lauantai 25. tammikuuta 2014

NIITÄ NÄITÄ SUDENKORENNOSTA DESIGN KIRJAIMIIN













Jälleen pieniä paloja sieltä täältä ympäri taloa. Viikonloput tuntuu menevän tätä nykyä ihan hurjaa tahtia, ilman että mihinkään ehtii kunnolla keskittymään. Vähän sitä ja vähän tuota. Puuhastelua, juhlia, kaupassa käyntiä, kyläilyä, siivousta ja ruoanlaittoa. Ei ole montaa hetkeä kun ehtisi vain olla ja hengähtää. Itseaiheutettua toki, joten mukavaa näin. Mutta silti ehkä ensi viikonloppuun suunnittelen toisen päivän vain sohvanäkymiin ja pieneen ulkopyrähdykseen nojaten.

Parin viikon sisällä kotiin on tupsahdellut muutamia pieniä uusia juttuja. Sudenkorentoprinttiä ihastelin Ikeassa jo tovin, mutta ikinä sitä ei ollut hyllyssä enkä koskaan saanut kiinni henkilökuntaa tarpeeksi nopeasti lasten kiemurrellessa jaloissa. Toissa lauantaina tärppäsi. Aamulla aikaisin Ikeaan ja parikin myyjää saatavilla. Ensin naama venähti kun kuulin että noita ei enää saa, lopetettu kokonaan. Sitten keksin kysyä saisiko mallikappaleen seinältä ja niin vaan sieltä sain viimeisen korennon ostettua mukaani. Perhonenkin seurasi mukana, kun olivat olleet tuplapakkaus aikoinaan. Minusta jotenkin tosi kauniita yhdistettynä Smegiin ja H&M Homesta löytyneeseen metallikoriin.

Kyselin teiltä vinkkejä missä piipahtaa Tampereella käydessä ja sehän kannatti. Kiitos! Spiran pisara-pyyhe löytyi DomDomista ja Arne Jacobsenin Design letterin Sisustus ID:stä. Ihania puoteja molemmat, varmasti käyn niissä tulevillakin Tampereen reissuilla! Nuo kolme kirjainta (E&V -lasten nimikirjainten mukaan) sujautettiin kaupassa kangaspussukkaan ilman lisämaksua, ihana! Kyseiset kirjaimet eivät olleet ensimmäiset laatuaan meidän kotona. Ystävä antoi P-mukin mahtavana yllärinä synttärilahjaksi joulukuussa. Mukissa oli joulun alla hyasintti, jouluna havuja ja nyt pikkuruinen mehikasvi (?).

Eteisen Clas Ohlson valaisin ei ole mitenkään uusi, mutta näytti mukavan raikkaalle taas kun auringon valo siihen pitkästä aikaa osui :)

Nyt kuuluu ympäriltä sellaista tuhinaa, että mun nukutusvuoro päättyi juuri ja oma aika alkoi! Ei muuta kuin mukavaa illan jatkoa!


25 kommenttia:

  1. Ihania juttuja! Meilläkin on ollut taas ohjelmaa ihan piisaksi asti ja huomenna vähän lisää. Sen vastapainoksi sitten täytyy vähän levähtää illalla. Ihanaahan se on kun on kaikkea kivaa tekemistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! On toki, onhan se ihanaa kun on kivaa tekemistä. Joskus vaan tarttee myös sen "en tee yhtään mitään hetken" - tai oikeastaan päivän :) No, sitä ei varmaan ole tiedossa, joten nautitaan hetkistä :)

      Poista
  2. Meillä myös ihan hirveät pari viikkoa takana, kummallakin järjetön kiire töissä ja yritetään pitää palapeli kasassa. Mä oon joka päivä juossut bussilta töihin ja takaisin bussille, selvästi ruuhkavuodet käsillä. :) Nyt pienet nukkuu ja esikoinen katsoo vielä leffaa, mulla on hiljainen hetki sohvalla.

    Annoin muuten periksi ja kävin ostamassa tuon betoniruukun Granitista. Mun ei pitäisi ostaa yhtään sisustusasiaa ennen kuin päästään uutta kotia sisustamaan, mutta kummasti niitä hiipii tänne... Elloksellakin olen käynyt kuolaamassa harva se ilta ja yritän kovasti nyt tolkuttaa itselleni, että sisustustyynyjä ei tänne meidän väliaikaiskaaokseen tarvita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just noin, kiirettä ihan joka paikassa ja joka hetki. Mutta onneksi siinä samalla paljon kivoja juttuja myös :)

      Mä oon edelleen malttanut mieleni Elloksen tilauksen kanssa, mutta myöskin siellä harva se päivä käyn tutkimassa mitäs kaikkea siellä olikaan... Onnittelut hienosta ruukusta! ;)

      Poista
    2. Mä olin ihan varma, että tilasit jo. Ja sitten munkin on pakko tilata kun esittelet niitä blogissa ja mua harmittaa kun mulla ei ole mitään. :) Ruukku on nyt kassissa nurkassa, pakkasivat sen niin hienosti etten viitsi purkaa. Kannan sen sitten uuteen olohuoneeseen ensimmäisten tavaroiden joukossa!

