lauantai 1. joulukuuta 2012

Jämistä uutta ilmettä lastenhuoneeseen

Ystävältä saatu tapetinpala muuntui tauluksi kivojen kehysten avulla


Kaikki mahdolliset matonkudejämät virkkasin uudeksi "räsymattokoriksi"


Tai no, ei kaikki. Vielä jäi. Mitähän näistä vielä nykertäisi...


Tämä ei ole jämä, mutta lastenhuoneessa kumminkin. En jaksanut enää pitää rullalla Puistolaa odottamassa kun muutto näyttää siirtyvän ensi kevääseen / kesän alkuun. Sopii hyvin tännekin.


P.S. Minua itseäni alkoi yläpalkin mainosbanneri jurppimaan, ja irtisanouduin siitä. Huh, mikä helpotus nähdä blogi taas ilman mainospaloja joiden sisältöön ei voi itse vaikuttaa. Ei ollut mun juttu se. Indiedays Inspirationissa pysyn edelleen. Itse pidän kovasti siitä kuvavirrasta minkä avulla blogeja pystyy seuraamaan. Kurkatkaa vaikka tätä sisustusosiota jos ette ole vielä tutustuneet :)

12 kommenttia:

 1. Onpa kivoja juttuja lastenhuoneeseen, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon! Kaikki ovat kyllä kovasti omaankin mieleen :)

   Poista
 2. Vaude taas :) ja kuinka ihana toi juliste!!! mä oon ettiny artun huoneeseen sopivaa julistetta kaaaauan mutta en oo vielä löytäny :/ ehkä jätän sen homman jos ehdittäis muuttaa eka... tai ellei talokaupoista tuu mitään niin sit muutetaan pojat samaan huoneeseen (meiän makkariin) ja rempataan se.... Vinkata saa jos tiedät jotain hyviä julisteita/kauppoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Julisteen ostin jo elokuussa, vai oliko peräti heinäkuussa ja tähän asti olen pystynyt jemmaamaan, mutta en enää. Pakko oli saada lopultakin esille! Tää on Mibo, tsekkaa olisko niillä muita mieleisiä! Darling Clementinellä (en oo varma onko julisteita, ainakin kortteja) on myös ihania ja Camilla Lundstenilla (esim Ombrellino myy) ja Polkajamilla (kato myös palapelit). Ingela P Arrhenius kannattaa myös tutkia, upeita hänelläkin! Oliko kaikki valmiiksi tuttuja? Niitä Seventy treen julisteitahan sä jo mietitkin, eikö enää nappaa?

   Poista
  2. Hei kiitos vinkeistä pitääkin perehtyä :) ingela oli ainut tuttu, niitä oon kans miettinyt mut mut.... ei ehkä oo viel tullu oikeeta eteen :)

   Poista
 3. Tuo kori on kuin karkki. Tosi ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Vähän mua aina välillä tuota tehdessä hirvitti että tuleeko ihan liian kirjava, mutta sitten kun laittoi uuden tasoittavan rivin niin taas näytti ihan uudelta. Tosi kiva tätä oli tehdäkin, kun tosiaan rivi riviltä ulkonäkö muuttui ja muuttui. Veikkaan että sultakin pätkiä löytyy, joten eikun oman tekoon :) (ja mä voin luovuttaa nuo jämät mitä jäi jos löydät tarpeen)

   Poista
 4. Tosi tunnelmallinen ja kaunis lastenhuone! Tuo räsymattokori on ihanan symppis lisä tuolla. Ja hei hyvä että luovuit siitä bannerista, se oli ärsyttävä! Hyppäsi silmille tänne tullessa, näin on paljon parempi :)

  Muuten, ajattelin vinkata sulle yhestä ihanasta ja inspiroivasta blogista, jossa just lastenhuone teki muhun itseeni suuren vaikutuksen. Tää ei ehkä ole ihan just sua, mutta tätä ideaahan voi soveltaa! http://500mileshigh2.blogspot.fi/2012/11/pienten-unihuone.html

  Tuossa siis linkki siihen valmiiseen tuotokseen, tässä postaus siitä miten se tehtiin: http://500mileshigh2.blogspot.fi/2012/10/kaksosten-makuuhuoneesta-maistiaisia.html.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Räsymattokorista tulikin nyt tontun kori. Lapset haluaa koko ajan leikkiä tonttua joka kantaa tuota koria ja jakavat siitä "lahjoja" ;D Olen kyllä tosi iloinen että siitä ärsytyksestä pääsin eroon!

   Kiitos vinkistä, ei ollutkaan mulle ennestään tuttu. Tosi kiva idea rakentaa kunnon maisema tuohon tapaan. Pitääkin miettiä voisiko sitä jollakin tapaa meillekin toteuttaa :) Tosin voi olla että seinätila loppuu kesken... Onko teille tulossa jotain saman tyylistä?

   Poista
  2. No mä ihan hirveästi haluaisin, vaikka ihan samanlaiset puut! :) Mutta lastenhuoneet on vähän haasteelliset, pitää vielä pohtia toteutusta. Nooan huoneeseen ehkäpä!

   Poista
 5. Tosi kiva idea tuo tapetin kehystys! Meilläkin on tapetin palasia sieltä sun täältä, tarkoitus olisi tapetoida nukkekoti... joskus :-D. Jossain sisustuslehdessä näin joskus pikkutavara hyllykön, joista jokainen lokero oli pikkuisen eri tapetilla tapetoitu. Kokonaisuus olisi voinut olla sekasotkuinen, mutta tapetit vaan sopivat tosi hyvin yhteen ja muuten yksinkertaisella seinällä muodostivat ihanan väriläiskän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapeteista saa kyllä vaikka mitä muutakin kivaa aikaiseksi kuin "vain" seinät :) Mäkin olen nähnyt niitä nukkekoteja joita on tapiseerattu ja ovat olleet kyllä tosi hienoja. Ja tuo hyllykkö kuulostaa ihanalta!

   Poista