perjantai 24. toukokuuta 2013

Turkoosi












Huomasin uusia kaapinovia ruuvaillessani, että turkoosi on kuin varkain hiipinyt meidän kodin tehosteväriksi keltaisen ohella. Harmaanturkoosi, petrooli, minttu - useita eri sävyjä, mutta turkoosia yhtä kaikki. Pitääpä varoa ettei mene liiallisuuksiin, vaikka nyt niin kovasti ihastuttaakin ;) Lehdessä ohjeistettu tyyny vielä kiinnostaisi, vaan mahtaako minusta olla tuollaisen ompelijaksi..? 

Täällä valmistaudutaan sunnuntain juhliin. Nyt ei sitten toivota muuta kuin sateetonta ilmaa! Tosin satoi tai paistoi, niin juhlat pidetään. Lämpeneepähän sitten talokin jos kaikki ahtaudutaan yhtäaikaa sisälle (sähkökaapin asennus on vaiheessa ja talo kylmä kuin viileäkaappi)

Hauskaa viikonloppua! 


16 kommenttia:

  1. Ai miten ihania kuvia! Mistä toi juliste jossa noi numerot on???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tulipa hyvä mieli :) Juliste on Mibon. Omani tilasin Teippitarhasta viime syksynä. Niitä on toinenkin jossa hiiri luettelee kirjaimia. Tekis vähän mieli sitäkin ;)

      Poista
  2. Kivat kuvat! Bongasin montakin uutta juttua, astiakaappi on ainakin saanu lisää täytettä:) turkoosi on aika jees, tuossa pallossa sävy on aivan ihana.

    Kuka on joutunu karsinaan?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sun arvasikin bongailevan varmaan melkein kaiken ;) Aika paljon on tapahtunut viikossa muutoksia, kohtahan näet :) Mun mielestä turkoosi on nyt tosi kiva. Just sellainen harmaaseen taittava, tummana tai vaaleana. Siihen tuntuu sopivan kaikki muutkin silmää miellyttävät värit ihan yllättävän hyvin. Melkein kuin harmaa. Melkein.

      Molemmat on karsinassa. Halusivat taas yhteiseen "parisänkyyn"... No siinäpähän nukkuvat leikkikehässä, pääasia että nukkuvat :)

      Poista
  3. Ihanan näköistä on! Mikä tuo eka kuvassa hyllyn päällä oleva musta "härpäke" on? :) Se varasti heti huomioni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laika! Tuo härpäke on Ikean Liknande. Kaksi erillistä "metallikukkaa". Pysyy jopa mulla hengissä ;) Tosi kiva, mutta facebookissa joku just sanoi että on tällä hetkellä ainakin Vantaan Ikeasta (toistaiseksi?) loppuunmyyty.

      Poista
    2. Eli on siis ihan vaan koriste-esine ilman mitään muuta funktiota :)

      Poista
  4. Ihania kuvia ja värejä ja asioita :) meillä minttua/turkoosia/veden vihreetä löytyy kans vähän sieltä sun täältä, just mietin ettei ehkä kannata lisätä että pysyy aisoissa ;) ihana toi tyyny, varmasti sulta onnistuis sellainen! Ja toi karttapaita, aina niin nami <3 onko teillä vaaterekki vai seinässä/katossa sellanen tanko? Mä haaveilen makkariin sellasesta vaatetangosta mikä tulis seinään kiinni/katosta kettingillä roikkuun, mutta enpä oo saanu asiaa ajatuksen tasolta eteenpäin. Olis kiva pitää siinä nättejä lastenvaatteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi hitsi mua alkoi taas melkein harmittamaan ettei uusia kuvia teidän kodista ole enää tulossa... Entä jos säkin koittaisit koti/sisustusblogia :)
      Tuo tyyny olis ihana. Mä en vaan ole mikään huima ompelija ja mun ompelukone tuottaa vain löysää alalankaa. Pitää pohtia olenko valmis hermojen menetykseen ;D

      Tuo vaaterekki on Stuvassa. Se oli vielä tähän päivään asti ilman ovea :) Avorekit olis tosi kivat, mutta mua arveluttaa se pölyn kerääntyminen..? Meillä sitä ainakin riittää ihan yli tarpeen.

      Poista
  5. Ihanan raikasta! Ja voi miten kiva tuo rautalankakukka-juttu! Käyn selvästi aivan liian harvoin Ikeassa, kun en ole moista kivoutta bongannut ollenkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Munkin mielestä turkoosi tuo ihanaa raikkautta, vaikka harmaaseen taittaakin. Jännä juttu :) Mä luulen että tää kukkajuttu on aika uusi. Bongasin sen itse myymälässä pari viikkoa sitten ja heti oli pakko ostaa. Ihan nolottaa myöntää, mutta viimeisen parin kuukauden aikana kyseisessä kaupassa on tullut käytyä 1-3 kertaa viikossa... Puolustaudun sillä, että meiltä ajaa sinne 8min ;)

      Poista
  6. Kivalta näyttää, ja sama väri on hiipinyt.. eikun suorastaan hyökännyt meillekin viime aikoina, kovasti ihastunut turkoosiin olen minäkin :) Olispa kiva nähdä teidän uusi koti jo livenäkin, jään odottelemaan kyläänkutsua, vinkvink! ;) (mulla alkoi just koko kesän loma kun hoitolaiset jäi pois, eli me päästään taas liikkumaan melkein minne vaan ja millon vaan - ilmoittele vaan kun teidän kiireisten työläisten / puuhapetejen aikatauluun passaa! ) t.johanna vee

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja teidänkin uudistuksia tekis mieli päästä katsomaan. Voi hitsi, ihan iski ikävä nyt tän kommentin myötä <3 Ehdottomasti on tavattava pian, lopultakin taas! Viikonloput ja heinäkuu on meille takuuvarmat, mutta viesteillään tarkemmin vaikka FB:n puolella :)

      Poista
    2. Näin tehdään! Palailemisiin - toivottavasti teillä oli onnistuneet kekkerit tänään :)

      Poista