maanantai 20. tammikuuta 2014

DIY /// TUUNATUT RIISIPAPERIVALAISIMET LASTENHUONEESEEN


Lastenhuoneessa on vanhojen halogeenispottien polttimot poksahdelleet yksi toisensa jälkeen, kunnes kuudesta oli jäljellä enää 1 ja huoneessa jo hieman liian hämärää... Päädyttiin valaisinvalinnassa Ikean pienempiin Väte-plafondeihin. Lastenhuoneessa lentelee tavaraa välillä vähän joka suuntaan, joten on turvallista kun valaisimet ovat niin lähellä kattoa kuin mahdollista. Lisäksi säästyttiin kattopaneleiden vaihtamiselta, kun saatiin pienet epäkohdat plafondien alle piiloon. 

Lastenhuoneen valaisimissa saa kuitenkin olla jotain veikeyttä, joten tuunasin noita hieman. Toiseen painoin leimasimilla sanoja, joita varhain sunnuntai-aamuna mieleen pälkähti. Toiseen liimasin ampumataulun paikkatarroja (nehän on ennestään tuttuja mm. Maijun ja Hannan seinistä), jotka ei harmikseni noin kaarevassa muodossa oikein hyvin meinaa pysyä paikoillaan. Voi siis olla, että toinen valaisin saa ylleen vielä samanlaiset painetut pilkut kuin meidän makkarin riisipaperipallossa, tai sitten noita kirjaimia ihan sikin sokin vaan. Aika näyttää, nyt mennään näillä :)

Hymyile
Leiki
Unelmoi
Pussaa
Naura
Höpötä
Liidä
Uskalla
Hihitä
Halaa
Valitse
Uneksi
Opettele
Iloitse
Nauti
Elä 
Hassuttele
Kokeile
Rakasta

22 kommenttia:

 1. Voi ei miten mahtava idea!

  Jälleen kerran. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä mahtavasta tiiä, kunhan leimailin, mutta kiitos :)

   Poista
 2. Siis kerrassaan ihana idea!!! Minulla on samanlaiset leimasimet ja en osaa leimata niillä noin kauniisti (aina tulee leimasimen reunoja mukaan). Voi tietty olla, että minun kirjaimet ovat turhan matalia ja musteellakin on väliä :D Mutta kaunista! Ja ihana lastenhuone!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kirjaimista A:han meinaa tulla reunat mukaan. Tässä ne pystyi hyödyntämään ä:ksi ;) Eli varmaan kirjainkorkeuksissa on sitten eroja. Mun mielestä ne vähän tuhruisetkin on kyllä kivoja :) kiitos paljon!

   Poista
 3. Siis kyllä on vinkeät! :) Paperinaruvalaisin päheillä poikamaisilla termeillä uppoisi takuulla myös meidän yhdeksänvuotiaalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän kuulostaa varsin hienolta idealta, jään odottamaan toteutusta :) kiitos!

   Poista
 4. Voi kun kiva, hassunhauska idea. :) Ja kiva nähdä näitä lastenhuonekuvia. Itsellä jo päässä raksuttaa tuleva, kun varmaan kesällä pitää (pienellä budjetilla) alkaa rakennella pojalle huonetta.. tai ainakin tänne työhuoneeseen lohkaista aluksi expeditillä rajattu nurkkaus poikaselle ja myöhemmin sitten koko huone. Kattotaas.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos :) Hei ihanaa kun saa miettiä uusia sisustuksia! Meillä nää huonejärjestykset pysynee jonkun aikaa, joten pitää tyytyä näihin pieniin näpräyksiin ;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos <3 jodsain vaiheessa mietin jo meneekö liian valistavaksi, mut se on äänenpainosta kiinni :)

   Poista
 6. Aivan ihana. <3
  Mistä sä nainen saat nämä kaikki upeat ideat aina. :D
  Mun idoli.

  VastaaPoista
 7. Hauska ja edullinen idea. Tykkään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä tosiaan kukkaro kiittää :) ja minä sinua, kiitos!

   Poista
 8. Hieno idea! Ja tuo roikkuva pallero on myös tosi kiva, ootko itse tehtaillut senkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :) Pallero on Ikeasta, tosi kiva kyllä. Isompia löytyy myös mustapohjaisena valkoisilla kuvioilla.

   Poista
 9. Ihania. :) Mun DIY-energia on ihan hukassa, yhtä huivia ole tehnyt jo useamman viikon ja tahmeaa on. Sä oot niin mahtavan aikaansaava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla olis niin kauheesti juttuja mitä halusin ehtiä ja jaksaa tehdä, että tuntuu etten saa mitään tehtyä. Vauhtisokeus..? ;)

   Poista