sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Vanhempi

...taas vuoden verran. Nyt napsahti sellainen luku mittariin että melkein meinaa olla kriiseilyn paikka. En ole ihan varma, joten ei niin paha. Lasten synnyttyä olen ihan aidosti luullut viimeiset kolme vuotta olevani 32. Aina jos joku on ikää kysynyt, niin mielessä on vaan 32. Nyt ei varmaan enää, kun puolivuosikymmen täyttyi. Voisinkin tehdä klassiset ja olla seuraavat viisi vuotta (tai ehkä kymmenen) 35. Jos sovitaan että ilmoitan kun seuraavan kerran vanhenen, muuten voi kekkerit jättää väliin ja unohtaa päivän? ;D

Perjantai-iltana käytiin miehen kanssa kahdestaan syömässä Farangissa. Muuten olen lahjonut itse itseäni. Marimekon nahkalompakko on ihan paras, ja niin kaunis. Saman putiikin koruun ihastuin myös. Laukun ostin Münchenin lentokentän Desigualista -30% alesta. Mitään muita kauppoja siellä ei ollutkaan, eikä mitään muutakaan – mukaan lukien käsienpesualtaat vessassa... En ole bakteerikammoinen mutta siinä vaiheessa iski sellainen ällötys että ei tosikaan.


Olin sanonut että en tarvitse kakkua, mutta 3v tytär päätti toisin. Päiväunilta herättyä mistään ei tullut mitään ennenkuin pääsi leipomaan isin kanssa. Kahden munan kakku, välissä suklaakermaa ja appelsiini-seljankukkamarmelaadia, koristelut a lá tytär. En olisi voinut olla ilman, kyllä ne oikein arvas ♥




34 kommenttia:

  1. Aivan ihana kakku! Synttärionnittelut sinulle:-)

    VastaaPoista
  2. Isot Onnittelut! Eihän tuo ole yhtään paha lukema :)

    Minä en jotenkin ole viime vuosina enää välittänyt ikäkriiseillä. Tänä vuonna räpsähti se maaginen neljäkymmentäkin ihan kevyesti. Tosta noin vaan. En haluaisi olla yhtään nuorempi enkä edes muuttaa oikeastaan mitään. Kaikella on ollut tarkoitus :)

    Ja hei. Älyttömän mageet Marimekot! Tykkään kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! Joku tässä rajassa mua hiukan ahdistaa, mutta menee varmasti pian ohi. Ehkä se on nyt tässä ja sitten voikin vanheta tyytyväisenä kaikki tulevat vuodet :) Sä olet upeasti päässyt siihen pisteeseen, sitä toivon itsekin.

      Nuo Marimekot on tosi herkut. Lompakko sykähdyttää joka kerta kun sen vedän laukusta esiin. Siitäkö tämä ostospuuska johtuukin eikä joulusta..? ;D

      Poista
  3. Voi hyvänen aika tuo kakku on hellyyttävän ihana! Jaksan aina vain ihailla myös lasten koristeluita, mulla vaan on vähän paha tapa ohjailla kaikkea, niin kakunkoristeluita, piparkakkutalon koristelua kuin joulukorttien tekemistäkin. Olen yrittänyt päästää kontrollivivusta irti, mutta vielä menee aikaa (ja lapset on varmaan aikuisia sitten...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kakku oli tosi suloinen <3 Mulla on vähän sama taipumus, mutta tällä kertaa jätin keittiön ihan kokonaan väliin. Toiveen esitin suklaatäytteestä ja ostin hillon, mutta muuten saivat toteuttaa ihan keskenään. Pitää malttaa seuraavankin kerran kun lopputulos on kerta tämä :) Sun pitää tehdä kaikki aina tuplana: toinen lasten käsiin toinen sulle ;)

      Poista
  4. Onnea vielä :) Kuinka suloinen kakku kertakaikkiaan! Et sä olis todellakaan voinut olla ilman tota <3 IHANA IHANA IHANA <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu, en olis voinut. Jatkossa en kyllä enää ikinä kieltäydy kakusta :)

      Poista
  5. Synttärionnea! :) Meillä onkin yhteinen merkkipäivä :)

    Kakku on supersöpö minikakku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niinpäs onkin - myöhästyneet nimpparionnittelut! =)

      Poista
  6. Ihan paras kakku!!! :) (p.s. mä oon 27... ;))

    VastaaPoista
  7. Onnittelut vielä uudemman kerran!

