sunnuntai 12. tammikuuta 2014

IKEAN UUSI BRÅKIG-MALLISTO
Olettekos huomanneet, että Ikealta on tulossa taas uusi limited edition mallisto: Bråkig? Tuotteet lipunevat kauppoihin vähitellen, helmikuun alusta alkaen. Ensinäkemältä nämä kuvat ihastuttivat kovasti, mutta aikalailla näistä tulee niin Ferm Living, Anno kuin Littlephantkin mieleen. Ja Aalto-jakkara tietenkin. Hinta varmasti kuitenkin puhuu puolestaan ja ainakin noita kippoja ja kuppeja tulee arvatenkin kaupassa käsissä pyöriteltyä. Alimmainen pöytä metallijalkoineen on hieno! Mitä tuumitte, ihania vai jo kovin nähtyjä?

39 kommenttia:

 1. Hienoja mutta tulee jo tuommonen tyyli korvista ulos vaikkei sitä kotona juuri olekaan. Uskon että kyllästyisin nopeasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on vähän siinä rajalla. Mä tykkään vielä, mutta mietin itsekin, että kyllästyminen on ehkä jo lähellä, kun näitä on niin paljon näkynyt jo pitkän aikaa.

   Poista
 2. Kivoja juttuja tosiaan :) Monia vois harkita takapihalle sitten kesän kynnyksellä.

  VastaaPoista
 3. Ihania! Mun makuun Annot(kin) on liian tyyriitä (koska miellän Annon edelleen halppissarjaksi), hoppas det nämä tulisivat pian myyntiin, ikeamaisilla hinnoilla tietysti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänkin Annot on aina tulleet alen kautta ;) Näitä pitäisi tulla kauppoihin tosiaan helmikuun alussa, mutta en sitten tiedä tuleeko kaikkia kaikkiin myymälöihin ja millä tahdilla.

   Poista
 4. Ihaniahan nuo on, vaikka kovasti on kyllä vaikutteita otettu :) Tiijä kuitenkin vaikka jotain meillekin kotiutuis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mut niinhän ne kaikki ;) Pakko noita on ainakin käydä luonnossa tutkimassa :)

   Poista
 5. Oho, ompas kivoja! Varsinkin noi kahvikupit on mieleisiä. Harmi vaan kun kaapit on jo täynnä :( Ja kieltämättä on kyllä aika kopsuja lähes...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvikupit on tosi kivoja! Niitä vaan ei me tarvita, ei sitten millään... Mä voisin noita kippoja väijyä, jos sattuis olemaan samaa kokoluokkaa mm:n kaa ;) Joo, ainahan niitä vaikutteita kaikki ottaa ristiin rastiin, mutta jotenkin näissä tää värimaailma menee niin suoraan noiden reviirille, että vähän mietityttää.

   Poista
 6. Ihania minunkin mielestä, vaikka minullekin tuli noista Ferm Living ensimmäisenä mieleen.

  Kahvikupit mm. näyttävät tosi kivoilta. Harmi vaan meillä ei ole sellaisille tarvetta, kun kaappi on jo pullollaan eri värisiä Teeman kahvikuppeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks vaan olekin: ihania ja lähellä FL:ää!

   Sama juttu, kahvikuppeja ei kyllä saa sullottua mihinkään, eikä niitä ehtis enää käyttääkään muiden ohessa ;)

   Poista
 7. Kivoja, mutta Ikealle tyypilliseen tapaan jostain apinoituja. Eipä kai, onhan se vaikeaa aina sanoa, mistä kukakin inspiraationsa aina saa.

  Ikeassa diggaan kyllä noista tuotenimisä. Bråkig, hih!

