sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Tuikkikaa oi katon tähtöset

Aikamoisten käynnistysvaikeuksien jälkeen saatiin sentään jotain remonttirintamalla eilen eteenkin päin. Yläkerran aulan katosta tulee niin ihana, että en melkein kestä. Tai ainakaan malta odottaa että se on valmis. Pieni pätkä vasta, mutta niin lupaava. 
Sitä johtoa ja kuitua tulee paneelien alle aikalailla, vaikka valittiin ihan pienet sarjat.
Kun mentiin ostamaan kuituja Cariitista pari viikkoa sitten, siellä oli sattumalta kristallisetit puoleen hintaan. Säästö on noiden kohdalla siten aikamoinen, ja kun ne on niin nättejä ja luovat sen todellisen tähtitunnelman niin ei voitu vastustaa. Yhdeksän kristallin setti, kolmea eri kokoa kristalleja. Kuituja onkin sitten vain pieni setti; 75 kuitua. Ihan tarpeeksi pujottelua jo noissakin ;) Tällä hetkellä näyttää kuin olisi kiiltomatoja katossa, mutta kyllä ne kuidut siitä vielä lyhenee. Puolenpäivän aikaan taas jatkuu. Kuulemma sunnuntaina ei tartte mennä kattopaneleita paukuttamaan klo 8 aamulla...

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ja meijän täytyy varmaan tulla teijän remppaoppiin, että selvitään mahdollisesti tulevasta omastamme... ;)

   Poista
  2. Säihkettä löytyy, just sopivasti, ei liikaa :) Hidasta hommaa, ainakin meille, mutta ollaan itse ihan fiiliksissä lopputuloksesta. Tai viisi lautaa puuttuu vielä, huomenna varmaan valmistuu.

   Heh, voidaan kertoa kaikki mitä ei kannata tehdä... ;D Joo, toki neuvotaan missä pystytään, mutta te ootte teidän vauhdilla varmaan valmiita jo kauan ennen meitä ja sit se kääntyykin toisin päin.

   Poista
 2. Blogistamme löytyy sinulle tunnustus:)

  VastaaPoista
 3. Oih, tykkään tuosta ideasta, lopputulos on varmasti ihana! Ja palkitsee vaivan :) Olisin halunnut meidän saunaan tuollaisen tähtitaivaan, mutta jostain syystä se sitten jäi. Aulassa tuollainen näyttää paitsi kodikkaalta ja tunnelmalliselta, myös sopivalla tavalla arvokkaalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se ainakin meistä vaikuttaa ihanalta :) Nyt se on melkein valmis, vielä muutama lauta paikoilleen. Hidasta hommaa mutta onneksi sentään etenee :) Se näkyy nyt pilkahdukselta alakertaan kun tulee sisään taloon ja sitten koko ajan portaita ylös noustessa. Just mietittiin että minkäköhän lepotuolin siihen pikkuruiseen yläaulaan laittaisi että voisi sitten siinä maata ja ihmetellä tähtitaivasta ;) Kiitos taas ihanasta kommentista <3

   Poista