keskiviikko 22. elokuuta 2012

Lököilyä

Salmiakkityyny ja torkkupeitto ovat saaneet suosiota. Pikkuveljen lukunurkkaus löytyi pian. Siihen tyynyn ja peiton väliin sohvan nurkkaan on kiva käpertyä kirjan kera. Ja suu papattaa koko kirjan läpi, ihan sama miten päin sitä lukee ;)
Isosisko on ihastunut peittoon. Jostain ihmeestä iski taas vauvavaihe, jonka seurauksena toivoo jatkuvasti että hänet kääritään peittoon kuin kapaloon... No, jos se saa noin iloiseksi niin kai tätä voi vähän aikaa jatkaa. Peitto löytyy muutenkin milloin mistäkin nurkasta kun sitä raahataan leikistä toiseen. Pistin juuri Elloksen peiton tilaukseen (juuri nyt siellä saa -50% kalleimmasta tuotteesta) niin saan itsellenikin jonkun syksyä lämmittämään, hih.Tyynyyn ja peittoon sopii myös tämä uusi kangas jota Finlaysonilta tilasin. Harmittelin vähän kun kangasta ei muualta kuin nettikaupasta saa - ärsyttää aina maksaa niitä postareita. Mutta ihan kiva kompensaatio postikuluille oli yllärinä tullut pikkukukkaro. Ei kai lahjuksista voi kuin tykätä :)


Esittelen kankaaseen liittyvän projektin (jos se onnistuu) kunhan saan raksalta niittikoneen taas käsiini!

2 kommenttia:

  1. Ompas söötti kukkaro ja sopii hyvin taustan kankaseen! Minäkin huomasin Elloksen alen mutta pihi iski enkä raskinut tilailla.

    Peitot on lapsille tärkeitä selkeästi. Niitä raahaillaan ympäri kotia ja niistä kränätään jos peitto onkin toisella. Pienempänä noilla muksuilla oli tosi tärkeät nimikko peitot. Niin tärkeät että niistä tuli ajan kuluessa vähän inhottavia kun fleese nypyttyi ja yleis ilme oli nuhruinen. Kyllä ne tallessa silti ovat ;-D

    VastaaPoista
  2. Kukkarossa on ihanan raikkaat värit on sopivan kokoinen vaikka minkä pikkuaarteen säilytykseen sekä kuljetukseen :) Mä olin jo päättänyt että sen peiton ostan jos siitä joskus saa puolet hinnasta pois ja se hetki oli nyt. Sen lisäksi tilasin vaan yhden aletuotteen jota myöskin olin jo jonkun aikaa miettinyt, joten eipä tullut paketille pahemmin hintaa. Hyvä minä etten alkanut mitään ylimääräistä haalimaan ;)

    Joo, meilläkin on lasten vanhat fleecepeitot tallessa. Muutossa pitää kyllä tarkkaan miettiä että mikä niiden tunnearvo on kun ei ne mitään ihania enää ole...

    VastaaPoista