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että kaikkihan tosiaan matkii ja aina joku muistuttaa jostain toisesta ja välillä vaikea sanoa kuka oli eka. Näissä miellän nämä kuviot juuri noiden värien kanssa vaan tosi vahvasti juuri Ferm Livingiksi ja Littlephantiksi. Musta on jopa kiva, jos joku muistuttaa etäisesti jostain, mutta joutuu vähän hakemaan, että mikäs se nyt olikaan. Näiden kanssa ei tartte miettiä... Mutta noita edellä mainittuja en ole raaskinut oikeaan hintaan ostaa, kun vähän epäilen, että tämä maku ei ikuisesti säily. Siihen saumaan Ikea osuu kyllä ihan justiinsa!

   Hah, piti vähän translatorin avustuksella tarkistaa, mutta joo, sopii näille ehkäpä edellä mainittujen syiden vuoksi aika täydellisesti ;)

   Poista
 8. No jotenkin vähän liian suoraan mallinnettu.
  Kauniita. Mutta kyllä tuo häiritsee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ristiriitainen olo jää näistä. Tykkään, mut en tiiä pitäiskö.

   Poista
 9. Ihania :) tätähän se nyt on kaikkialla muuallakin, tottakai siis ikeassakin! :) Meille tulee aivan varmasti jotain (tai paljonkin) noista, toi lipasto ainakin sytytti lujaa, samoin kuin kaikki muukin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nää kyllä tosi nättejä, pakkoghan sinne on taas parin viikon päästä huristella ;)

   Poista
 10. Ovat kyllä tosi kivoja vaikka en ole vielä osannutkaan meille ostaa tuon tyylistä. Tykkään niitä silti katsella. Olen tullut vähän kaiken kanssa (usein myös designin ja merkkituoteiden) siihen tulokseen, että vaikea sanoa kuka on tehnyt ja mitä ensimmäiseksi ja kuka kopioi mitäkin. Moni juttu kuitenkin ammentuu jo todella kaukaa ja inspiroi uusia muotoilijoita tuomaan niitä tähän päivään. Nämä kyllä kovasti muistuttaa juurikin noita merkkejä, mutta eikös ikeassa vähän kaikki :) Silti se on hurjan kiva kauppa. Jos kyllästyy niin saa rauhassa laittaa kiertoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis Ikeassa moni juttu muistuttaa jonkin merkin tuotteita :) Seurailevat trendejä :)

   Poista
  2. Näin se on, ihan mahdoton useimmista jutuista sanoa kuka oli eka. Joidenkin tuotteiden kohdalla se vaan jostain syystä häiritsee enemmän kuin toisten. Ehkä tässä kuitenkim eniten tökkii se kun näitä on viime aikoina näkynyt niin paljon. Ihania silti ;)

   Poista
 11. Mun ikea on reagoinu näihin vallitseviin trendeihin nyt vähän harmillisen myöhään. Mä käyn siellä aika harvoin, mutta kesällä olisin kovasti kaipaillut löytäväni sieltä jotain tämän tyylistä kippoa ja kuppia, nyt tosiaan tursuaa jo liikaa silmistä ja korvista. Mutta ehkä jotain kuitenkin olisi saatava... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se on just se mikä näissä häiritsee, nää tulee liian myöhään. Vuosi sitten olisin ostanut vähän kaikkea, nyt aika maltillisin mielin jaksaa odotella ;)

   Poista
 12. Kieltämättä minullakin tuli ensimmäisenä mieleen Ferm Living, mutta sitten muistin että meillä on varastossa juuri tuollaiset mustavalkokolmio- kuvioiset kahvikupit. Saatiin ne anopilta kuusi vuotta sitten ja pohjassa lukee Hemtex. Mummollani oli myös samanhenkiset kupit aikoinaan arabian tuotantoa. Kuka siis kopioi ja ketä? :D kivoja yhtä kaikkia. Harmi kun meidän Iähi- Ikea on tuolla Ruotsin puolella ja mallistot tulee ihan eri aikaa jos ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kaikki ideat kiertää vuosien takaa ja valmistajalta toiselle. Näitä on vaan viime aikoina näkynyt niin paljon, ja nimenomaan noita merkkejä hehkutettu, että ne helposti assosioi niihin. Nää kuvat oli kv kuvapankista, olettaisin että Ruotsin puolella on sama aikataulu :)

   Poista
 13. Voi vitsi, nämähän on tosi mageita!

