perjantai 17. elokuuta 2012

Darling Clementine

Olen tässä pikkuhiljaa, salakavalasti ihastunut enemmän ja enemmän Darling Clementinen printteihin joita aina vilahtelee lehtien sivuilla ja blogeissa. Ennen tätä päivää en edes osannut yhdistää tuotteita samojen tekijöiden töiksi, mutta nyt lähdin erään tyynyn perässä muutamaa linkkiä pidemmälle ja niinhän napsahti palaset kohdilleen :) 


Tuntuiko ylläolevat eläinhahmot erityisen tutulta? 
Ferm livingillehän ne on suunniteltu :)
Näiden perässä mä kuljin: sykähdyttävät Woodland tuotteet


Viime vuonna mulla oli paha pöllökuume ja niitähän löytyikin helposti kun pöllöt olivat niin kovasti pinnalla. Mulla on nyt pöllöily helpottanut, mutta jotain siitä on vieläkin jäljellä. Tämä upeassa kotelossa toimitettava pöllötyyny (kuten ylläoleva kettukin) olisi aivan ihana.


Tarjotinkin on kiva


Suunnittelijoiden haastattelu täällä
Tyynyjä myy esim. Loftis (itselle talteen hankinta-ajankohtaa varten)
Tiedättekö mistä noita kortteja saa?
Ovatko teidän mieleen?

8 kommenttia:

 1. Tykkään itsekin kovasti noista Darlin Clementinen tuotteista. Kortteja saa Suomessa ainakin Papershopista. -> papershop.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niinhän olikin tuolla Papershopissa! Kiitti! Muistin että jossain niitä oli missä olen viime päivinä piipahtanut, mutta en millään sitten sen tarkemmin :)

   Poista
 2. On kyllä aivan älyt-tömän ihana tyyli noissa printeissä! Lapsekkaita ja iloisia mutta ei imeliä vaan justiinsa hyvä yhdistelmä raikkautta ja hempeyttä. Nuo Ooh lala ja muut Ranskan kieliset kortit ovat jotenkin kauhean tuttuja, ihan kuin olisin tuijotellut niitä toistuvasti mutta missä? Enpä osaa sanoa, jossain suosikki kaupassa? Tai jonkun kotona? Iloisia ja hienostuneita kuvia!

  Tykkään Ferm Livingin väri maailmassa erityisesti murrettun pastellihtavan lempeän taustavärin ja räväkän tehostevärin yhdistelystä. Printit ovat iloisen värikkäitä muttei mitään kaaoksellisia. Ja kun yhdessä printissä on monta väriä on helppo löytää "linkki" vaikkapa huoneen pääväriin tai tyynyjen väriin tms.

  Joskus olen vieraillut Loftiksen sivuilla ja nyt uudestaan. Koukkuun jäin, nimittäin naulakko koukkuun ;-D. Lasten huoneeseen tarvittaisi kipeästi naulakkoa ja nyt vaihtoehdot moninkertaistuivat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä kuvailit nuo tosi hyvin! Just lapsekasta mutta ei liikaa, ja väriä mutta ei liikaa ja raikkaita sekä hempeitä yhtä aikaa :) Tiiätkö mulla on ihan sama juttu tuon Paris-malliston kanssa! Olisko ne sitten jossain blogissa joka ei vaan nyt jostain syystä tarkennu mieleen..? ;D

   Loftiksessa on aika monta juttua mitä mä oon käynyt meille haikailemassa...

   Poista
 3. Ihania! noi eläinhahmot on usein ollut mielessä tilata, mutta aina vaan unohtunu! Niistä sais kivat taulut! mm. Pikkuvarpusella ainakin noita Paris- kortteja ollu... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaat sä noita Fermin eläimiä vai noita ylimpiä tai alimpia? ;D Olipa mitkä vaan, niin niistä sais kivat taulut. Tekis mieli jo heti alkaa vaikka mitä kollaaseja väsäämään, mutta ei ehkä enää näitä seiniä kannata alkaa reiittämään... Ah, joo, sieltähän se heti tuli ainakin yksi paikka missä noita tosiaan on näkynyt :)

   Poista
  2. Kaikki ois kivoja, mut erityisesti noi Fermit houkuttaa... Tai sit tilaan yhen tyynyn ni ei tartte miettiä taulun paikkoja :)

   Poista
  3. Joo, tilaa sä Fermin tyyny ja mä otan tuollaisen alimmaisen niin voin sit sitä Fermiä ihastella teillä ja toista kotona ;)

   Poista