maanantai 1. heinäkuuta 2013

A niinkuin (loman) alku

Sekalainen setti kaikenlaista. 

Nappitaulu valmistui. En tiedä onko huono kuumaliima, vai jossain muussa vika, mutta vähän meinaa napit lähteä karkuteille. Kivalta se nyt näyttää, niin kauan kuin ei kokonaan lakastu. Idea tähän löytyi joskus Pinterestistä.

Ehdittiin myös piipahtaa keskiajalla, Turun keskiaikamarkkinoilla. On käyty kaksilla mukavilla 4-vuotis kekkereillä ja on itse saatu kestitä harvinaisia, mieluisia vieraita. Puutarhassa kukkii ruusut, pojalta lähti tukka, aurinko on lämmittänyt, opettelin letittämään ja lapset leikkii vesileikkejä iltamyöhään. Ihan kuin olis kesä :)









Vautsi mitä tuliaisia saatiin! Huomatkaa kortin tuttu fontti :)

Taustalla häämöttää työhuone, ja seuraavaksi valmistunut (pyöreä) projekti.

32 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. On se kyllä kiva. Ilmeisesti tarpeeksi kerroksia kun ei edes tippuneet nappipaikat selvästi erotu :)

      Poista
  2. Upeita kuvia, ja tuo nappitaulu on upea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! Värikästä kesätunnelmaa ja - puuhaa :)

      Poista
  3. Kesä, sanos muuta<3 Ja upea tuo nappitaulu! Jos omasta nappivalikoimasta löytyisi värikkäitä yksilöitä, niin voisin toteuttaa tuollaisen itsekin. Se on hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo parempaa kuin kesä! Kiitos Sanna! Unohdinkin tuohon laittaa, että ostin joskus ison sekalaisen nappipussukan Hemtexistä muutamalla eurolla. Siis jos ei oma nappivarasto olekaan tarpeeksi kattava :)

      Poista
  4. Nappitaulu on kiva! Mä oon joskus liimannu nappeja johonkin kortteihin, mutta aina ne on varissut yksitellen alas... :( Eli ei onnistu myöskään Erikeepperillä.

    Naurattaa ne synttärit, ainakin on muistoihin moiset taltioituna monella. (ainakin aikuisilla:) Ja nyt meillä mangutaan sitten "hiuskoneen" perään... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihme juttu miten ne ei millään pysy. Mä ajattelin että liimapyssyllä tulee varmaa tulosta, mutta ei sit.

      Hahah, tosiaan jäi pysyvät muistot. Ainakin isommille ;) Heti menee kyllä että tottuu tuohon lyhyttukkaan, vaikka hyvä onkin! Tuntuu vähän että tukka läks, vintiöys pahentui... Mutta voi ei - nyt kone visusti piiloon ennenkuin siskokset vetää toisilleen kunnon keesit!! ;D

      Poista
  5. Nappitaulu on upea! Voisin jopa testata itekkin jos löytyis nappeja kaapin kätköistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heinie! Testaa ihmeessä - ja kerro jos löydät vielä pitävämmän liiman :) Unohdin tekstiin laittaa, että omat nappini olen ostanut Hemtexistä. Sieltä sai ison pussukan sekalaisia yksilöitä edullisesti.

      Poista
  6. Mukavasti on siis lomasi alkanut. Oikein antoisaa jatkoa sille myös. :)

    Ihan piti hieraista ja tihrustaa keskiajan kuvia, ettei vaa meikäläinen niisä olisi esiintynyt. Ihan samanmoisia kuvia mulla, piispasta, komeista urhoista, sirkustelijoista ym. Ja njam, mäkin söin tollasta karamellisoitua omppua kera kookoshiutaleiden. Oli sairaan hyvää, sit maistoin toisen jämistä, eipä ollutkaan. Olin niin ajatellut kokeilla karamellisoida itekki, mut mulla varmasti kävis just niin kuin toisen ompulle, et maistuis vaa palanu sokru. yhyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin on alkanut. Kiitos! :)

      Mä rajasin kuvista parhaani mukaan "tavikset" pois ;) Olitko sä pukeutunut vai ihan normisti? Omppu manteleilla oli tosi hyvää!! Meillä oli samat suunnitelmat tehdä noita itse, kunnes poika sai kuorrutteesta haavan huuleensa...

      Poista
    2. Heh, olin/olen ihan tavis. ;)

      Auts.

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Kiitti! Alkaisko askartelutuokio? ;)

      Poista
    2. Mun on varmaan ihan pakko aloittaa askarteluharjoitukset sitten kun viimein päästään uuteen kotiin muuttamaan. :)

      Poista
  8. Ihana taulu! Itse joskus koristelin maalamani ruukut napeilla. Pysyivät hyvin paikoillaan siihen asti, kunnes pikkusormet pääsivät niihin käsiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ane! Ruukuissakin napit olleet varmasti ihania! Ja vastustamattomia... ;D Tähän ei onneksi pääse lasin lävitse enää innokkaat käsiksi.

      Poista
  9. oi tuosta nappitaulusta tuli kyllä upea!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marru! Sitä oli kiva tehdä ja nyt mukava katsella :)

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Kiitos Pau! Letitys onkin mulle ihan uusi aluevaltaus. "Hieman" vielä hakusessa, mutta onneksi tyttö lopultakin alkaa antaa letitellä edes joskus :)

      Poista
  11. moikka. pitkästä aikaa kurkkimassa täällä. kaikki näyttää niin kivalta ja kyl kovasti ihastelen noita teidän ideoita, mistä niitä oikein pursuaa?:) mä en ole luova ja siksi tuntuu ihan käsittämättömältä, miten te osaatte itse niin paljon ja keksitte kaikkea hauskaa! letteja mäkin kyl osaan tehdä...heh;)

    leikkaus tehtiin 25.6 ja nyt on 6.8 asti keppikävelyä, kun tehtiin luusiirtoa ja muuta jalkaan. mut kaikki on mennyt tähän asti hyvin.

    jns lähdn 10.7 parin vkon reissulle, jonka aikana kyläilen savossa ja keski-suomessakin. sit synttäreiksi sopivasti kotiin:)

    ihanaa kesää teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No Moi! Ja pahoittelut viivestä vastaukseen. En ollut linjoilla vaan juurikin JNS:ssa :) Aika harva idea on ihan oma, aina niitä jostain tarttuu matkaan mukaan. Reissuilta, kirjoista, lehdistä, blogeista, kavereilta jne. Sitten tekee kun on intoa ja aikaa :)

      Tsemppiä sulle toipumiseen!<3 Ja hyvää kesälomareissua!

      Poista
  12. Mahtava taulu!
    Ihanaa lomailua Petra ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavuudesta en tiedä, mut tykkään kyllä itsekin :) Kiitos!!

      Poista
  13. Hih, olen itsekin samanlaisen idean napannut joskus aikoinaan Pinterestistä. Tuolla se vielä ajatuksissa on, ehkä saan joskus toteutettua. Sinun A on tosi kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinterest on kyllä liiankin hyvä ideapankki. Milloin sen kaiken ehtisi toteuttaa? ;) Mun A on alkanut jo lakastumaan, pitäisi ottaa uusinta liimauskierros...

      Poista