torstai 23. tammikuuta 2014

HYLLYN PAIKKA

Yläkerran aulassa oli kirjat pitkään lattialla pinoissa. Kivan näköiset niinkin, mutta ei oikein käytännöllistä lukemisen eikä siivouksen kannalta. Mietittiin katon rajaan kiinnitettäviä hyllyjä, mutta lopulta tämä Ikean ekby-gällö systeemi vei voiton. Sopii hyvin paikalleen, ei pienennä tilantuntua ja vetää hyvin kirjoja sisäänsä - ainakin näin sikon sokin pinottuna. Jossain vaiheessa haluaisin varmaan nuo itse hyllyt vaihtaa vanerilevyihin, mutta toistaiseksi näin.

Kirjatimantti piti askarrella minunkin, kun pinoista löytyi yksi pokkari tuplana. Tulipahan sekin ylimääräinen hyötykäytettyä. Google-haun book folding tuo esiin mitä hienoimpia taitteluita joiden perään sormet syyhyää, kun vaan saan hukkakirjoja kerättyä ;)

28 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää. Meillä myös kyseisiä hyllyjä ja kirjatimantteja :)

  VastaaPoista
 2. Olen katsellut tuota hyllyä kauan. Mukavan tasapainoinen.
  Voi että se sopii teille hyvin tuon tapetin kaveriksi!
  Mä olen sen verran muutoshaluinen ihminen, etten oikein raaski tapettien päälle reikiä porailla.. tai en ole vielä raaskinut. Se on sitten siinä nimittäin. Olisi kyllä mukavaa, jos raaskisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauan katselin minäkin, ja lopulta se tänne muutti :) Tuo aula on niin pieni, että siinä ei juuri mitään mahdu olla. Ja kirjat tai kirjahylly taas ei mahdu muualle. Joten noilla ehdoin, tapetin raaski hyvin rei'ittää, ei nuo kalusteet siitä hetkeen mihinkään muutu. Sitten voi vaihtaa jo tapettiakin ;) En mäkään muualla ole tapettiin koskenut!

   Poista
  2. Mattopuukolla tapettiin pieni v muotoinen viilto ja viillosta muodostunut läppä ylös. Reikä seinään ja hylly/taulu/mikälie paikoilleen. Kun kyllästyttää niin pieni määrä liimaa ja taita läppä takaisin alas. Tadaa ja kukaan ei tiedä että alla on porailtu :)

   Poista
  3. Aivan, saman olen kuullut, mutta en koskaan kokeillut! Kiitos muistutuksesta :)

   Poista
 3. Nyt kyllä tahtoo tuon hyllyn, kaunis ja vaikuttaa tosi tilavalta. Mikäs tapetti teillä on tuossa, sekin on aikas ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäät tuohon vielä edullinen, niin et todella voi enää vastustaa ;) Tapetti on Designer's guildin Crayon. Lastenmallistoa, mutta sopii mun mielestä muuallekin :)

   Poista
 4. Tämä on tosi kiva hylly! Olen miettinyt samaa myös meille. Simppeli, kaunis ja sopivan kokoinen - mahtuu kirjat yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään tästä hyllystä tosi paljon. Siro, eikä tuki ahdastakaan tilaa, mutta vetää paljon tavaraa hyllyilleen :)

   Poista
 5. Tuo hylly on kyllä niin kiva, meilläkin sellainen keittiössä puunvärisillä levyillä. Ajattelin kyllä tässä keväällä vaihtaa valkoisiin, saa helposti uutta ilmettä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehän voitais sitten vaihtaa hyllyt päikseen ;) Tää on kyllä kiva just tuossakin, että näköä saa muutettua helposti jos vähän kyllästyttää!

   Poista
 6. Tuo on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan hieno hylly! Mullakin on vähän sama vika kun Ilonalla, että en jotekin uskalla tapettiin reikiä tehdä... Pitäis päästä pois tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin, yksinkertainen, mutta/tai juuri siksi hieno :) En mäkään tapettia ihan missä tahansa lähde rei'ittämään. Tuossa vaan tietää varmasti ettei järjestys lähde mihinkään hetkeen muuttumaan, joten hyvin uskalsi ;)

   Poista
 7. Joo, toi on aika monikäyttöinen hylly. Meillä tulee varmaan työhuoneen kirjoille just se katonrajaratkaisu. Mutta just tänään pistettiin yksi toinen hylly paikoilleen, pitkien pähkäilyjen ja vertailujen jälkeen. Laitanpa blogiinkin, kunhan ehdin päivänvalolla olla kotosalla.

  -Paula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli edellisessä olohuoneessa katonrajahylly ja tykkäsin siitä tosi paljon, mutta teki lopulta tänne mieli jotain muuta. Voi tuonne päälle lisätä vielä katonrajahyllynkin jos loppuu tila kesken :) Mielenkiinnolla odotan, mikä hylly teillä nyt on päässyt paikoilleen!

   Poista
 8. Tapetti on mahtava! Hylly käy kun nakutettu tapetin kanssa :)

  VastaaPoista
 9. Mäkin kiinnitin huomion tapettiin. Ihastuttava! Mistä mallistosta moinen? :)

  Hylly näyttää oikein kivalle yhdistettynä juuri kyseiseen tapettiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on Designer's guildin Crayon. Meidän löytyi hyllytavarana Ogelin K-raudasta, muuten varmaan useimmin tilaustavaraa, mutta ei pahan hintainen :) itsekin tykkään tapetin ja hyllyn yhdistelmästä, kiitos :)

   Poista
 10. Kaunista. Tapetti, hyllyt ja timantti. Oi!

  VastaaPoista
 11. Minuakin kiinnostaa tuo tapetti..? Upea! Ja hylly sopii sinne mainiosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on Designer's guildin Crayon. Ihastuin itse siihen kun näin sen joskus huonekalukaupan malliseinässä ja kun se tuli Ogelin K-raudan hyllyllä vastaan, ei valintaa tarvinnut montaa minuuttia miettiä :) Kiitos!

   Poista
 12. Tuo tapetti on edelleen mun suosikki! Ja todella kiva hylly!! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole mullakaan tullut tarvetta vaihtaa ;) Kiitos! Hyvää viikonloppua Riikka!

   Poista
 13. Tosi kivalta näyttää!!! Tuo tapetti on niin ihana!

  Mukavaa viikonloppua teille <3

  VastaaPoista