perjantai 19. heinäkuuta 2013

Taulu ja tuoli










Kiitos hurjasti edelliseen eteispulmaan kommentoinneille ja vinkkejä antaneille! Mä niin tiesin, että solmut sitä kautta omassa päässä aukeavat ja näinhän siinä kävi. Nyt on suunnitelmat selvät ja aineksetkin suurin osin hankittu. Ei tartte muuta kuin vähän hioa ja maalata, niin voi alkaa ruuvailemaan tavaroita seiniin. Tässä talossa on niin monta kohtaa, joiden ratkaisuja pohtii yhtäaikaa, että välillä kun jumittaa niin jumittaa oikein kunnolla. Eteiseenkin olen miettinyt yhtä sun toista, mutta kun ei ratkennut niin ei. Ja osan suunnitelmista olin suloisesti unohtanut. Esimerkiksi teidän ehdottamista pystynaulakoista haaveilin eteiseen tasan vuosi sitten heinäkuussa! Mutta nyt, kenkälaatikot on, naulakko (ei pysty) on, penkin pehmuste on. Tuntuu niin hyvältä! Kiitos!

Noiden lisäksi taulukin on. Tämä on menossa eteisen kulmille, mutta en malttanut olla mallaamatta sitä ruokatilaan heti kun postista hain. Oma Koti Kullan Kallis-printin tilasin nyt lopultakin harkinta-ajan jälkeen Taulu ja tapetti-shopista. Tuli nopeasti ja on vielä ihanampi kuin kuvissa olen arvellut. Mustavalkoista ajattelin, vaan näitä herkullisia värejä en sitten pystynytkään vastustamaan :) Saa nähdä muuttaako se eteiseen ollenkaan, kun sopii niin kivasti keittiöönkin... Samasta shopista parit kortit, joista ensimmäinen piti heti askarrella hauskaksi rasiaksi.

Eikä siinä vielä kaikki. Ollaan pitkin vuotta aina Ikeassa käydessä miehen kanssa mietitty että joku tuossa keinutuoliprintissä miellyttää. Nyt kun se oli poistomyynnissä 2,99eur päätettiin ostaa ettei jää harmittamaan. Tökkäsin sen nyt vaan muoveineen kaikkineen rappusten tauluhyllylle lopullista sijoituspaikkaa odottamaan. Voisi olla vaikka pikkuvessaan kiva väripilkku ja ajanviihde ;) Printin rakennusohjeita ei joudutakaan nyt ainakaan heti testaamaan, sillä alkuviikon Hämeenlinnan visiitiltä saatiin äitini keinutuoli mukaan. Terassille nyt katoksen alle ensi alkuun, katsotaan pääseekö talveksi sisälle. Mahtavuuutta keinutella ulkona tuulessa! Vähän tämmöistä mummola-tunnelmaa näköjään puskee nyt sisään näiden kuvien perusteella. Pitää varmaan virkata jotain mustavalkoista sahalaitaa seuraavaksi! Ja virkkaushan ei ole yhtään mummoa... eh.


12 kommenttia:

  1. :D :D Se on sama väri! Toi on niiiin ihana et mä olen ihan hulluna niihin sävyihin! Ja nyt harmittaa, etten ostanutkaan kortteja. Pyh. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä!? Hauskaa :D Nuo sävyt on kyllä ihan mahtavat! Nyt mä haikailen jotain sohvatyynyä tuona oranssinpunaisena, kun kävis meidän olkkarin seinään niin hyvin :) Mä otin nuo pari korttia, kun arvelin että kuitenkin kismittää myöhemmin jos en osta. No nyt sitten harmittaa etten ottanut enemmän, kun en mä noita kellekään lähetä - pidän takuuvarmasti ite!! ;)

      Poista
  2. Tuo keinutuoli on ihana! Onko se sellanen aika pieni? Meillä oli kkoskella ehkä samnlainen perintökeinu mut valkosena. Piti luopua siitä kun se ei mahtunu kunnolla olee. Ja A:n vauvasormet hakeutu jatkuvasti jalkojen alle.Harmittaa.
    Mäkin oon tuohon Ikean printtiin useasti silmäni iskeny.Nätti!

    Mahtuko se nahkapalli samaan konttiin?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on. Keinumiskaari on vaan aika iso, joten sisälle tuominen arveluttaa juurikin sormien ja varpaiden vuoksi. Ja ylikeinumisen. Pitää koittaa syksyllä varovasti :) Tuo on aika kapoinen, just sen verran että pystyy kuvittelemaan että se ehkä mahtuis tuohon terassin oven eteen. Mutta en ole testannut.

      Ei tullut palli mukaan vielä. Ihan on väärä väri, sellainen punaruskea. Mutta kotona aloin miettimään että jos sen maalais mustaks, ja ehkä vielä valkoiset saumat..? Pitää pohtia. Mielessä oli sellainen antiikkinahka, niin hetki menee ennenkuin ajatukset muuttuu ;)

      Nyt ehtii vielä ottaa pikamietinnät printin suhteen. Parikymmentä niitä siellä näytti olevan. Lahjapaperiksi jos ei muuta ;)

      Poista
    2. EIIII! Älä maalaa. Mieli muuttuu vielä, se on nätti niin.
      Se printti on tosi kiva, mutta muistuttaa mun mielestä ehkä hitusen liikaa Artekin vastaavia huonekalujulisteita.

      Poista
    3. Ei se oo. Ja vaikee kuvitella teillekään tuollaisena kuin on. Pitää joskus ottaa kuva, tai tuutte mukaan ;)

      Pitää vissiin mennä tutkimaan Artekin julisteita, ei mulle ne kyllä tästä tulleet mieleen, mutta enpä koko tuotantoa tunne. Mut pitkään mietitty ja hinta sopiva, tykkään, oli kopio tai ei.

      Poista
    4. Sovitaan sit niin, että ei oo hyvä :)
      Ja se tuskin mikään kopsu on, mutta MULLE tulee ne mieleen.

      Poista
    5. Juu, en mä arvellutkaan että muiden mielipiteitä kerrot kuin omasi ;) Sulle tulee, ja mulle ei (tullut) :)

      Poista
  3. Olet kyllä mestarikuvaaja :)
    Ja sävyt näyttää niin hyviltä vaikka omasta kodista ei niitä löydykään.Aikani kun tässä ihastelen niin saattaa alkaa löytymään... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en kyllä. Joskus käy säkä ja useammin ei... Mutta kiitos, lämmitti kovasti mieltä :)
      Meillekin nämä sävyt ovat vähän salakavalasti hiipineet. Nää vaan näyttää niin herkuilta mustan ja valkoisen kaverina :)

      Poista
  4. Onpa taas kauniita kuvia ja ihania ideoita. <3

    VastaaPoista