perjantai 4. tammikuuta 2013

Paperikakkua helmilapiolla

Aleista saisi nyt varmasti vaikka mitä tuikitarpeellista, mutta mulle iskee aina näiden yleisalejen kohdalla ostoahdistus. Ei tee mieli kauppoihin ollenkaan. Mieluummin teen löytöni jostain alepöydästä tai normituotteiden lomasta muuhun aikaan. Eikä meillä ole oikeastaan tarpeitakaan. Uuden kodin huonekalut ja sisustus on asia erikseen, mutta kun vielä ei ole paikkoja minkään säilyttelylle, niin saa nekin jäädä. 

Vähän kuitenkin.


Kävin postissa. Siellähän on nykyisin myös kaikenlaista design-tavaraa jota voi helposti lähettää eteenpäin. Aarikka-hyllyssä oli -50% lappu ja tätä kakkulapiota en voinut jättää väliin. Tosi kaunis ja hyvä käteen. Pidin tätä loistolöytönä. Mallin nimi on Puisto :)


Marimekossa pyörähdin myös kun se lounaalle mennessä osui kohdalle. Sieltä ei muuta kuin Muijat-keittiöpyyhkeet pikkualella.


Kakkupalasen taittelin täältä löytyvän kaavion avulla. Jos tekisi pahvista niin kelpaisi varmaan hyvin leikkeihinkin. Nyt vietettiin kiva askarteluhetki Isosiskon kanssa. Kermavaahdot, hillotäytteet ja kaikki.

16 kommenttia:

  1. Mulla on ollut vähän samaa ahdistusta tai ehkä ähkyä. Olen kyllä netistä klikkaillut joitakin pakollisia - kuten haalarin Llle, joka ehdottomasti halusi taas haalarin kun sisko sai joulupukilta uuden. Oikeastaan lopullisen klikkailun teki mummu, mutta olimme Ln kanssa vahvoina taustavaikuttajina. Tosi paljon kaikkea kivaa on tarjolla, mutta ei meillekään mitään tarvetta oikeasti ole. Itseasiassa tarve tavaran myymisestä on suurempi kuin ostamisesta ;o)

    Tuo kakkulapio on tosi kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarvejutut on eri asia, ne ostaisi muutenkin, on vaan iso bonus jos löytää edullisesti :) Ja nettishoppailu muutenkin hämärtää rajaa. Mutta siis sellainen haahuilu kaupasta toiseen etsien "jotain" kivaa kun "halvalla saa". Joulun jälkeen ei kyllä kovin montaa tarveasiaa löydy ;)

      Ja ihan sama juttu, myymiseen olisi tarvetta! Hitsi kun sekin on niin vaivalloista, tai ainakin aikaa vievää...

      Poista
  2. Mä tein eilen tilauksen H&M:sta, mutta sekin taisi pitää sisällään ihan normihintaisia tuotteita. Sain joululahjaksi lahjakortin ja toissapäivänä hieman kävin kurkistelemassa aleja, mutta jotenkin siihen kaikkeen ei vaan jaksa keskittyä ja mulla on sitten myöskin se, että kun on joku lahjakortti niin alankin pihistelemään vaikka normaaliolotiloissa vähärahaisena haluaisin sitä sun tätä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin on tulossa H&M normitilaus ;) Tai on siinä ne aletyynyliinat joita näyttää menevän aika moneen kotiin. Mullakin olis lahjakortti joka pitäis käydä tuhlaamassa. Jotenkin tuntuu, että odotan helmikuulle kun on alet ohi ja uudet tavarat hyllyssä :)

      Poista
  3. Ihanat löydöt, samaa mieltä olen alennusmyynneistä. Ainahan niistä ostettavaa keksisi, vaan onko siinä sitten järkeä! Mä muuten vahingossa hylkäsin sun kommentin mun postaukseen, puhelimen pienellä näytöllä sormi hipaisi väärää paikkaa. Ettet ihmettele miksei kommenttisi ilmesty näkyviin! Anteeksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siinä ei kyllä ole järkeä jos menee vaan katselemaan jos jotain löytyis. Sitäkin olen joskus harrastanut, mutta nyt on sellainen tavaraähky että pahaa tekee... Mut onneksi silti vahingossa tulee jotain löytöjä vastaan ;D