    Aivan ihanan kakun olet saanut. Huomaa kyllä kakussa olleen tärkeimpänä aineksena rakkaus ♥

    VastaaPoista
  8. Myöhästyneet onnittelut!

    Mä luulen nykyään olevani aina sen 35 vaikka keväällä tais tulla mittariin jo 36... Olen päättänyt nyt lopettaa laskemisen kun en kerta osaa ;)

    Tuo kakku on kyllä kertakaikkisesti tunteella väsätty ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! <3
      Ai me ollaankin noin saman ikäisiä? Sä olet ollut ehtiväinen! Sama laskutaidottomuus on ollut havaittavissa täällä :)

      Poista
  9. Onnea vielä♥

    Kakku on oikea söpöys! Ihana pikkuleipuri teillä siellä.

    Uusi lompakko on myös aika ihastuttava;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Pikkuleipuri on kyllä ihan tosi innokas. Käyttää kaikki mahdolliset tilaisuudet hyväkseen että pääsee jauhoja mittailemaan :)

      Lompakko on ihan täydellinen. Päältä hillitty, mutta sisällä sopivasti eloa niin että aina ilahtuu kun se avaa!

      Poista
  10. Onnea! Ihanat lahjat olet valinnut ja kakkukin kovin kaunis :)

    VastaaPoista
  11. ♥ Voi tuota kakkua! Ja rutkasti synttärionnea!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ihanampaa kakkua koskaan saanut <3 Kiitos!!

      Poista
  12. Voi miten hellyyttävä kakku, ihana! Onnea!

    VastaaPoista
  13. Aivan ihastuttava kakku! Eikä lahjatkaan vaikuta huonoilta:)

    Mun pitäisi laittaa sulle viestiä joku päivä kun olisi hetki rauhallista aikaa. Tämä flunssa (jo kolmatta viikkoa) ja työkiireet vaan vie kaikki voimat. Mutta ennen joulua reipastun ja kirjoittelen kuulumiset:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun ei tarttekaan enää jatkossa stressata kakun koristelusta ;) Ja lahjatkin osui nappiin, hah!

      Kirjottelehan tosiaan vielä tarkemmin kun ehdit! Varmasti syö voimia tuollainen sairastelu ja tää vuoden loppu tuo kyllä oman lisänsä joka ikinen vuosi... Meidän kiire loppui nyt hetkeksi tähän tautiin, eipä tässä oikein muuta voi.

      Poista
  14. Synttäri iloa!
    Aivan super hienosti koristeltu kakku!

    VastaaPoista
  15. Onnea, ihana kakku ja aivan parhaat synttärilahja hankinnat. Kyllä se niin menee että parhaat lahjat tulee kun ostaa itse! Ihanaa on saada muiltakin lahjoja tietysti mutta pienissä maku jutuissa haluaa olla itse vaikuttamassa.

    Minullakin on Munchenin lentoaseman vessasta joku outo muisto... on vaan niin monta vuotta reissusta etten muista mikä. Olisiko vessan lukot olleet hankalat tai jotain...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yllätykset on ihania usein osuvia, mutta tietyt jutut valitsee itse varmiten :)

      Münchenin kenttä oli kyllä niin kämäinen että ei sieltä varmaan mitään muuta muistoja voi jäädä (kuin huonoja vessajuttuja) ;)

      Poista
  16. Maailman hienoin kakku <3 Voi kun oisitte lähempänä niin tultais Matsun kanssa kaffelle ;)
    Niin ja hei paljon onnea! Mä oon suakin vanhempi ja ihan hyvin mäkin vielä vedän!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä <3 Nimenomaan oli, oli (onneksi) sen verran pieni että meni hetkessä :) Mut jos tänne päin tulette, niin innokas leipuri tekee varmasti nopsaan kopion =) Kiitos! Kyllä tää tästä taas (unohdin jo että synttärit olikaan ;DD)

      Poista
  17. Myöhästyneet synttärionnittelut! Niin kauan kun ikä alkaa kolmosella on noin kolkyt. Eli ei mitään hätää!

    Hilpasin tota samaista lompakkoa tänään. :)

    VastaaPoista