lauantai 8. joulukuuta 2012

Jouluostoksilla Kiseleffin talossa

Torikortteleiden joulutorille pääsemistä kerkisinkin jo vähän odotella ja onneksi vielä löydettiin siihen aikaakin! Eniten mulla oli mielen päällä uudet Papu-vaatteet sekä pari muuta blogien kautta tutuksi tullutta merkkiä.


Kiseleffin talon edustalla Senaatintorilla oli menossa myös Tuomaan markkinat, jonka pikkuruiset punaiset myyntimökit loivat kivaa joulutunnelmaa.


Papu malliston vaatteet eivät pettäneet luonnossa. Kanelimaan Hanna-Riikan suunnittelema kuosi ja värit ovat minusta aivan ihastuttavat. Materiaali mitä näihin on käytetty on todella pehmeää luomupuuvillaa, jonka pukee lapselle todella mielellään päälle. Nyt en raaskinut ostaa muuta kuin paidan tyttärelle ja jotain muuta toisaalle lahjaksi, mutta leggarit ja mielettömän ihana mekko jäivät kyllä mieleen vielä kummittelemaan... Tupsupiponkin toivon kevääksi pääsevän myyntiin, silloin se on ihan ehdottomasti meille saatava.


Marimekon metropoli-leikkuulauta sai itselleen kaksi uutta kaveria. RK designin leikkuulautoja jo aiemmin mietinkin ja kun Weekday Carnivalin Riikka oli tuolla omiaan myymässä niin meidän oli helppo kotiuttaa musta Zigzag sekä tarjouksessa ollut Palkki. Nyt on sitten leikkuulautoja joka tarpeeseen.


Kiseleffin talossa oli ihan hurjan kuuma ja hien kihotessa tuli kiire pois ennenkuin edes kaikkea ehdittiin kunnolla tutkia. Viime hetkellä bongasin vielä Kaunisteen myyntipöydän, josta oli pakko ostaa ensi vuoden kalenteripyyhe. Pitkään arvoin mustavalkoisen ja tämän välillä, mutta lopulta värillisempi voitti. Nyt sitten mietin että laitetaanko tämä ensin vuodeksi kehyksiin tauluksi ja vasta sitten käyttöön. Olisi ehkä sittenkin pitänyt ostaa kaksi, tai myös saman aiheen juliste...


Torikorttelin myyjäiset jatkuvat vielä huomenna, kannattaa ehdottomasti piipahtaa! Kaikenlisäksi se oli ainut paikka missä ei tänään ollut ruuhkaa. Huh kuinka meinasikin alkaa Jumbon parkkihallissa keskustan melkein rauhallisuuden jälkeen ahdistamaan vaikka oltiin juuri tyytyväisenä täytetty vatsat Hard Rock cafessa. Oli joku muukin päättänyt että tänään on hyvä päivä ostoksille...

11 kommenttia:

  1. Mäkin oon ihastunu Papuun :) Meille ei oo vielä ainutta vaatetta tullut, mutta mielessä pyörii kyllä kovasti ne yhdet legginsit :) Toi paitakin on ihana!!! Vois olla bodynakin kiva Roopelle...

    Kaikkee ihanaa oot ostanut :) <3

    VastaaPoista
  2. Ne kuviolliset leggarit vai kaksiväriset? Mulla jäi just siihen kun en osannut päättää että kuviolliset vaiko keltaiset. Ja ois ne tummatkin olleet hienot. Musta näissä on just silleen kivasti unisex-kuosi. Kun se on tytön päällä se on ihan selkeä tytön vaate ja sit kun pojalla pojan. Se body näytti ihan tosi pitkäikäiseltä vaatteelta! Hihat saa nätisti käärittyä resorin mitan verran ja haaroissa on kaksi nappilistaa. Ihan harmitti kun en ole osannut V:llä käyttää bodya viime talven jälkeen ollenkaan.

    Tuolla oli kaikkea tosi ihanaa myytävänä! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ookkaan niitä kuviollisia nähnyt, nehän oliskin hienot!! Mutta siis meinasin niitä yksvärisiä, tosin en kyllä tiedä osaisinko Artulla niitä käyttää, että ehkä se olis Roopen vaate jälleen, sillä osaan pitää "värikkäämpää" :) Joo toi unisex on todella onnistunu tässä mallistossa, täysin samaa mieltä että tytöllä tytön vaate ja pojalla pojan :)

      Poista
  3. Just ihastelin noita Papun vaatteita. Ovat kyllä kauniita. Hyviä ostoksia olet tehnyt muutenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella kauniita, ja tuo materiaali nyt vielä iso plussa. Kiitti :)

      Poista
  4. Ihania ostoksia! RK design leikkuulaudat ovat kyllä hienoja, saas nähdä, kotiutuuko meillekin joskus sellainen. :)

    Papu on mulle uusi vaatemerkki, tosi kauniita vaatteita! Muistuttaa mua yhdestä toisesta merkistä, taisi olla Aarre-Kids nimeltään. Olin jossain vaiheessa tosi perillä laadukkaista ja ekologisista lastenvaatteista ja bongailin niitä tarjouksista, mutta nyt on repsahtanut ja lapset puetaan mihin sattuu... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään pääsi kaikki leikkuulaudat käyttöön. Hyvältä tuntuu kivan ulkonäön lisäksi :)

      Papu onkin ihan uusi. Tämä eka mallisto tuli myyntiin ihan nyt vasta joulukuun alussa. Nyt kun sanoit, niin tosiaan vähän samaa kuin Aarrekidissä. Nekin on tosi kivoja! Hah, joo mä luulen että alussa niistä vaatteista on niin innoissaan että tutkii kaikki parhaat mahdolliset ja kaapissa ei taatusti ole pulaa mistään. Sitten kun sitä vaaterumbaa on pyörittänyt useamman vuoden niin into hiipuu. Vähän on merkkejä siitä täälläkin havaittavissa... ;)

      Poista
  5. Olisi ihana päästä tuonne jouluostoksille tai muuten vain tunnelmaa nuuhkimaan. Mutta mukava kun kerroit täällä kuvien kera, niin sain vähän maistiaisia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen vain kerran aiemmin joskus vuosia sitten tuolla käynyt. Nyt pitää yrittää jatkossa ottaa vaikka jokavuotiseksi tavaksi, tosiaan ihanaa tunnelmaa ja taitavia tekijöitä! Kiva jos edes pieni osa siitä välittyi sullekin :)

      Poista
  6. Kivat ostokset täälläkin! Tuo Papu vaikuttaa aivan ihastuttavalta :)

    Mua harmittaa kun nyt jää kaikki joulumyyjäiset ja muut tapahtumat väliin. Täällä mä vaan sisällä päivystän ja ihmettelen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut sullapa riittääkin niin ihanaa ihmeteltävää, että siinä jää kaikki mahdolliset myyjäiset ja tapahtumat yhteensä kauaksi taakse :) Ens vuonna sitten taas! Toivottavasti saan susta vähän pitkäjänteisempää seuraa mukaani kuin mitä tänä vuonna... ;D

      Poista