sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Viikonlopun aikaansaannokset

Pitäis mennä vaan lepäämään päivän rempparutistuksen jälkeen, mutta ihan vielä en malta. Väsyttää hurjasti ja sormet on maalissa, mutta olen tosi iloissani siitä mitä taas on saatu aikaan. Ei mennyt hukkaan nämä päivät :) Mies pisti taas ahkerasti kipsilevyä pystyyn uusiksi seiniksi. Ja sai tehtyä tämän pikkuvessan seinäkaapin tähän pisteeseen!

Hyllykön "katossa" olevat panelit eivät ole siihen jäämässä, 
kunhan testailtiin ja huonoksi todettiin. 

Sieltä on nyt pari kuukautta roikkunut ylälistan valon johdot alas yhtenä myttynä ja kaikki työkalut, pistorasiat, työhanskat yms olleet kauheana röykkiönä alatasolla. Laatoitus ei ehkä mennyt ihan niinkuin suunniteltiin, joten tässä on nyt haettu uutta ideaa koko kaapille. Lopulta mies suostui listakauppaan hyvin skeptisenä mun ajatukselle, mutta myöntää nyt itsekin että kiva tuli. Vielä puuttuu saumaukset ja viimeistely, mutta kylläpä itsellä tunnelma nousi kun päästiin tässäkin asiassa eteenpäin.


En toki malttanut olla sinne heti syksyllä ostamaani viiden euron koria lykkäämättä ;) Ne yllämainitut epämääräiset rojut ovat nyt siellä somasti piilossa ja löydettävissä. Takaseinä ajateltiin jättää ihan laastipinnaksi. Jotenkin tuntuu (ainakin tällä hetkellä) aika täydelliseltä tuohon kokonaisuuteen. Vähän sitä joutuu noista maaliläikistä fiksailemaan, mutta suurta muutosta ei ole luvassa. Pari hyllyä vielä keskelle ja sit se on siinä.


Oven karmit vaihtoivat iltaan menessä väriä mun toimesta tartuntamaalin verran. Pari kerrosta maalia vielä ja saadaan lopultakin ovikin paikoilleen.


Sain myös makuuhuoneen seinät tasoitettua ja hiottua tänään sudin pintaan pohjamaalinkin. Ja se on oikeasti tasainen, vähänkö olen ylpeä itsestäni. Yhtä kohtaa joutuu vielä tasoittamaan, mutta muuten huone alkaa olla aikalailla siinä pisteessä, että se voidaan jättää rauhaan muuttoon asti, jee! Tai siis siirtää sinne tavarat seuraavasta muutoskohteesta ;)


Vielä viimeinen kuva yläkerran aulasta makkariin. Ensi viikonloppuna siinäkin menee taas pitkästä aikaa seinä.


Tämän päivän auringonpilkahdus yläkerran aulan kapeasta ikkunasta nähtynä. Ihana talvimaisema!

18 kommenttia:

 1. Hyvä te! Tsemppiä vaan! Ihanalta näyttää, söötti kori

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan! Ja kiitti :) Tuo kori on aika symmppis, vähän kiero ja rispaantunut mutta silti nätti.

   Poista
 2. Kyllä teille tulee aivan ihana koti!

  Nää sun postaukset saa aikaan hirvittävän remppakuumeen. Ois niin kiva laitella sitä sun tätä kohtaa uusiksi. Seuraavat suuremmat remonttikohteet olisi pikkuvessa ja kylppäri.

  Nyt täytyy kuitenkin tyytyä inspiskuvien haalimiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä me uskotaan niin, kun vaan jaksaa tehdä ja tehdä. Se on kyllä kumma että remppakuvat aiheuttaa sen kuumeen aina uudestaan. Vaikka eihän se remppa itsessään ole kivaa (tai mä en ainakaan pidemmän päälle tykkää) mutta se lopputulos :)

   Poista
 3. Hyvä te! Selkeästi on mennyt taas eteenpäin viikonlopun aikana teidän projekti. Onnea ja menestystä myös jatkoon! Tulee tosi hienoa jälkeä. "Hieno" sanoisi meidän nuorimmainen, kun on sellaisen uuden sanan oppinut ; ). Mukava katsoa kuvia teidän aikaansaannoksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on semmoisia juttuja joista sen edistymisen näkee kun alkaa olla huoneet olla muuttokunnossa :) Kiitos paljon! (meillä sanotaan "nieno" ;))

   Poista
 4. Upeeta! Kyllä tulee hienoa ja kaunista!!!
  Tsemppiä jatkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetkellinen voittajafiilis kun lähenee pari huonetta valmistumistaan :) Mut vielähän noita riittää... Kiitos!

   Poista
 5. Vau, hienosti etenee! Ja kylläpä siitä seinähyllyköstä tulee kiva! Loistoidea jättää sen takaosa rouheaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä tuo seinähyllykkö jo epäilytti ihan täysin ja tuntui suurelta virheeltä, mutta onneksi se saatiin nyt fiksattua! Jotenkin se takaseinän rouheus sopii tosi hyvin tuohon muuhun upouuteen ja kiiltävään :)

   Poista
 6. Hienoa,varmasti voittaja fiilis kun saanut taas projektia eteenpäin!
  TOi seinäkaappi on kiva,minäkin jättäisin laastipinnan siihen. Kaunista tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just semmoinen tunne! Kiva että laasti saa kannatusta, itsestä se tuntuu niin oikealta ratkaisulta. Kiitos!

   Poista
 7. En tiedä tuleeko tämä kommentti kahdesti kun netti katkesi kesken kaiken, mutta tuo kori on ihastuttava. Haluaisin meille samanlaisen, jos vaan jostain löytäisin :) Blogistani löytyy myös haaste Sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kori on Anttilasta, ehkä niitä on vieläkin? Mä rohmusin niitä kolme kun olivat niin edullisia. Voin sulle tarjotella sitten jos en keksi kaikille käyttöä (toistaiseksi kaksi olisi tarpeeseen) ;)

   Kiitos, tulen kurkkimaan!

   Poista
 8. Ihana vessa;) Korikin on kovin tuttu. Nätti sekin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kyllä se sittenkin saatiin selätettyä ;) Juu, sultahan se vinkki tuohon koriin tuli, joten kiitosta vaan. Niitä on nyt kolme :D

   Poista
 9. Ihanan näköinen vessa! Ja tietty tuo korikin. Antaa aina lisävirtaa itselle ku projekti etenee, eikös?! Mulla myös blogissani haaste sulle. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin antaa lisävirtaa!!! Pitkästä aikaa hyvä fiilis rempan suhteen :)
   Kiitos haasteesta!

   Poista