torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyyspäivän tunnelmia

Kahden Münchenin neukkareissa, ruokaravintoloissa, hotellissa ja lentokentällä vietetyn päivän jälkeen on ollut luksusta viettää vapaapäivää itsenäisyyspäivän muodossa. Jos mennään nurjassa järjestyksessä, niin tänään on sytytetty kaksi kynttilää. Teipattu neulasia varistamaton joulukuusi. Askarreltu innoissaan lumimaisemia Pykälässä-blogin mallin mukaan ja tehty joulukortteja. Ihasteltu jouluvaloja. Kuultu että erään pienen tytön tulevina(kin) syntymäpäivinä liputetaan aina ♥

Hyvää itsenäisyyspäivän jatkoa Sinulle!

2 kommenttia:

 1. Myöhästyneet itsenäisyyspäivät täältäkin :)

  Olipas kiva lumimaisemaidea tuolla Pykälässä-blogissa. Voisin yrittää meilläkin toteuttaa. Tänään muistin taas taikataikinan, joten myös pitäisi jonain päivänä tehdä. On vaan nuo askartelut jääneet kipeänä ollessa.

  Voin vaan kuvitella kuinka upeat joulukortit teillä tulee. Meillä mies kävi tänään teetättämssä kortteja. Tänä vuonna päätettiin lähettää vain muutama kortti (isovanhemmille ja kummeille). Minä olisin halunnut laittaa enemmänkin kortteja, mutta miehen mielestä aivan turhaa höyryämistä :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)

  Lumimaisema oli kiva, E varsinkin innostui liimailemaan vaikka kuinka pitkäksi aikaa!! Ai niin se taikataikina. Miten sekin aina unohtuu... Pitää yrittää muistaa!

  Mä pidän kynsin ja hampain kiinni joulukorttien lähettämisestä. Oikeastaan ainut aika vuodesta kun tulee enää perinteisiä kortteja lähetettyä tai saatua, joten siitä en luovu vaikka aika ei riittäisikään ;)

  VastaaPoista