maanantai 22. heinäkuuta 2013

Eteisen välivaihe sekä väsynyt Peter Pan

Ajattelin että en ala keskeneräistä eteistä tässä välillä esittelemään. Vaan enhän mä malta odottaa, kun on kaksi päivää paiskittu sen eteen hommia. Ei tästä kuvasta kyllä hurjia ilmene, mutta nyt ei sadapäivän hämärässä irronut kamerasta muuta. Pääasiassa tasoitusta, hiontaa ja maalausta. Suojateippaus on kyllä tuskaista hommaa, varsinkin portaiden ympäriltä sekä kahdeksanruutuisen kodinhoitohuoneen oven ikkunoiden kohdalta! Seinien maalausta tuli sitten harrastettua ekstraakin kun ensimmäinen yritelmä ei mieltä ylentänyt (ei enää harmaata meille!). Nyt löytyy laatikkoa useammastakin kohtaa (tarkkasilmäiset näkevät yhden myös ikkunan alla), vaatetanko tuli kiinnitettyä (ei näy kuvassa) ja pätkä vaijeriakin. Pehmuste löytyi Ikean poistoista ja päälliskangas siihen Hemtexin loppualesta. Vielä kun odotellaan kolme viikkoa ja saadaan lisää kaappeja seinään kuvaan valoisan päivän tullen lopputuloksen :)


Vielä suloinen kesämuisto. Päiväunille uuvahtanut Peter Pan mummolan sohvalla.

10 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää, ootte olleet ahkeria :)

  Suloinen pieni Peter Pan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lara! On tässä tullut puuhattua. Hitsi miten tuohon maalaukseen pohjatöineen saa menemään aikaa.

   <3

   Poista
 2. Ihana peter pan ja kivalta näyttää myös eteinen! Muutos on melkoinen siihen mistä lähditte! Wou!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävitkö katsomassa ne ihan alkuperäiset kuvat (edellisessä eteispostauksessa linkkasin vanhaan), vai vertaatko vain tuohon ennen-kuvaan? ;D No mutta, muutosta jokatapauksessa, myönnän. Kiitos A-R :)

   Poista
 3. Hieno tulee! Ja todellakin suloinen Peter Pan siinä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että tästä tulee ihan toimiva, vaikka kyllä tuollakin varmaan saa edelleen tuskaantua kunhan otetaan koko talvigear käyttöön... Mut siltä ei taida välttyä, vaikka tekis mitä ;) Miekat ja saaliit vierellä on ilmeisesti hyvä nukkua :)

   Poista
 4. Oijoi, mikä inspiroiva blogi täältä löytyi. Olen tainnut joskus aiemmin käydä nopsaan kurkkaamassa, mutten ole muistanut palata. Uusi lukija täällä ilmoittautuu ja keittiön siivous venyy, kun en pääse näistä sun jutuista irti ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä jätit hyvän mielen kommentin, kiitos Hanna! Lämpimästi tervetuloa! Ja hyvä se on siivouksen lomassa vähän taukoakin pitää ;D

   Poista
 5. Voi pientä Peter Pania. <3
  Ja tuosta eteisestähän tulloopi ihan mielettömän hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, kiitoksia :) Eteinen on todettu nyt käytännössä hyväksi (ennen talvivaatteita). Lapset innostui kenkälaatikoista, kun molemmilla on OMAT. Laittavat poponsa ja hattunsa ihan oma-aloitteisesti bokseihin :) Toivottavasti tämä säilyy alkuinnostuksen jälkeenkin....

   Poista