      Poista
    3. Oon nyt niin keskittynyt tähän live-shoppaukseen, että piti höllätä tuolla webbi-osastolla ;)

      Poista
  3. Ihania pieniä yksityiskohtia :) Tuo Smegin jääkaappi vois muuttaa tänne vaikka heti..huoh, ihana!

    Hyvää sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla olis Smegistä parikin vähemmän mairittelevaa sanaa sanottavana käytössä, mutta onhan se komia! :) Kiitos ja mukavaa alkanutta viikkoa!!

      Poista
  4. Ihania juttuja.. :) tuo jääkaappi on kyllä niin <3

    VastaaPoista
  5. Upeita kuvia! Mä kanssa kuolaan tuota jääkaappia (vaikkei meille kyllä menisi mihinkään) mutta silti. Se on mustana vain niin hitsin vangitseva ja näyttävä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jutta! Smeg on edelleen ulkonäöltään ainut vaihtoehto tänne meidän systeemiin, ja mustana nimenomaan, mutta ei sen käytettävyys multa 100 pistettä saa.

      Poista
  6. Kuulostaa tutulta, tosin tämä viikonloppu meni tyttären sairastellessa joten enempi meneminen jäi, mutta tulipahan puuhasteltua sitäkin enemmän neljän seinän sisällä, pitäisi kyllä opetella enemmän tuota sohvalla olemistakin!
    Se on muuten tosi mukavaa kun joskus ostokset tulevat jossain ekstrakivassa paketissa kuten tuo kirjainpussi!
    Rentouttavaa sunnuntai-iltaa! :)

    -piia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi, että teillä on sairasteltu. Toivottavasti nyt jo olot kohdillaan!
      En mä usko, että siinä sohvalla ihan helpolla tulisi ilman mitään tekemistä olemaan, mutta ehkä just yksi sellainen sohvalla neulomispäivä telkkarin tallenteiden kera olis se mitä kaipaan ;)
      Kyllä, tuollaiset pakkaukset/pussukat jne ilahduttavat joskus jopa enemmän kuin ostos (juuri kun tulee täytenä yllätyksenä, ja on monikäyttöinen pitkään) :)

      Poista
  7. Meillä mennyt viimeiset viikot jokseenkin super nopeaa,tuntuu ettei juuri ole blogeihin ehtinyt,omaan eikä muiden. Välillä niin. Tukholmassakin pyörähdettiin,mutta sisustukselliseti ei jäänyt mitään käteen,tosin se johtui ihan ettei "voinut" juurikaan kierrellä liikkeissä. Ensi kerralla sitten. Ihana kun nyt ehtii pyörähtämään täälläkin,terkut sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun tekis hurjasti mieli päästä Tukholmaan, osin juuri niiden sisustusapajien vuoksi, mutta tuskinpa mäkään mihinkään tällä kokoonpanolla pääsisin. Onneksi siellä on niin paljon muutakin kivaa ja nautittavaa :) Ihanaa kun piipahdit kiireen keskellä, kiitos!

      Poista
  8. Tosi ihanat julisteet ja mikä tuuri kun viimeiset Ikeasta bongasit. Kiinnitin heti huomiota tuohon hienoon metallikoriin! Ja kaikkea muutakin kivaa näkyi! Näitä oli kyllä kiva katsella :)

    Ihanaa omaa aikaa, se alkoi juuri minullakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, paitsi sinulla pari päivää sitten :D :D hyvä minä...

      Poista
  9. Teillä on kyllä niin ihanan kotoisan näköistä!<3
    Blogissani on sinulle haaste http://omasohva.blogspot.fi/2014/01/bloggauspaikka.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3
      Ja kiitos haasteesta! Koitan toteuttaa sen viikonloppuna, jos vaan sää suosii kuvaamista :)

      Poista
  10. Ihania kuvia ja voi tuo musta smeg.. tahdon!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Kyllä siinä yksi unelma toteutui kun Smeg meille kotiutui :) (vaikka pörinöineen pieni pettymys olikin)

      Poista