tiistai 22. tammikuuta 2013

Tyynyhullaannus


Enpä arvannut kun kyselin Merry weekdaysin Lenoren sohvalla näkyvän ihanan tyynyn ostopaikkaa että millaiseen tyynyparatiisiin päädyn. Nyt iski tyynyhullaannus!!! Envelopissa on minkä tahansa suunnittelijan mahdollista myydä suunnittelemaansa kuosia tyynynä, kassina, uunihanskana, esiliinana jne. Asiakas valitsee mieleisensä kuosin ja se painetaan tilauksen mukaan. Hinta esim. 50x50 tyynyliinalle n.22eur. Lenore suositteli myös tilauksen sujuvuuden suhteen. Tässä joutuu nyt vähän aikaa sulattelemaan ajatuksiaan, ettei tule tilattua 10 kerralla. Ja senkin jälkeen sinne jää vielä yli 2600 erilaista... Nyt selailin n. puoleen väliin asti ja löytyi vaikka mitä ihania. Sen kyllä huomasin että silmä tuntui tarttuvan usein muutaman tietyn suunnittelijan juttuihin. Onneksi siellä voi tehdä haun myös suunnittelijan mukaan. Kyllä tiedän jatkossa mistä vilkuilen ensin jos on joku tietty väripiristys hakusessa. Onko teille tuttu paikka?


1.-4. Kaleidoscope (FR)


1.-4. Held&Lykke (DE)


1.-3. Yeal Frankel (AR)
4. Blumo (BE)
5. Greta Zserbo (HU)
6. Hups unohtui, kaivan tämän suunnittelijan vielä esiin...






1. Bethan Janine Westran (GB)
2. Iiva Cabule (GB)
3. Brightthings (GB)
4. Bianca Green (UY)


1. Studio Rita (SE)
2. Sara Söderholm (SE)
3. Kimsa (NL)
4. Liseleje (DE)
5. Squirrel (GB)



26 kommenttia:

  1. Apua en kestä miten ihania <3 ja meillä jo valmiiks sohva täys tyynyjä... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no niin meilläkin! Justhan ne uudet vilahti pari postausta sitten =D Siksi pitääkin nyt hetki himmailla ja yrittää pitää maltti lapasessa! Saa nähdä kuin kauan kestää...(tunti vai pari, heh)

      Poista
  2. Iiik, nää on kaikki aivan ihania! Hui, mitenhän sitä pystyy olee tilaamatta mitään...kääk. Mä oon aikasemmin törmännyt noihin sivuihin MSHL- Maijun kautta...Toi rusettityyny on ihan mun suosikki:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se rusettityyny oli Lenorella ja juurikin siihen siis silmäni iskin. Mutta et varmaan kuvitellutkaan mitään muuta ;DD
      MSHL ei nyt aukee mulle, onkohan mulle tuttukaan..?

      Poista
    2. Siis täällä:
      http://mysecondhandlife.indiedays.com/2012/12/18/the-good-and-the-bad/

      Poista
  3. Aiks miten hienoja! Etsy on kanssa varsinainen tyynyparatiisi. Tyynyt on helppo tapa saada uutta ilmettä nopeasti :) Kiva nähdä mihin päädyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on kyllä nyt pakko kiertää Etsy kaukaa, näitä on jo liikaa... Mutta tuskinpa pystyn, illalla varmaan kahta kauheamman pohdinnat edessä ;) Tyynyillä mäkin olen vaihdellut aina asunnon ilmettä, helppoa ja useimmiten edullista. Ja muutoksen näkee heti :)

      Poista
  4. Voi ei Petra minkä teit! Held & Lykken kuosit iski heti kuin veitsi voihin. Taitaa kohta lompakko huutaa hoosiannaa ;) Tälläiset tärpit on kyllä ehdottomasti parasta bloggauksessa, kiitos siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parasta ja pahinta ;D Kiva jos oli vinkistä hyötyä!

      Poista
  5. Oijoijoijoi, toi Blumo ihastutti kertaheitolla, ihana otus! <3

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Tuli vähän niinkuin se sun k-raudan viltti korkojen kera takaisin ;)

      Poista
  7. Aijai, onpa kivoja! Mutta mikähän oravapäivä mulla olla on tänään... Katsoin tuota viimeistä heti, että siinäpä olisi taas mun värit - vaikkakaan ei meidän olohuoneen värit. Ja suunnittelijaksi ilmoittautuu Squirrel, joka on ollut tänään päivän sana ihan eri yhteydessä! Hassuja yhteensattumia on elämä täynnä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä löytyis vaikka mitä! Ihan varmaan myös teidän olohuoneen väreihin jos vaan jaksaa selata kaikki 2600 ;) Tuollaiset yhteensattumat on hassuja ja pistää aina miettimään että pitäisikö tässä nyt huomata jotain muutakin :)

      Poista
  8. Meidän olohuoneessa majailee tällä hetkellä kolme Envelopista tilattua tyynyä, eikä mulla omien kokemusteni perusteella ole mitään pahaa sanottavaa kyseisestä puljusta. Tuotteet eivät tipahda postilaatikkoon päivässä tai parissa, mutta harvoinpa tyynynpäällisten saapumisen kanssa mikään tulipalokiire onkaan. Joka kerta on tullut oikea tuote, juuri sen näköisenä kuin kuvissa. Tosi kivoja ja kohtuuhintaisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla hyvästä kokemuksesta, kiitos kun kerroit! Itsekseni vähän ajattelin että väkisinkinhän se toimitus kestää jonkun verran jos kaikki kerta painetaan vasta sen jälkeen kun tilaus on tullut, eli varastoa ei ole valmiina. Se pitää vaan ottaa tilatessa huomioon, eikä voi tilata mitään "pakko saada ensi lauantain illanistujaisiin mennessä paikalleen" :)

      Poista
    2. mulle nää tuli kyllä yllättävänkin nopeasti!! Siis tyyliin viikossa tai jopa allekin.. pitääpä oikein tarkistaa. Mutta nopeaa oli silti ja yllätyin siitä positiivisesti :)

      Poista
    3. Oho, se on ollut tosi nopeaa! Niitä on kyllä sitten ollut varmaan kuitenkin varastossa, tai sitten just ollut menossa samaa kuosia painoon muutenkin..? Pitää sitten kertoa miten mulle käy kunhan joskus tilauksen saan aikaiseksi :)

      Poista
  9. Ei hetkinen, mitä tyynynpäällisiä! Nams! Mulle kelpais niin nuo kaikki! Ei muuten ollut entuudestaan tuttu toi sivu! Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin voisin helposti ottaa nuo kaikki. Sit alkais vaan ehkä koti muistuttaa (värikästä) pehmustettua huonetta ;DD

      Poista
  10. Kauniita tyynyjä! Ja moi pitkästä aikaa :) On tullut pitkä blogitauko ja paljon postauksia lukematta, jatkan siis Puistoloimista eteenpäin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka moi, kiva kuulla taas susta! :) Toivottavasti nyt pysyt taas paremmin näkyvissä :) Saitteko muutettua?

      Poista
    2. Muutettu on :) Tapettihommat alkais seuraavaksi, ollaan vaan oltu kipeänä nyt, joten pikku hiljaa eteenpäin!

      Poista
  11. Ihania!! :) Täällä uusi lukija ilmoittautuu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolta löytyis kyllä vaikka mitä! Vieläkään en ole saanut tilausta tehtyä kun arvon ja arvon... Kiva kun löysit tänne, tervetuloa! :)

      Poista