keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Vuoden 2013 seurantaan

Toimistolle uuden vuoden puolella palattua, tajusin että unohdin kokonaan tilata seinäkalenterin sinne (olisi varmaan pitänyt merkata kalenteriin, heh). Töissä kaikki muistettavat menevät Outlookiin, mutta päivämäärät mulla pitää olla helposti ja nopeasti nähtävillä pari kuukautta eteenpäin ilman mitään klikkailuja. Ensiavuksi päätin vilkuilla netin tarjontaa ja Etsystä löytyikin sivu jossa oli useita ihania ilmaisia printattavia.

Tietokoneen viereen printtasin itselleni EatDrinkChicin herkun

Ja kun vauhtiin pääsin niin muualle toimistoon tämän LoveVsDesignin viidessä eri värissä ;)EverythingEtsyn sivulla oli  muitakin kivoja, esim:


7 kommenttia:

 1. Sama vika täälläkin, ei seinäkalenteria! No ennättääpä sitä vielä. Klassinen Stendig kalenteri on ollut monena vuonna, mutta nyt en sitä saanut ikinä tilattua, tykkään kyllä siitä ihan älyttömästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi varmaan niin, että kun ostin kotiin Marimekon kalenterin niin ajoissa (joskus lokakuussa) niin kalenterihuolet olivat sillä pois pyyhkäisty ;) Kotona se taas on lähinnä vaan seinätauluna... Stendig on kyllä tosi tyylikäs! Jossain vaiheessa vielä ajattelin että se mulle sopisi ilman kirjoitusruudukoita, mutta juurikin tähän tarkoitukseen - ihan vain päivämäärän tarkistamiseen se olisi oivallinen. Ehkäpä ensi vuonna :)

   Poista
 2. Täällä sama, ei kalenteria... Mutta tuo linkki vetää puoleensa, taidan mennä sinne heti selailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei vielä ole tätä vuotta paljon kulunut! Mäkin aloin vasta tehdä perinteistä valokuvakalenteria jonka joulukuulta hylkäsin ajanpuutteen vuoksi. Nyt kuitenkin tuntui että myöhemmin kaduttaa jos tämä vuosi jää väliin. Ajattelinkin, että jos sen tekisi suosiolla helmikuusta-helmikuuhun, niin ei tulisi tulevinakaan vuosina stressi ;)

   Löytyikös linkin takaa sulle suosikkia? Tai muualta?

   Poista
  2. No kyllä nuo sun löytämäsi oli munkin suosikkeja :) En tiä, pitää vissiin alkaa etsinnät toden teolla... Ihan vähän harkitsen jotain liitutaulukalenterisysteemiä koko perheen menoille, mutta epäilen sen toimivuutta.

   Mutta toi helmikuusta aloittava kalenteri on kyllä aika bueno idea! Tai jos ottaa vielä vähemmän stressiä ja tekeekin vasta elokuusta lähtien??? ;)

   Poista
 3. Oi, ompa herkullisia! Ei puutu ku tulostin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin nämä oli just nameja. Minkäs toivoisit? ;)

   Poista