  VastaaPoista
 14. Hauskojja,leikkisiä. Tykkään. Lapset tarvitseva uudet tuolit,noi on hyvä vaihtoehto vanhoille. Hm.. Kiitos taas näistä vinkeistä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sitä, hauskoja ja leikkisiä! Ollos hyvä, kiva jos oli hyödyksi :)

   Poista
 15. Vastaukset
  1. Siinä muuten saiskin hyvää harjoitusta toiseen kotimaiseen, kun hoitaisi Ikean ostokset aina Ruotsiksi. Meikäläinen siis tarttisi preppausta, sultahan tuo sujuu :)

   Poista
  2. Heh. Mitähän ne sanois, kun ruotsilla yrittäis - vaihtaisivat luultavasti sujuvasti suomeen! Mistä tulikin mieleeni, kun päätin käyttää saksaa Lufthansalla viime keväänä: vaihtoivat englantiin. Heh. Niin ja paluumatkalla onnistuin sotkemaan vielä ruotsia sen saksan sekaan. Haha.

   Poista
  3. Pitäis sitkeesti yrittää väittää ettei ymmärrä suomea ja sanoa olevansa vaikka Puolalainen ruotsinkielenopiskelija :DD Siitä tulikin mieleeni,että kerran Tukholmassa meidän luokse juoksi Italialainen miekkonen, joka halusi jutella suomeksi, kun oli sitä jonkun verran opiskellut. Vähän teki kyllä itse mieli vaihtaa englanniksi... Vaikka olihan se tosi hauska tilanne, kun toinen oli niin superinnoissaan :)

   Poista
 16. Kävin tänään lasten kans Ikeassa syömässä ja näin ostan näistä livenä! Kaikki persikkaiset ja puuteriroosat sävyt on nyt mulla ihan pakkomieleteen tasolla, joten kyllähän siinä kävi klassiset ja muutama säilytyslaatikko tarttui mukaan.. Niitä nyt oikeesti aina tarvii... ;) Tekstiileihin en lähtenyt, kun eivät olleet juuri sitä, mitä haluan ja tarjotin olisi ollut hieno, mutta en ostanut, kun maksoi 15 e :) Yläkertaa ei kierretty, joten pöydän jalat jäi näkemättä, mutta ne näyttää kuvan perusteella mun mielestä ehkä sarjan kiinnostavimmalta osalta, oikeesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, sustakin kuulee :) Mietinkin yksi päivä, että oletko jo hylännyt koko blogimaailman, mutta onneksi et! Ei ole persikat ja roosat sellaisina hailakoina huonoja ei... Ymmärrän pakkomielteen =) Nuo jalat on tosiaan kuvissa upeat, mielenkiinnolla odotan millaiset ne on luonnossa (ja toivon ettei niin upeat, kun ei meillä ole mitään paikkaa missä niitä jalkoja hyödyntää, ellei jonkinlainen pakkomielle ota ylivaltaa...)

   Poista
  2. Ohops, kiva typo mulla tuossa viestissä, siis "OSAN" , eikä "ostan"! :D Ja todellakin, hyvin hiljaista on ollut mun bloggailu ja muidenkin lukeminen ja kommentointi, mutta otan tämän asian fiilispohjalta, joten ei mitään lopullista ole ollut. :)

   Vitsit mua harmittaa, ettei käyty sitä yläkerran hommaa läpi! Tosin ei meillekään ne mihinkään mahdu, mutta jos jonnekin... ;)

   Poista
 17. Hey wau, nice that you found here <3 Your designs are fab!!

  VastaaPoista