perjantai 3. elokuuta 2012

Synttäritunnelmia

Vietettiin keskiviikkona esikoisemme kolmevuotissynttäreitä. Aikamoiset järjestettävät nämä juhlat olivat kaksi lasta jaloissa ja remppa mielessä mutta ihan hyvät kemut me saatiin pystyyn. Tytär sai ihania lahjoja ja mikä tärkeintä, suurin osa tärkeistä läheisistä ja ystävistä pääsi mukaan juhlistamaan ♥ 
Kuvat välittäköön tunnelmia ja koristeluja.



















20 kommenttia:

  1. Takkuaapas tämä kommentin jättäminen... :/

    Mutta ompahan vaan niin ihania kuvia mukavista juhlista <3

    VastaaPoista
  2. Upeita koristeluja ja mahtavan näköisiä tarjottavia. :)

    VastaaPoista
  3. Wau mitä koristeita, oletpa nähnyt vaivaa! Itselläni joka vuosi lasten juhlat menee pienemmällä panoksella, kenttäväsymys varmaan painaa... Mutta kyllähän tuollainen lopputulos on vaivan väärtti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mullakin on joka vuosi vähentynyt. Tai siis leipomusten osalta, koristeet on sitten tulleet tilalle ;D Nyt kun näitä vetää kaksi kertaa vuodessa niin voipi olla että panokset pienenee koko ajan täälläkin. Mut onpahan ainakin ekoista vuosista kuvallisia todisteita ;)

      Poista
  4. Ihania kuvia <3 Sä oot kyllä taitava leipuri sekä käsityöläinen, ei voi kun tykätä :) Paljon onnea E kolmevee :) !!!

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia, aivan ihania! Heti tähän kolme kysymystä :-D

    Elikkä: Aivan hurmaavat koristelut! Oletko itse tehnyt nuo paperikukkaset? Jos olet, niin miten? Minulla on muistuma lapsuudesta, että äiti tai joku muu teki joillekin juhlille ihastuttavia paperikukkia mutta en yhtään muista millaisella ohjeella.

    Sitten vielä: Mikä on tuo katosta roikkuva perhosjuttu? Se on ihan hurjan suloinen ja kesäinen. Mietin onko se siis valaisin vai koriste tms.

    Ja lopuksi: Onko noita cake popseja vaikea värkätä? Himo olisi tehdä joihinkin tuleviin kemuihin sellaisia, mutta mitenköhän onnistuu kun on tosiaan täälläkin kaksi pikkuista pyörimässä jaloissa? Ovat ne vaan kyllä makoisia. Ostin Roberts Coffeesta tuliaisiksi kaksi cake popsia ilman että tiesin mitä ne ovat ja kyllä meinasivat viedä kielen mennessään.

    Niin ja onnittelut sankarittarelle! Ja anteeksi vain moinen tenttaus, oli vain niin inspiroivia kuvia ;-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :)

      Tein kukat tällä Martha Stewartin ohjeella: http://www.marthastewart.com/how-to/tissue-paper-pom-poms-how-to
      Ei ole vaikeita mutta se kerrosten irrottaminen on aikaa vievää. Yksivärisistä valkoisista kerrokset irtosivat helposti, värillisissä päällimmäiset kerrokset olivat usein vähän turhankin tiukassa. Mä laitoin ohjeesta poiketen vain kuusi lautasliinaa yhteen ja tuli mun makuun ihan tarpeeksi tiivitä ja tuuheita kukkasia :)

      Kakkoskysymyksen esine on tyttären huoneen kattolamppu. Tilasin sen pari vuotta sitten Ellokselta, ei siis varsinaisesti ollut juhlarekvisiittaa mutta oli pakko napata kuva kun kävi niin hyvin teemaan :) nimi oli Fjäril mutta nyt kun nopsaan kurkin niin niitä ei näyttänyt enää olevan kuin pöytälamppuina. Muutossa olen siitä varmaankin luopumassa kun lapsille tulee yhteinen huone ja uudet sisustusideat ei sitä enää mahduta mukaan... ;) Mutta ihana se on!

