keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kengät joita en voinut vastustaa



Eilen mentiin työlounaalle pari tuntia myöhemmin kuin normaalisti. Nälkä oli hirmuinen. Kauppakeskuksen Nepalilaista ravintolaa kohti vaeltassa silmät osuivat K-kengän ikkunaan. Siellä oli ihan uskomattoman herkulliset kengät! Kävin nopeasti hiplaamassa. Nahkaa. Vagabondit. Tiesin jo silloin että ne olisivat täydelliset. Jatkettiin matkaa, tuntui että ehkä se nepalilainen maistuu kuitenkin paremmalta. Ajattelin että ehkä innostus haihtuu samalla kuin nälkäkin. No ei. Istuttivat mut ravintolassa paikalle josta näin kengät koko ajan syödessäni. Koko ajan. Pois lähtiessä piti mennä sovittamaan. Kuten arvelin, ne oli täydelliset. Kas kummaa, plussa-kortti ale: nyt 69.90eur ovh 85eur. Nyt silittelen kenkiä ja odottelen kevättä entistä malttamattomampana...  
(Kenkiä näytti olevan myös beigenä ja konjakkina ja suloisena minttuna. Tämä ei ole maksettu "mainos")

Ei ole kyllä tämä mun kalossinkoko jota käytetään kenkien mainoskuvauksiin...

P.S. Huomasittehan edellisen postauksen arvonnan?

30 kommenttia:

  1. IHANAT!!! Miten maltatkaan tosiaan kevääseen asti odotella? sopivat muuten hienosti huivin kaveriksi;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis eikö!! Ja en tiiä. Tänään jo mietin että voisko laittaa kun mentiin autolla kyläilemään mutta onneksi järki tuli käteen ja heti ekana astuinkin jättilätäkköön autosta ulos tullessa... Huivin kanssa ovat erityisen herkku pari :)

      Poista
    2. Aamulla Jumbossa tuli kaksi tätiä rinnakkain samoissa kengissä vastaan. Pikkasen hymyilytti :) Ihanat ovat myös livenä nähtynä... Nams!

      Poista
    3. Mitä? Joku on jo ehtinyt ottaa ne tuonne säähän käyttöön?? Pakko päästä autolla Jumboilemaan ;DD Mä vähän ajattelinkin kun noita ostin, että pakko toimia nyt tai niitä ei ehkä kohta ole. Tietoinen riski siitä että niitä on kohta kaikilla... Mut ne on niin ihanat, että ei voi kuin nauttia :)

      Poista
  2. Huomasin samat paikallisessa Sokoksessa ja ihastuin myös. Jätin tosin (vielä) ostamatta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sullahan oli vahva "vastutuskyky" ;D Multa ei onnistunut, mutta ei kyllä kaduta :)

      Poista
  3. Ihanat! Ja juuri sun tyyliset. Mintunvihreä on tätä nykyä mun mieleen...pitäisiköhän harkita itsekin kevättä ajatellen. En kyllä näin äkkiä muista, mikä kesäkenkien tilanne on. Mutta eihän yhdet parit lisää koskaan haittaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne mintutkin oli supersöpöt! Mietin näiden kahden välillä mutta pitäydyin siinä mihin ensiksi silmäni iskin :) Hyvät nahkatennarit - ei kai niitä voi koskaan olla liikaa (kun ei niitä liian usein mistään löydykään)?

      Poista
  4. Kauniit! Vagabondit on musta muutenkin tosi hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle istuu Vagabondit tosi hyvin. Melkein voisi ostaa sovittamatta - mutta on ollut jotain malleja joita sitten ei ole sovituksessa voinut kuvitellakaan. Joten kai niilläkin paria lestiä sitten on..?

      Poista
  5. Ihanat! voi sinua onnekasta. Mulle Vagabondin 36 on liian suuri ja pienempiä ei tehdä, nyyh!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoijoi miten pikkuruinen jalka! Taitaa olla aika vaikea löytää helposti sopivia kenkiä..? Mulle löytyi ennenmuinoin kengät melkein aina jostain alelaarista, mutta nykyisin ei 40 ole enää mikään harvinaisuus joten pitää olla ajoissa asialla jos johonkin tykästyy :)

      Poista
  6. ei voi olla totta, mä ostin viime syksynä täsmälleen samat kengät!!! mä vaihdoin vaan nauhat valkeiksi, mut nuokin nauhat on tallella. ja kengät ovat jo vähän likaiset. mut täsmälleen samat kengät!!! ihanat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime syksynä jo? Olisko olleet jotain mallipareja? Hauskaa, voidaan samistella sitten kun lopulta taas nähdään =) <3

      Poista
  7. Ja hei pelkkää säästöä! ;)

    VastaaPoista
  8. huiput.
    juurikin noita ihastelin viikko sitten turus. värit vaan mietityttivät, joten jäivät vielä hyllyyn. nuo mokkanahkamitkälienauhat ovat piste i:n päälle. vagabondit ovat munkin mieleen, ja jalkaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle just nuo värit oli se viimeinen silaus joka pakotti toimintaan :) Ja nahkanauhat on ihanat. Ja se ettei niitä tarvitse solmia vaan kengät vaan sujautetaan jalkaan mutta silti ei lonksu!

      Poista
  9. Wau, ihan mielettömän upeat!

    VastaaPoista
  10. Mä olen hiplannut samoja valkoisena (beigenä?) jo pari kertaa jossakin. Toistaiseksi olen onnistunut vastustamaan. Katsotaan, kuinka kauan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoisia en tuolla nähnytkään. Beige oli niin beige että tuskin sitä tarkoitat. Olis kyllä taatusti ihanat valkoisenakin. Itse vaan kevättä kohti kaipailen värejä :)

      Poista
  11. Olen himoinnut tällaisia beigejä ei-varrellisia myös jo kauan, viime kesästä, kun näin jollain tytöllä moiset ratikassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on paha kun bongaa jotain jonkun päällä eikä tiedä mistä niitä saa... Näistä en nyt huomannut kuin varrellisen mallin, mutta ehkä sitten lähempänä kesää tulee matalatkin :)

      Poista
    2. Joo, googlettelin eri kenkänettikauppoja ties miten kauan! :D Ja lopulta löysin jopa huikean yhden parin alennuksessa, väärää kokoa. Mutta nythän noita on tullut sitten valikoimaan taas, ainakin Vagabondin sivujen mukaan! :) Tosin nyt olenkin sitten vähän ihastunut näihin samoihin vaaleanpunaisiin varrellisiin...hmm.

      Poista
    3. Heh, aina löytyy uusi ongelma - värinvalinnanvaikeus (sekin on ihan kamalaa jos joutuu lopulta arpomaan). Yritä tehdä päätös ennenkuin koot loppuu :)

      Poista
    4. Mä sit kuitenkin menin ja ostin tämmöset samanlaiset kun töissä oli vähän tylsää ja Kookenkä tossa tien toisella puolella...! :P Siellä ei ollut niitä varrettomia joten nämä sitten tarttuivat mukaan! Ihanat ovat, joten kuivia kevätkelejä odotellessa... :)

      Poista
    5. Sanoisin että aika kiva piristys tylsään työpäivään :) Ne on ihanat. Todellakin ne kevätkelit saisi tulla jo ja tuo jatkuva räntä/lumisade loppua!

      Poista