keskiviikko 8. tammikuuta 2014

NEULOTUT PUPUSISARUKSETKummitytölle muuttanut puputyttö, sai uusia sukulaisia tänne meidän omiin nurkkiin pyörimään. Lapset halusivat ehdottomasti omansa, kun seurasivat ensimmäisen pupun valmistumista. Pupujen neulominen onkin mukavaa puuhaa, kun pelkkää samaa suoraa ei tarvitse kutoa pitkää pätkää, vaan aina vähän jotain lisätään, kavennetaan tai paitoihin lasketaan kuviota.

Tytär valitsi oman pupunsa pilvenreunalla-mekon värit ja vaati puputytölle ehdottomasti pikkarit jalkaan (keltaiset pöksyt häämöttävät joissain kuvissa, kun oikein helman alle kurkkii ;)) Pupu on nyt pari viikkoa, ollut jokaöinen unikaveri ja oltava ehdottomasti saatavilla, mikä on todella yllättävää kun tämä tyttö ei ole koskaan mitään tiettyä unikaveria kahta yötä pidempään aiemmin vaatinut. Harmillisesti 7-veljestä lanka tuossa rutistelussa nyppyyntyy, ja naamaankin on tarttunut jotain punaista, mutta onpahan selvästi rakastettu!

Pojan pupun neuloin Lankamaailmasta kaupanpäällisenä saadusta karkeasta villalangasta, jolle en ole aiemmin käyttöä keksinyt. Hieman paksumpi lanka tuotti hieman paksumman pupu-pojan. Pupun paita ja kaulaliina on taas seiskaveikkaa. Paidan kuvion inspiraatio on olevinaan Missonilta, ilman mitään kaaviota tehdessä laskeskeltu.

Ensimmäinen pupu ja linkit pupun ohjeeseen löytyvät täältä.

15 kommenttia:

 1. Huippuihanat <3 muakin harmittaa, kun 7veljestä niin nopsaan nukkaantuu :/ tai ainakin osa väreistä, muuten olis niin kiva lanka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on tosi harmi. Mun mielestä sitä on kiva neuloa ja plussaa hyvästä saatavuudesta :)

   Poista
 2. Ihania pupuja, saiskohan itsekin joskus tehtyä edes yhden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koita ihmeessä! Lopputulos palkitsee :) Oi, tuo sun profiilikuvan tapetti on ihana!!!

   Poista
 3. Ei oo totta! Mitkä söpöliinit! <3

  VastaaPoista
 4. Ihania ihania pikku pupusia! :) Onko silmät tehty napeista, vai onko kyseessä litteät turvasilmät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ole turvasilmät. En oikein tiennyt mistä olisin lähtenyt niitä etsimään? Tavan napit siis, moninkertaisesti ommeltuna.

   Poista
 5. Oi mitä ihania pupuja! Ja upea blogi kaiken kaikkiaan. Sopinee, jos linkitän sinut omaani?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maija! Sopii toki, kiitos siitäkin :) Vau mitä kakkuja olet tehnyt!!! Tulen paremmalla ajalla uudestaan tutustumaan!

   Poista
 6. Oi kuinka suloisia pupuja! Ja paljon muutakin kivaa luettavaa ja katseltavaa! Vähän vahingossa tullut otettua tässä reilun kuukauden lähes täysi tauko blogien maailmasta ja kaikenlaista on näemmä sitä aikana kertynyt tännekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Mullakin on tosi huonolla vlkuilulla ollut blogimaailma, omiani vaan päivittelen, että jotain muistaisin... Ei tää aika oikein meinaa nykyisin muuhun riittää.

   Poista