      Ok, kiva tietää ettei joutunut sensuuriin :)

      Poista
  4. Oijoi miten makea kakkulapio! Kaikkea sieltä Postista löytyykin :o (ei tosin meidän kyläkaupan asiamiespostista, hih :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä tämä lapio on ihan täydellinen. Nyt alkoi harmittaa että ottanut kahta - kun onhan noissa juhlissa aina ollut enemmän kuin yksi kakku... No, tää pääsee sitten siihen pääcakeen ja on juhlapöydän helmi! Posti on tosiaan muuttunut aika kivaksi tarjonnaltaan. Sun pitää antaa palautetta sinne lähikauppaan tai mikä se paikka onkaan ;)

      Poista
  5. Very nice! :)

    Jälleen kerran samiksena - muijaa ostin juuri lautasliinaksi, mutta värit toisin päin ja tuollaisen kakkulapion lähetin kerran Italiaan häälahjaksi. :)

    Mä odotan, että tulis hyvä ale johonkin design-verkkokauppaan (vaikkapa room21 tai finnish design shop), olis pari juttua, mitä tarttis kotiuttaa... Esim. pystynaulakko eteiseen olis selkeesti kiva ale-hankinta.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tosi, hauskaa :) Tuo lapio onkin ihana häälahja, sopii hyvin. Ja helppo lähetettävä ;)

      No joo, pakko myöntää että noita aleja odottelen vähän minäkin. Pitäis löytää hyllynpätkää - jos vaan siinä hetkessä ei ole mennyt kaikki varat kylppäriin.

      Poista
  6. Ihana kakkulapio! Meidän lähiposti on samalla joku designmyymälä, eikä sieltä siksi löydy noita perusoheistuotteita, muuten oisin kipaissut "asioille" tuon perässä:-D Samat fiilikset aleista, välttelen, koska koen ostavani jotain turhaa vain koska se on halpaa, vaikka voisihan sieltä oikeasti tehdä niitä löytöjäkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on kyllä tosiaan ihana! Postikin on kyllä soluttautunut monenlaiseen ympäristöön :) Just tuo on näiden yleisalejen ongelma - helposti nappaa jotain "kivaa" mukaansa ihan vaan sen takia kun on halpaa ja sitten miettii että missähän / milloinkahan tätä käyttäisi...

      Poista
  7. Tuo kakku sopii kyllä hyvin tähän alkuvuoden yleiseen buumin, nimittäin ompa todellinen laihiskakku!! ;) Ihana kakkulapio - hyvä löytö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäpä sen sanoit - tämä on tosiaan sopiva tammikuun kakku, vaikka kuinka monen palan verran =) Olen tosi iloinen tästä löydöstä! Pitäisiköhän se laittaa ihan oikeaan testiin kuun puolessa välissä miehen synttäreillä, vai oliskohan mies tyytyväinen vaikka "suklaakuorrutettuun" paperiversioon..? ;)

      Poista
  8. Tosi hienoja löytöjä! Oon huomannut myös että Postista on tullut oikea karkkikauppa, ihania tarroja, heijastimia ja ihan Suomalaista designiäkin löytyy. Usein posti reissulla (jolloin ollaan hakemassa jotain nettikauppa hankintaa, hih) tulee napattua jotain ihan pientä mukaan.

    Muijat kangas Marimekolta on oman lapsuuden kangas mulle todella vahvasti. Meillä oli juurikin tuota valkopohjaista verhoina ja minun lakanoina ja tyynyliinana. Ja sitten muistaakseni vaaleansininen valkoisilla kukilla kerninä oli meidän keittiönpöydällä varmaan 10 vuotta. Laatu tuote, mihinkäs se vanhenisi :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postissa tosiaan näyttää nykyisellään olevan vaikka mitä. Meidän postissa on yleensä niin hirveä jono kun sinne itse pääsee, että se mikä ei ole jonon varrella jää valitettavasti tutkimatta kun omasta paikasta ei halua luopua vaikka kauempana näkyisi mitä kivaa :(

      Mä en muista että meillä kotona olisi ollut muijat-kangasta. Ei tosin ollut Marimekkoa muutenkaan, mikä on musta aika erikoista. Toivottavasti teidän vanhat muijat, ainakin lakanat ja verhot, ovat säilyneet? :)

      Poista