perjantai 17. tammikuuta 2014

PERJANTAIN PIKKUPIKKU PIIRTELYPOSTAUS


Kaivelin kuva-arkistoja, ja sieltä pomppasi esiin pari korttikuvaa, joita en syksyllä tänne tallettanutkaan. Juhlittiin marraskuussa kahta suloista neitiä, joille lahjojen lisäksi piirtelin kortit mukaan. 1v-kortin sankarittaren piirsin omaan huoneeseensa paketista kuoriutunutta mekkoa mallaavaan asuun. Isosiskonsa 3v-korttiin tuli taas mekko, jollaisen joskus toivoisin vielä jostain löytäväni :)

Meidän juhlijat odottavat jo kuumeisesti seuraavia kemuja, ja kohtahan tuo kevään ja kesän juhlaputki jo alkaakin! Jännä juttu, miten aina ennen tuntui, että suurin osa perheen ja kavereiden juhlista oli syksyllä tai talvella. Nyt taas  juhlitaan helmikuusta-toukokuuhun ja sitten taas kesäkuusta elokuuhun aina viikon, parin välein. Ehkä siitä huomaa vain sen, miten omia synttäreitä ei oikein enää jaksa juhlia, kun eihän ne mihinkään ole paikkaansa vaihtaneet ;)

Oikein mukavaa viikonloppua! Toivottavasti aurinko paistaa vapaallakin yhtä ihanasti kuin parina viime päivänä!

15 kommenttia:

  1. Kerrassaan ihania kortteja!!! Sulla on kyllä taitoa. Nuo mekot näyttävät kyllä ihanilta ♡

    Ihanaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
  2. Tosi hienoja kortteja! Ihanat ovat myös nuo pienet kyyristelijät. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Kyyristelijät oli kerrankin hyvällä päällä ;)

      Poista
  3. Kivat kortit! Meillä on hassusti lasten synttärit kahdessa erässä, keväällä helmi-maaliskuussa puolet ja lokakuussa toinen puoli. Voi kätevästi yhdistellä, niin ei tarvi ihan niin monia juhlia pitää :-D Esikoinen ja kuopus ovat syntyneet jopa ihan samana päivänäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No tuohan on oikeasti tosi kätevää! Meillä on omien lasten synttäreissä ihan sopiva 4kk väli, just kerkiää herätä uusi into juhlien järkkäämiseen ;)

      Poista
  4. Tosi söpöt! taitava olet! :)

    VastaaPoista
  5. Nää on niin ihanat!! Kiitos<3

    VastaaPoista
  6. Voi miten ihanat kortit! <3 Hitsi miten hyvä sä olet piirtämään. Ja niin suloiset ovat myös lapsukaiset tuossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämmöiset simppelit mulla on alkanut sujumaan, tän vaativampaan en kykene ;)

      Poista
  7. Oi, oletpas taitava! Itsetehdyt kortit on ihan parhaita. Onneksi mulla on ahkera 4-vuotias askartelija, koska itse en ole kovin taitava. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meiltä lähtee nykyisin 2-3 korttia, kun sekä äiti, että lapset tahtoo tehdä omansa ;)

      Poista
  8. Oi ku teillä on hienoa nykyään:) Enemmän tuli luettua kun teitte muuttoa ja remonttia. Oikein onnistunut remontti. Upea:) Ja kiitti taas Ikeavinkistä... sä pidät mut ajantasalla aina kun sinne tulee jotain kivaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva kuulla taas! Onneksi alkaa olla remontti loppusuoralla, ei sitä olis enää jaksanutkaan, vaikka ehkä lukumateriaalina kiinnostavaa ;)

      Poista