinka suoraan voit miehellesi huomauttaa anopin ja appiukon suunnittelukukkasista, kun onhan kyseessä kuitenkin miehesi koti. Mutta vielä jos anoppi siellä asuu niin joutuu varmasti aika hienovaraisesti asioita pohtimaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ymmärrän tunteen... Niin tarkoitat tuota tiiliseinää? Se on itseasiassa olohuoneen seinä. Muuten kiva mutta sellaisella röpelömaalilla peitetty että saa nähdä mitä siitä saadaan esiin. Aika kieli keskellä suuta tässä saa välillä olla. Mies onneksi on itse sitä mieltä että mitään ei tarvitse säästää :)

   Poista
 6. Kuulostaa hyvältä, että nuo ovat ennen-kuvia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika kurjaa on jos näitä samoja esittelen vielä jälkeen-kuvinakin ;DDD

   Poista
 7. Kylläpäs teiltä löytyy suuri kirjo erilaisia laattoja. Mies kommentoikin: "on tainnut olla laatat tarjouksessa" ;)

  Te saatte kyllä aivan ihanan kodin, kun uusitte kaikki pinnat. Voin vaan kuvitella kuinka huikea muutos tulee olemaan kokonaisuudessaan, kun jo pelkästään ikkunanpielien ja ovien maalaus raikastaa ilmettä paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mieskin on aina luullut, että tarjouslavoilta noita on haalittu. Mutta tänä keväänä selvisi, että on niissä ollut ajatus takana... Meillehän tulee nyt alelavan laatat pikkuvessaan, on siellä kivojakin ;)

   Tässä on se etu, että tekeepä melkein mitä vain, niin aina näyttää hyvältä ;)

   Poista
 8. No juu, monipuolisesti löytyy kyllä materiaalia -onkohan ollut päätösvaikeuksia, mitä valitaan ;D Jos jotain olisi pakko säilyttää, se olisi tuo valkoinen tiiliseinä. Siinähän sitä työsarkaa teille onkin hetkeksi! Mutta uskon, että lopputuloksesta tulee upea ja se on kaiken vaivan arvoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla, että on ihastuttu moneen ja sitten niistä keksitty kombinaatiot miten saadaan kaikki mukaan..? Tiiliseinä on muuten kiva, mutta kuten aiempiin kommentteihin kirjoittelin, niin se pinta on pilattu röpelömaalilla joka ei meitä miellytä. Jos sitä ei saada pois, niin varmaan joutuu levyttämään tuonkin. Kiitos luottamuksesta, toivotaan että saadaan toteutettua sitä mitä halutaan :)

   Poista
 9. Heh...näitä kuvia mä olen jo vähän odotellutkin. Etkä ole yhtään liiotellut;) Jotenkin tuli ensimmäisenä mieleen, että on mun vanhempien talo kuitenkin melko moderni, vaikka sitä oon aina pitänyt 80- 90-luvulle jääneenä.

  Mulla on juuri tuo ongelma, että meillä kaikki paikat on ihan ok, vaikka ei tavallaan miellytäkään. Eihän sitä sitten saa suurempia remontteja tehtyä, kun ei varsinaista tarvetta ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä voinut liioitella, se olis ollut jo epäuskottavaa ;)

   Tuokin on tosiaan ongelma jonka tunnistan. Sitten pitäisi tietää kuinka kauan aikoo siinä asunnossa asua. Jos suunnitelma on pitkä, niin eikö ole kivempi tehdä mieluista heti eikä vasta juuri ennen muuttoa..? Mutta jos taas suunnittelee muuttoa jo valmiiksi, niin se on sitten eri asia :)

   Poista
 10. Melkoisen hurja lähtökohta on teillä ja iso työmaa edessä. Meidän kauhulaatat olikin sitten pientä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, aina löytyy jotain joka menee ohi ;D On tässä työtä, mutta yritetään uskoa että lopputulos on jotain ihan muuta!

   Poista
 11. :) Kiva kuvakavalkaadi! Ei mulla muuta... :)

  VastaaPoista
 12. Valkoiset tiililadotut pikkulaatat ovat kivat ja katosta saa hyvän, kun vetäisee kunnon kerroksen valkoista päälle. :) Ne kenties säilyttäisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne laatat vois kai periaatteessa olla kivat, mutta ne on siis portaiden seinän alaosassa ja yläosa on mäntypaneelia. Tässä näkyy paremmin http://villaharakanpesa.blogspot.fi/2012/06/porraspulma.html

   Valkoista maalia sinne tuleekin joka paikkaan; oviin, ikkunankarmeihin, kattoon. Saa nähdä missä kohtaa kyllästyminen iskee ja tuleekin levyt.

   Kiva kun löysit tänne ja jätit kommenttia! Kävinkin nopsaan kurkkaamassa sun blogia ja näytti tosi ihanalle. Tulen uudestaan paremmalla aikaa.

   Poista
 13. Voi apua. Täytyy sanoa, että on kyllä mielikuvitusta ollut matkassa mukana kun on pintamateriaaleja valittu. Hyvää on, että voi kaiken laittaa uusiksi. Ei paljoakaan tarvitse haikailla vanhan perään:) Toi tiiliseinä näyttää kyllä hyvältä säästökohteelta! Toivottavasti röpelöt oikenisi jollakin konstilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että oikeaa, tuollaisena varsinkaan mies ei sitä kelpuuta!

   Poista
 14. Säilyttäisin sen yläkerran makkarin kullankeltaisen seinän. Maybe myös sen kirkkaankeltaisen. Mutta makuasioita. Kivaa seurata teidän visioiden toteutumista ja talon muuttumista teidän näköseksi. NL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sä tykkäät? Mulle se keltaisen sävy on väärä ja kullasta en ole tykännyt koskaan missään (itsellä), en koruissa, en asusteissa enkä sisusteissa. Mut nää on tosiaan makuasioita :) Siellä on myös se röpelö-ongelma, meitä miellyttää sileät seinät. Ja se on siellä harmi, että vaikka joku pinta olisikin ihan säilytettävä, niin ne lastulevyt on välistä jokatapauksessa pakko vetää pois. Yläkerran toisessa makkarissa on nyt ihan selkeästi raikkaampi ilma verrattuna muuhun taloon kun seinät on vaihdettu. Plus se yksi homelöytö. Tai no, eilen tuli toinenkin eteen...

   Poista