      Mun cake pops ohjeet löytyy nyt ruokablogistani Patalinnusta http://patalintu.blogspot.fi/2012/08/3v-synttareiden-lasten-suosikit-cake.html
      Ne on työläitä siinä mielessä että vaativat monta työvaihetta ja vievät siten paljon aikaa. Mutta muuten ne eivät ole kovin vaiketa kuten voi huomata ihan jo ainesosaluettelosta. Jos lapset on jo päässeet kakkutikkareiden makuun niin valmistus voi olla sitä vaikeampaa ;D Mä tein noita kahtena iltana lasten jo mentyä nukkumaan sekä päiväuniaikaan.

      Ihanaa kun kommentoit, mielellään vastailin kysymyksiin :) Onko sulla omaa blogia? Profiilistasi en löytänyt mutta nimi viittaa siihen..?
      Kiitos!!

      Poista
    2. Kiitos paljon hyvistä vinkeistä ja linkeistä! :-) Nuo ihanat kukka-pörröt menevät kyllä heti tekolistalle.

      Blogi on ihan uutukainen ja löytyy tästä osoitteesta: http://huitulankoti.blogspot.fi/

      Hassusti tuli tuo kommentti Google plussan kautta, tarkoitus oli et linkki kommentista olisi suoraan blogiini.

      Poista
  6. Onnea E:lle! :)

    Sä jaksat panostaa ja värkätä, ihanan näköiset juhlat teillä.

    Ja oi miten ihana tuo E:n mekko! Mä mietin taas liikaa tilauksen kanssa ja jäin ilman :/ Olisin juuri tuota kaivannut valkoisena tai tuon värisenä pienimmälle esikoisen rippijuhliin. Yritin etsiäkin sitä nettikirpuilta tuloksetta. Mutta onneksi löydettiin sitten muuta ihanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Essiina! Piti taas vaan ihan vähän tehdä mitään... ;)

      Tuon mekon mä tilasin Pompilta heti silloin normihinnalla kun arvasin syksyn tyllimekkokadosta että niitä ei aleen jää. Ja onneksi toimin niin. Mekko on kyllä aivan ihana! Onneksi teille löytyi jotain muuta yhtä mieluisaa!

      Poista
  7. Voi...ihana tunnelma! Harmittaa, ettei päästy livenä katsomaan koristeita ja maistelemaan leipomuksia, mutta tällaista se taitaa lapsiperheissä olla. Pitäisiköhän seuraaviin juhliin panostaa meilläkin enemmän. L:n juhlia ei juurikaan jaksa laittaa, kun niitä vietään niin useassa paikassa ja pienellä porukalla, mutta N:lle voisi koristeita laitellakin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitähän se on, ei noille taudeille ja näitten esikoisten loma-aikaan sijoituvien juhlien päällekkäisille menoille voi mitään. Onneksi nähdään sitten muuten :) Voi olla että meillä koristeet roikkuu vielä kunhan koitudettekin, ainakaan vielä en ole niitä jaksanut riisua... ;D

      Poista
  8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  9. Heippa!

    Onnea E 3 v! Ihania kuvia ja tunnelmia, teillä oli varmasti tosi kivat kemut. Täytyy ehdottomasti kokeilla noita cake popseja jossain vaiheessa, näyttivät niin herkullisilta! Siirryn siis seuraavaksi Patalinnun puolelle reseptiä syynäämään :-) Ovatko ne muuten kovin makeita?

    Mukavaa loppukesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Popsit oli tosi kivoja ja herkullisiakin. Mutta tosiaan ihan yltiömakeita. Sitä saisi kyllä varmaan tasoitettua kun laittaisi ihan maustamatonta tuorejuustoa siihen massaan sen appelsiinijuuston sijaan. Mä tosin tykkäsin siitä appelsiiniaromista, joten ihan hyvä herkkupala itselle - on helppo pitäytyä yhdessä ;D
      Kiitos viestin korjauksesta :)

      Poista
  10. Aivan ihanat koristelut ja herkullisen näköiset tarjoilut. Tunnelmallisia kuvia! Meillä vietettiin tyttöjen synttäreitä pahemmin koristelematta ja täytyy kyllä sanoa, että jos oisin tämän sun postauksen nähnyt ennen juhlia, niin varmasti se olisi inspiroinut vähän koristelemaankin:-) Onnea teidän kolmevuotiaalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! No täällähän nää vinkit säilyy seuraaviakin juhlia varten, synttärit on onneksi joka vuosi ;D Tosin lapset varmaan ovat ihan tyytyväisiä vähemmälläkin, kunhan on ne kaverit, lahjat ja herkkuja... 3v E kiittää myös :)

      Poista