torstai 30. elokuuta 2012

Kolmiotyyny

Salmiakkityynystä jäi päälle kirjovirkkausinnostus ja piti päästä pian kokeilemaan toistakin ideaa.


Lattiatyyny tuli myös tästä (tai sohvatyynynä tuo salmari on tähän asti pysynyt), mutta hieman hempeämpi ja haaleampi kuin ensimmäisestä. Kokoluokka n.80x80cm.Tumman-ja vaaleanharmaata, sekä puhtaan- ja luonnonvalkoista.
Valko-valkoinen rivi näyttää vähän hassulle hämärässä kun värien ero ei oikeastaan enää erotu, mutta valossa pidän tuosta hienon hienosta kuvion häivähdyksestä kovasti.Tulevatko nämä sitten asettumaan samaan tilaan vai eivät, jää nähtäväksi. Lastenhuone ja olohuone kamppailevat tyynyistä rintarinnan.Pitää ehkä virkata vielä joku lisää ;)

18 kommenttia:

 1. Tulipa kiva tästäkin! Mä vaihdoin koukun puikkoihin taas, kuteista tulossa tyynynpäällinen myös...Saa nähä millon valmistuupi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saitko sä jo sen huivin valmiiksi? Neulominen tuntuu taas olevan trendikkäämpää kuin virkkaaminen. Mut mä tykkään koukusta kun ei ole niitä terväviä kärkiä lasten kanssa varottavaksi, jotenkin vaan sujuuu paremmin. Ehkä sitten kun trendi taas vaihtuu ;)

   Poista
  2. Niin, ja kiva nähdä sitten mitä sä saat valmiiksi! Mä en muuten vieläkään tajua miten pyöröpuikoilla voi tehdä muuta kuin ympyrää...

   Poista
  3. Ei oo huivi valmis... Inspis iski muihin hommiin :/ Trendeistä mä en tiiä, mutta kivaa vaihtelua välilllä.

   Pistetään se kässäkerho pystyyn niin mä näytän sulle miten se toimii... ;))

   Poista
  4. Pitäis pistää! Tuli mieleen että jos sittenkin tehtäis autotallista kotoisa sohvanurkka, niin siellähän olis aika oiva paikka ilman häiriötekijöitä :)

   Poista
  5. Huippuidis! Kannatetaan ;) Mihinköhän mä saisin tollasenpaikan itelleni, pitääkö mun kohta kiivetä tonne vintille... heh.

   Poista
 2. ihana!!! saiskohan sulta tilatakin tollasen...? ...artun huone kaipais jotain spesiaalia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Voin mä tehäkin jos ajalla ei ole väliä. En oikein uskalla minkäänlaista toimitusaikaa luvata tähän hässäkkään. Voi olla että tulis nopeestikin, mutta ei välttämättä ;) Mitä värejä olit ajatellut? Sinistä mulla löytyis valmiiksi kahtena eri sävynä ja niille olis kiva keksiä tekemistä... :) Laita vaikka sähköpostia jos oikeesti innostut suunnittelemaan!

   Poista
  2. JEE! Ei ajalla olis mitään väliä, ihan kuin vaan ehtisit/jaksaisit, vaikka ens kesäksi ;) Alankin heti miettiä ja laitan sulla postia ;)

   Poista
 3. Oi, onpa hieno tämäkin! En ihmettele, että tilat kilpailee keskenään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ehkä se sitten helpottuu kun muutetaan. Siihen asti nuo saa olla olohuoneessa, joten ehkä niistä sitten jo raaskii luopua lastenhuonekäyttöönkin ;)

   Poista
 4. Vautsi miten hieno! Mulle juurikin suositeltiin virkkausta, on kuulemma toosi rauhoittavaa ja melkein kuin meditaatiota. Mitäs sulla onkaan tuolla sisällä täytteenä? Ootko tehnyt jonkun "alus tyynyn" mitoilla? Aloin heti visioimaan miten jättikokoisen Fatboy säkkityynyn voisi päällystää virkatulla päällisellä
  :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis sehän on. Mulla ainakin vie ajatukset ihan muualle ja nimenomaan rauhoittaa (paitsi silloin kun menee TAAS väärin ;DD). Mulla on tuolla sisällä Ikean isoin tyyny, vissiin just se 80x80cm. Fatboysta tuliskin hieno kun jaksais päällystää. Mut varoitan vaan että jos alat matonkuteista nykertää niin siitä tulee niin painava että sitä ei ihan jokainen enää nostele. Näissäkin tyynyissä on reilu pari kiloa painoa... Itse en jaksaisi mitään noin isoa taas ohuemmasta langasta alkaa tekemään. Tosin siinähän sitä olisi sitten meditaatioaikaa kerrakseen ;)

   Poista
 5. Ääääää!!!! Aivan mahtavia tyynyjä! Pakko kai alkaa harjoitella tuotakin taitoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääääää vaan ja kiitos ;D Suosittelen, virkkaaminen on kivaa!

   Poista
 6. Voi vitsi, kaikki nämä sun tyynyt on niin hienoja!

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Näissä olen jopa itse tosi tyytyväinen lopputulokseen, onnistuin tekemään just sitä mitä piti ;)

  VastaaPoista