perjantai 10. tammikuuta 2014

TÄSSÄHÄN NOUSEE IHAN KEVÄT MIELEEN...

Mähän ihan vallan ihastuin Elloksen kevääseen, kun kävin sivuilla jotain ihan muuta mielessä. Tähän asti kevään tuloon orientoituminen on ollut  kaikkea muuta kuin ajankohtaista (eihän tänne ole vielä tullut edes se talvi), mutta nyt alkoi tuntua, että jokos tästä voitaisiin harpata suoraan kevääseen! Tosi paljon ihania juttua, joista tietysti tarvetta ei ole puolellekaan. Pitää nyt vähän tässä tuumailla ja toppuutella, ettei tule huteja ;) 

Tässä kuvassa tykkään kaikesta! Pinnasohva olisi ihana, vaan paikkaa sille ei ole, vaikka kuinka pyörittelee... Olemassa olevat ruokapöytä ja pinnatuolit taitaa ihan just saada uuden maalin ylleen ja hauskat hexacon hyllyt olisivat tosi kivat meilkein missä vaan huoneessa. Ennenkuin kesä koittaa ja pääsee ulkona maalaamaan (jotenkin olen sen aina tottunut pihalla tekemään), pöytää voisi somistaa pilkullinen vettähylkivä pöytäliina. 



Kylpyhuone raikastuisi ja muuttuisi keväiseksi kertaheitolla näiden pyyhkeiden myötä!


Olisko tässä se puuttuva yöpöytä? Ainakin tosi vahva ehdokas, ihastuin tosi paljon! Virkatun oloinen päiväpeitto sopisi meidän makkariin ihan täydellisesti nykyisen valkoisen pariksi.



Tytär hihkaisi haluavansa tämän tyynyn tuossa ohikulkiessaan, ja kyllä se minuakin kovasti miellyttää! Puolikuumatto sopisi lastenhuoneeseen kesää vasten tosi kivasti...



Ikkunalampulle löytäisin paikan olohuoneesta ja tuo harmaa kuviollinen villamatto houkuttele myös.




Sellaisia mun ihastelulistalla.

Löytyikö sulle mitä mieleistä?


39 kommenttia:

  1. Elloksen kevät on kyllä ihana! Etenkin ihastuttaa nuo seinähyllyt, puolikuumatto, tyyny, virkattu päiväpeitto, pinnasohva...oiiiii! Liikaa kaikkea kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan samaa mieltä, liikaa kaikkea ihanaa, ei pysty tekemään valintaa ;)

      Poista
  2. Oli tosiaan ihania juttuja elloksella, samat suosikit kuin sinullakin:)

    VastaaPoista
  3. Melko lailla samoja juttuja olitbongaillut. Hexagonit olisin laittanut heti tilaukseen, jos en olisi onnistunut teettämään niitä puisia.

    -Paula

    VastaaPoista
  4. Minäkin ihastelin noita mattoja ja roikkuvaa lamppua. Ellos on selvästi petrannut viime vuosina noiden sisustustuotteiden osalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on munkin mielestä! Viime vuonna meille tulikin aika monta juttua... :)

      Poista
  5. Minäkin ihailin Hexagoneja:)
    Kieltämättä hyppy suoraan kevääseen houkuttelisi tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kuvissa tosi ihanat. Tänään ostin aamupäivällä kevätesikon täysin kevät mielessä, mutta nyt ilahdutti lopultakin satanut lumi kovasti!

      Poista
  6. Noita alimman kuvan mattoja mäkin ihastelin ja pinnasohva ois ihana ruokapöydän toisella sivulla. Mutta eipä mahu, joten haaveeksi jää. Tuommosen virkatun peiton oon jo monta vuotta meinannu tehä ite, mutta on jääny suunnitelmien tasolle( tai on mulla kolme palaa jo valmiina ;D) Joten helpommalla pääsisi, jos pistäisi tilaillen ;)) Tosi kivoja juttuja kevääseen, alkaa kyllästyttämään tämä talvi jo. Heh. Vaikka sitähän vasta povataan alkavaksi... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siis, minkävärinen siitä ruokaryhmästä on tulossa?

      Poista
    2. Sama hyvä maku taas ; D Mä en tuollaista peittoa jaksaisi ikinä tehdä! Tuli varmistuttua niiden lasten peittojen kaa, joista tulikil se yksi tyyny, johon siihenkin sain pari vuotta tuhtattua...

      No siis mustaa ja valkoista ja yksi puinenkin, samat suunnitelmat kuin ennen, mut ne sai vaan taas uutta puhtia :)

      Poista
  7. En ole vielä käynytkään katsomassa, kiitos vinkistä. Pinnasohvaa olen itsekin haaveillut keittiöön jo pitkään, mutta sitä varten pitäisi vaihtaa taloa. No, kassellaan... :-D

    VastaaPoista
  8. Mäkin eilen illalla katselin ja tosi kivalta näyttää Ellosin kevät. Ellos vaan parantaa sisustuspuolta kausi kaudelta! Mä niin haluaisin Hexagonit ja tykkään myös kovasti saman kuvan kuutiohyllyistä. Pitsipeitto sopisi myös meille. Pinnasohva on ihana, en vaan oikein hahmota mihin huoneeseen sen laittaisin... mökille? Sekin projekti on kesken ja aika iso sisustusurakka edessä kunhan nyt toi talo ensin valmistuu.

