perjantai 18. tammikuuta 2013

Perjantain paloja

Tai no, torstailta nämä otokset on. Mutta julkaisen perjantaina ;) Vietin etäpäivää kotona ja aurinko toi valon kotiin. Ihanaa!! Keltainen ja turkoosi nostavat päätään, saa nähdä jatkuuko sama innostus kevääseen asti. Nyt tuntuu ihanan raikkaalta. Mustavalkoisuuskin miellyttää edelleen. Hermo on silti kireällä, stressi painaa. Pitäisi muistaa aina kun hermostuttaa että "tämä hetki on tulevaisuuden avain", kuten lastenhuoneen seinällä lukee. 







Heli Pukki - Ideri

21 kommenttia:

  1. Iltaa samikselle, meille tuli kans nuo henkan tummanharmaa-valkoiset kuviotyynyt :)

    Kivoja kuvia, ihan tosiaan kevät on niistä päätellen tulossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu että noita tuli aika monelle... Oli kyllä ohittamaton tarjous ;)

      Ihanaa kun aurinko vähänkin pilkahtaa niin heti saa uutta tarmoa ja intoa. Ja parempia kuvia :)

      Poista
    2. Siis whaaat? Ei olleetkaan harvinaisia keräilykappaleita....?? :D

      Mulle kans kelpaa toi aurinkoenergia! :)

      Poista
  2. Ihana pieni kitaristi :) (tuleeks siitä kitarasta kova ääni?;)
    Tuo lause on todellakin tankattava päähän, ei tästä muuten selviä... Tsemppiä meille! Mennään joku ilta taas johonkin marisemaan?!
    Ja tyynycombo on varsin nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuu kova ääni tuosta kitarasta. Tai ukulele se on. Ääni on oikeasti tosi pehmeä, vaikka suurin huvitus tuntuukin olevan sen "virittäminen" niin että se on siis aina soittaessa ihan epävireessä ;)

      Kyllä, tuosta kevään iskulause! Ja kyllä, mennään marisemaan!

      Tyynyt on tosi kivat. Kiitosta vaan sinne värisuoran täydentämisestä! :)

      Poista
  3. Tilasin myös noita henkan tyynyjä, pari harmaata ja yhden keltaisen. Ellokselta tuli tänään turkoosi Love&happiness-tyyny ja eteiseen uusi matto. Hykerryttää joka kerta eteisen läpi kävellessä (vanha matto oli hankittu kuusi vanha enkä ole oikein enää sietänyt sitä silmissäni piiiiiitkään aikaan)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. häh, jokin ajatushärö käynyt kirjoittaessa, koska tuossa yhdessä lauseessa ei juurikaan ole järkeä, mutta siis vanha matto oli hankittu siis kuusi vuotta sitten...

      Poista
    2. Nuo tyynyt on varmaan löytäneet kaikkien kotiin, jotka ylipäätään netistä mitään tilaa ;) Hih, kyllä mä ymmärsin oikein ilman tarkennustakin. Se on ihanaa kun löytää jotain mille on todella tarvetta ja ostos osuu niin nappiin että todellakin tulee tuo hykerryttävä tunne pitkäksi aikaa. Onnittelut :)

      Poista
  4. Tsemppiä stressin taltuttamiseen. Muistat vain nauttia välillä arskasta (kun se paistaa) ja noista ihanista tyynyistä ja ukulelen soittajasta. :)
    Voimahaleja sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanista tsempeistä <3 Onneksi on paljon näitä positiivisia asioita joihin tarttua, ja onneksi mennään kevättä kohti niin tuota aurinkoa alkaa nähdä melkein joka päivä :) Noista kaikista sitä energiaa virtaa!

      Poista
  5. Keltainen ja turkoosi on täälläkin nousemassa arvoon arvaamattomaan. Ehkä tuolla auringolla on osuutensa asiaan... kevät tulee ja värejä alkaa kaivata! :) Toivottavasti stressi häviää viikonlopun kiireettömyyden myötä. Leppoisaa viikonloppua Puistolaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se on, kevät tuo värit esiin :) Meillä ei ole kumpaakaan, keltaista tai turkoosia ollut ennen paljonkaan, mutta nyt tuntuu että kaikki suunnitelmat pyörii niiden ympärillä. Pitää ehkä vähän rajoittaa ettei mene vahingossa yliannostuksen puolelle ;) Tässä on nyt just vähän se ongelma, että viikonloputkaan ei ole kiireettömiä kun silloin on pakko rempata... Mutta ihan hyvillä fiiliksillä nyt. Kiitos ja hyvää viikonloppua <3

      Poista
  6. Kivoja kuvia ja värejä. Ihastuin oitis oliko se neljäs kuva, jossa koruja jonkun kauniin pöytäliinan päällä? Onko se pöytäliin ja mistä sellaisen löytäisi? Pitkään olen harkinnut mattoja tuolla samaisella klassisella "hanhensilmäkuviolla", mutta turhan kallis investointi jos silmä kyllästyykin nopeasti, tai isoina mattopintoina tunnelmasta tulisi rauhaton -tuuliviiri kun oon ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kaitaliina on Hemtexistä. Ostin sen pari päivää ennen joulua ja olen tykännyt ihan hurjasti! Meillä oli samanlainen viime kesänä pinkki-valkoisena ja tosi kiva sekin. Mahtaakohan olla sellainen tuote joka tulee Hemtexiin joka kausi vähän eri väreissä..? Mä olen myös katsellut Elloksen samankuosista mattoa ostoaikessa, mutta samaa mietin kuin sinäkin. Alkaako kyllästyttää ja mahtaako olla liian rauhaton..? Pöytäliina ei ole kyllä aiheuttanut minkäänlaisia kyllästymisen aiheita ja kuosi on minusta itseasiassa yllättävän rauhoittavakin.

      Poista
    2. Kiitos petra vinkistä, taidankin heti huomenna kipaista Hemtexiin... ainakin nettisivuiltansa kyseinen kaitaliina löytyi, vaikka eihän se mitään sano että niitä vielä liikkeissä olisi ;)

      Poista
    3. Toivotaan että vielä löytyy! =)

      Poista
  7. "tämä hetki on tulevaisuuden avain".
    Ompa hienosti sanottu!
    Tsemppiä stressiin!
    -mira

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ollut tuo pituusmitta ja kolme vuotta ja vasta nyt bongasin tuon tekstin oikein ajatuksen kanssa. Se odotti ja osui oikeaan hetkeen!
      Kiitos!

      Poista
  8. Rokkistara on ihan huippu! :) On pitänyt sanoa, että teillä on tosi kivat tapetit tuolla Puistolassa.

    PS. Haastetta pukkais blogissani - kääks huomasinkin että olet jo tehnyt ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rokkistarala tuntuu olevan identiteettikriisi. Haluaa rokkailla mutta ei voi kuunnella muuta kuin "tyttöjen musiikkia" (ipanapaa, fröbelin palikoita tms) kun ei tykkää muusta ;)

      Kiitos tapettikehuista! Ne tosin on tässä nykyisessä asunnossa, Puistolaan ei olla vielä ehditty mitään laittaa. Tää on varmasti lukijalle vähän sekava kuva kun välillä postaan tulevasta kodista ja välillä tästä mitä vielä asutaan :)

      Kiitos haasteesta :) Tosiaan ehdinkin siihen jo vastailla, joten ehkä jätän nyt välistä. Ja mä en edelleenkään saa jätettyä kommenttia sun blogiin. Mikä ihme siinä on. Rasittavaa :(( Tosi kivalta näyttää teidän uusi olohuone ja hyviä suunnitelmia sulla sinne!!

      Poista