keskiviikko 8. elokuuta 2012

Mibo

Nyt jotain IHAN muuta. Ihastuin täysillä Mibon tuotteisiin Sirkushuveja Saanan vinkkauksesta. Pojalle on ollut reppu hakusessa, siskolta sellainen jo löytyy. Ja Mibolla on aivan ihania!!



Nyt on vain suuri dilemma.Itse tykkään eniten leijonasta ja ketusta. Kun kysyin isosiskolta mikä olisi paras niin hän sanoi "pöllö, minä niin tykkään pöllöistä". Pikkuveli itse osoitteli oravaa. (On siellä vielä pari muutakin kivaa kuin mitä näistä kuvista löytyy)



Mieheltä kyselin illalla vaikutteita, toiveissa että hän sanoo joko leijonan tai ketun. Mutta sanoi suorilla että orava.Eikä ymmärtänyt miksi hänen pitäisi vaihtaa mielipidettä kun pikkuveli kerta itsekin valitsi saman... Tykkään kyllä hurjasti oravastakin!

Kuinkas monta niitä laukkuja sinne päiväkotin tarvittiinkaan? Eiks se ollut että vaihtovaatteille yksi, tossuille yksi, unileluille yksi, valokuville yksi..? ;DDD Tai ehkä mä sitten kuitenkin kuuntelen sitä 1-vuotiaan omaa toivetta.

Meillä muuten on jo yksi Mibon juttu. Tämän julisteen tilasin muutama viikko sitten Teippitarhasta. Odottaa vaan sopivaa kehystä ja uutta seinää! Ihana, vähän vain hankalan kokoinen suomalaisiin standardikehyksiin.


16 kommenttia:

  1. Ihania!! Tulee aika paljon Fermin lastentuotteet mieleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis nää on! Mulle tuli myös Ferm mieleen - ja aivan ihania on nekin!
      Mä vastailen sun sähköpostiin illalla, nyt remppailu kutsuu :)

      Poista
  2. p.s. laitoin sulle mailia huhuu-osoitteeseen :)

    VastaaPoista
  3. No monta =) Meillä on kolme. Joltain saatu Skip Hop joka on kaapissa piilossa koska en tykkää niistä. Mini Kånken valkoine ah niin ihana <3 ja sitten aika tämän sinun löytöjen tyylinen merkiltään coq en pate ja sekin on aivan super! Nyt kun näin nämä tuli himo saada neljäs ;) pistetään harkintaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se teidän Kånken on tosi ihana! Skip hopeista mä tykkäsin ennenkuin ne tuli markettiin. Coq en Pate ja tää Mibo nivoutuu jotenkin yhteen, mut en just nyt muista miten. Oliko niin että Mibo suunnittelee ja coq en pate tekee..? Kai niitä laukkuja pitää aina varalta olla =)))

      Poista
  4. Aika söpöjä:) TUo kettu taitaa olla munkin suosikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta nää on melkein ylisöpöjä, vähän sellaista pakko saada osastoa... :)

      Poista
  5. Ompas suloisia reppuja.
    Tuo orava on mun lemppari ja kettukin on kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suloisia tosiaan! Sä oot sopivasti molemmilla puolilla makusi kanssa :)

      Poista
  6. Ihania kaikki, mut orava on kivoin :) Meillä Artun lempparieläin onkin "ovala" ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoilla linjoilla pikkuveljen kanssa siis :) Kyllä mä luulen että repun kantajaa on nyt kuunneltava!

      Poista
  7. A-pu-va. Saatoin just tipahtaa tuolilta kun nuo on niin *ihania*. Mullekin tulee Ferm Living mieleen, tapetit ja muut lasten tuotteet. Että mätsäisivät niihinkin. Siis huh, vaikea valita noista ihanuuksista. Juuri itse arvoin tosi pitkään Konglomeratin lasten lautasten kanssa ja päädyin pöllöön. Noista Miboista tykkään eniten leijonasta, se on aivan hurmaava.

    Ihana juliste myös. Multakin lähti teippitilaus Teippitarhasta vetämään. Onkos sulle tuttu sellainen kuin Papershop.fi? Siellä on myös ihania paperi tuotteita kohtuuhintaan. Mulla on niiltä tuota kaksipuolista Crochet lahjapaperia. Ihan parasta kun lahjapaperilla on kaksi eri kuviollista puolta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis eikö olekin! Tosi ihania. Ferm living näistä tuli mullekin mieleen, tosi paljon samaa. Ja nekin on kovasti mun mieleen :)

      Hei kiitti tuosta papershop vinkistä! Lahjapaperi näytti tosi ihanalta. Ja paljon muutakin kivaa. Tai en mä tiiä voiko tästä kiittää kun on sieltäkin pakko tilata ;DD Vastavinkki: Claes Ohlsonilla on nyt myös jotain noita teippejä aikas edukkaasti :)

      Poista
  8. Palaan loppukommentteihin illalla, nyt rempalle, mummi tulikin tosi ajoissa :)

    VastaaPoista
  9. Ihania kasseja ja tuo julistekin on tosi kiva! Mä tilasin Etsyn kautta julisteita ja tuo kehyskoko on tosiaan hieman ongelmallinen. Oon miettinyt ainakin olohuoneeseen tulevien julisteiden kehystämistä liikkeessä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut "keep calm and carry on" juliste rullalla kohta vuoden, kun en ole siihenkään saanut kehystä. Harmi kun en tajunnut tän julisteen kokoa ennen tilausta - tosin on se kyllä niin ihana ettei oikeasti harmita ;) Mutta siis sille toiselle kyselin kehyksiä meidän lähiliikkestä ja se olis ollut 70eur. Tuntui musta vähän tyyriltä julisteen hintaan nähden... Mut pakkohan se on, jos ei muuta ala pian löytymään!

      Poista