    Oikeasti en saisi mitään sisustuspuolta ostaa, meidän väliaikaisasumus pursuaa jo nyt, mihin ihmeeseen ne säilöisin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on kaikki ihania, kuutiohyllytkin!! Mä totesin meidän muutossa, että hyvä kun en pahemmin ostellut varastoon. Aika monta juttua mitä mietin ennen muuttoa, jäi sitten ostamatta kuin ei enää niin hyviltä tuntunutkasn.

      Poista
  9. Toi ikkunalamppu on ihana ja löysin mäkin sieltä vaikka mitä!!!

    VastaaPoista
  10. Ihastuttiin miehen kanssa molemmat tuohon pinnasohvaan! Ja voihan sen arvata miten siinä kävi- se on jo matkalla meille! Niin ja tilaa meillä tuskin on tällä hetkellä yhtään enempään kuin teillä, 35 neliöö? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai te ostitte! Se on ihana ja ihan teidän näköinen!!! Meillä olis sen kaa ikuisesti ahdasta, teillä on kohta uudet ihanat nurkat ;)

      Poista
  11. Puolikuumattoa ja päiväpeittoa katselin myös ostomielellä. Paljon muutakin kivaa löytyi, mutta tarpeella niitä ei ainakaan voi perustella..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä tarpeitahan aina yllättäin löytyy... ;) No ei, nyt pitää kyllä yrittää olla tiukkana oikeiden tarpeiden kanssa :) Tuo matto ja peitto on vaan niin nättejä että...

      Poista
  12. Selasin Elloksen kevään kertaan, kahteen, mutta en ollut edes näkevinäni kaikkea tätä, jonka listasit täällä! Ehkä olisi aika ottaa kupponen aamukahvia ja selata kuvasto läpi ihan kaikessa rauhassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle käy monesti samoin, en huomaa muka mitään, ennenkuin joku muu esittelee. Tästäkin mallistosta löytyy varmasti jonkun muun listalta jotain mitä en oo tajunnutkaan. Löytyikö kahvilla jotain muuta kivaa? :)

      Poista
  13. Tosi ihania juttuja! Tekis mieli tilata nuo seinähyllyt.. :) Toisaalta puolikuumatto ja pöytäliinakin ois niin kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii-in! Mä täällä edelleen pohdin mitä tilaan ja mitä jään vain etäisesti ihastelemaan :)

      Poista
  14. Paljon kivaa tosiaan, samoja ihastuksen kohteita mullakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä olis joo! Ajattelitko jotain tilatakin? Mä vielä emmin :)

      Poista
  15. Olin ihan yllättynyt kun menin minäkin vierailemaan elloksen sivuille. En ole koskaan ellokselta mitään tilannut, mutta nytpä saatan tilata, sillä siellä oli niin paljon kaikenlaisia herkkuja! Kaikki esittelemäsi tuotteet on I-H-A-N-I-A!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taisin herätä Elloksen sisustusvalikoimiin pari vuotta sitten. Sisustin sillosen lastenhuoneen niiden jutuilla ja nyt meillä on olkkarin villamatto, eteisrn muovimatto ja leikkihuoneen tapetti Ellokselta. Niiden perusteella voin kyllä suositella! (Kannattaa kytätä ale-koodeja, aika usein saa 50%:kin... ; D)

      Poista
  16. Minä hairahduin heti kun kuvastoin sain =D Puolipallomatto ja ja juuri tuo naamatyyny + pilvityyny tulivat kuluneella viikolla. Olin yllättynyt kuinka nopea toimitus niissä nyt oli =)

    VastaaPoista
  17. Kyllä innostuin minäkin. Tuota mattoa minäkin olen miettinyt, uudelle matolle kun olisi kovasti tarvetta. Nuo Hexacon- hyllyt olivat jo ostoskorissa, kun tajusi ettei meillä oikein ole enää yhtäkään seinää jolle voisi lisää hyllyjä ripustaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo, tuo on aina se ongelma, kun ei näitä nurkkia loputtomasti ole ;)

      Poista
  18. Voi miten ihana matto! Tuollainen olisi kiva pojujen huoneeseen. Olipa muutenkin kivoja juttuja!

    VastaaPoista
  19. SAMA matto houkuttelee kovasti. Mietinkin kuinka käytännölinen on lasten kanssa. Onko liukas laminaatilla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on kaikki matot saatu toimivaksi Ikean liukuestematoilla, joka normimaton alle sujautetaan. Jopa lerpukka, yliliukas villamatto :)

      Poista