keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Annettua

Jouluviikko osoittautui superkiireiseksi enkä ehtinyt bloggaamaan vaikka kuinka olisi mieli tehnyt. Tässä nyt sitten pieniä joululahjaideoita vaikkapa ensi jouluksi... ;) 


En millään meinannut keksiä sopivaa muistamista lasten päiväkodinhoitajille, kunnes joulunalusviikolla huomasin Eilen tein -blogin Hannen ihanat tähtipannunaluset, joita sitten parin illan aikana virkkasin 9kpl. 


Nopeita ja helppoja tehdä ja niin nättejä. Pari meni ystävillekin päiväkotitätien lisäksi. Pannunalusten seuraksi teippasin kasan tuikkuja ja askartelin kortit. 



Ettei askartelut vaan olisi loppuneet kesken, mukaan mahtui yksi vauvalahjakin (Papu-body) kortteineen.


Muutamaan osoitteeseen meni matonkuteista virkatut korit.

Meidän omat joulupaketit olivat perinteistä mallia; punaista, valkoista ja hopeaa. Kiireessä aaton vastaisena yönä paketoidut. Pitäisköhän ottaa ja repäistä tällä kertaa uuden vuoden lupauksella: lupaan valmistaa ja paketoida lahjat vähintään viikkoa ennenkuin annan ne eteenpäin (ei viime hetken paniikkeja) ;)


Meille tuli pelkästään aivan ihania ja mieluisia lahjoja. Oltiin oltu kiltteinä.
Kiitos ♥

17 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja! Olenkin jo lupaillut hiljaa mielessäni, että ensi jouluna panostan itse tehtyihin lahjoihin ja täältä löytyi jo pari hyvää ideaa:-) Mukavia välipäiviä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että vinkkiäkin löytyi! Pitää yrittää mun muistaa ensi vuonna hyvissä ajoin ennen joulua näistä vaikka vähän muistutella kun muuten siihen jouluun on vielä niin kovin pitkä aika ;) Kiitos samoin!

      Poista
  2. Kauniit ovat pannualuset, osaisinkohan mäkin... No jos nyt alottaisin, ehkä ens jouluksi tulisi valmista :)

    KOTI -kullankalliin kuulumisia voi nykyisin muuten lukea täältä http://www.studecor.fi/

    Huippua loppuvuotta!

    Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä oli aivan ihanan helppo tehdä ja silti niin nättejä. Osaisit varmasti jos pari perusvirkkaussilmukkaa osaat/opettelet :) Ja mulla meni siis lopulta n.10min per alunen - näitä saa aika monta (sataa) ensi jouluksi tehtyä ;D

      Hei huomasinkin että olet muuttanut, mutta vielä en ole ehtinyt tarkemmin tutustumaan uuteen. Nyt tulen!

      Kiitos samoin!

      Poista
  3. Ihana idea nuo pannunaluset. Täytyykin muistaa ensi vuonna. Tänä vuonna meiltä jäi hoitotädit lahjomatta, kun lapset ehtivät joulukuun aikana olla peräti kaksi päivää hoidossa. Ei sitten tullut edes mietittyä koko lahja-asiaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin niin iloinen kun tuon ohjeen löysin, tosi ihania ja pienellä vaivalla. Muista ihmeessä (ja voin yrittää muistaa muistuttaa) :) Näin sivusta seuranneena, ehkä ne teidän hoitotädit ei olisi mitään tänä syksynä ansainneetkaan... Toivottavasti nyt tervehdytte ja kevät menee helpommin! Meillä on ollut tosi tuskaista eilisillasta lähtien eikä olla kukaan paljon nukuttu kun pientä on niin kivusta itkettänyt, tuli ihan tosi rajuna nyt se rokko :(

      Poista
    2. Voi pientä potilasta:( Toivottavasti alkaa helpottamaan pian.

      Neealla huomasin äsken päiväunille laittaessa yhden näpyn vatsassa. Taitaa olla siis meilläkin toisen kierroksen aika. Saa nähdä miten pahana tulee, kun isoveljensä selvisi todella helpolla.

      Kunhan näistä lasten taudeista ja omista alkuvuoden työkiireistä selviän, niin sitten on pakko jo nähdä. Nyt ei taida jäädä aikaa saati voimia tässä välipäivinä treffata:(

      Poista
    3. Tänään onneksi ei enää niin tuskaista. Heti kun rakkulat muuttuivat ruviksi alkoi helpottaa.

      Toivottavasti N pääsee helpolla! Kuulostaa kyllä ihan eri taudilta kuin meillä, kun heti kun rokko huomattu näppyjä on ollut jo monta kymmentä.

      Joo, ei kyllä nyt onnistu treffit :( Meillä pitäis olla iisi vuodenaloitus, joten viesteilepä heti kun huomaat tyhjän kolosen kalenterissa! =)

      Poista
  4. Tää on nätti malli!
    Mä tein muutaman lahjaksi siitä Hannen viimevuoden lumihiutale- ohjeesta. Kiva ohje sekin. Kuvat jäi kokonaan ottamatta kun yötöiksi meni... Ja viime tipassa, niinkun yleensäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja tuota papua ihastelen joka päivä. Ei malttas odottaa että saadaan se käyttöön! Kiitos tuhannesti, se on ihana♥

      Poista
    2. Se lumihiutalekin oli tosi kaunis! Arvoin hetken että kumpaako, mutta päädyin sitten varoilta tähän tuoreempaan jos vaikka hoitotädit on itsekin virkkausihmisiä ;) Aina lohduttavaa kuulla, että on muitakin viime tipan nykertäjiä.

      Kiitos - ihanaa että tykkäät ♥ Siinä kuosissa on jotain vastustamatonta.

      Poista
  5. Kivoja vinkkejä, kiitos :)
    Mistä tuota joulupukki-lahjapaperia olet löytänyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui kun meinasin unohtaa vastata. Kiva jos on hyödyksi! Paperi löytyi Plantagenista :)

      Poista
  6. Moikka!

    Mitä lankaa olet käyttänyt noissa tähtösissä? Voisi kohta alkaa väkertämään niin olisi ehkä jouluksi valmiina ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne mä tein matonkuteesta. Ysikoukulla tuli nopeesti :)

      Poista
  7. Hei loistavaa! Tästä tähtipannunaluset mummojen paketteihin. Koevirkkasin heti yhden. Kude vaan on niin paksua, etten saa millään yhtä kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei tosi kiva jos löysit täältä vinkkiä! Aina helpottaa kun saa jonkun joululahjapulman mielestä pois :) Mäkin tein jokun paksusta kuteesta, ja ei tosiaan ihan yhtä nätisti asettunut kuin ohuempi. Mutta ei mun mielestä huono sekään!

      Poista