keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Punainen vappu


Kevään vihreähän se tulee ekana mieleen, mutta huomasin tänään jännän jutun. Tämä kevään ensimmäinen vaihe onkin melkoisen punainen. Raparperin tunnistin noista piipoista mitä mullasta ylös pistää, loput varmaan selviää tässä kesän kuluessa :) Punaista meidän vappuun lisäsi myös isosiskon hehkuvat kuumeiset posket ja pikkuveljen näppyläiset jalat sekä käsivarret. Enterorokko pidettiin syksyllä, vesirokko jouluna, mikä lie vappurokko nyt sitten tällä kertaa. Sää oli niin hieno, että taudeista viis, vähän oli pakko omalla pihalla ulkoilla. Aurinko parantaa paljon :)Nyt ei olekaan enää montaa päivää viikonloppuun :) Mukavaa loppuviikkoa!

14 kommenttia:

 1. Heh. Just tänään ihmeteltiin meidän pihalla noita mukuloita mitkä maasta pilkistää... Kah- raparperihän se:) Kiitti tästä! On tuo kasvitietämys hävettävän huonolla tolalla. Mutta ainakin mustaherukkaa pitäis tulla sekä päärynöitä. Ja sit noita raparperejä:)

  Ja voi noita rokkoloita!

  VastaaPoista
 2. Musta on niin ihanaa kun on raparperiä omassa maassa. Pitää ehkä laittaa vielä yksi juuri, että tulee reilusti, siitä saa niin hyvää raparperisimaa mm. :) Vautsi, päärynöitä! Syksyllä voitais sit tehdä päärynä-kirsikka/viinirypäle vaihtareita? =)

  Joo, en tiiä mikä tauti nyt on päällä. Periaatteessa voisi kai olla vaikka nokkosihottumaa - ootellaan onko aamuun mennessä poistunut ja jos ei, niin sitten lääkäriin. Tai lääkäriin ehkä jokatapauksessa. Joku ihme sairasputki kyllä taas päällä kaikilla.

  VastaaPoista
 3. Voi paranemisia teille! On tuo seinä vaan NIIN hieno, edelleen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos! :) Toivotaan tosiaan että taudit taittuu pian. Ja seinästä tykkään itekin edelleen tosi paljon :)

   Poista
 4. Voihan vappurokko!
  Paranemisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mira! Vaikuttais että oli ehkä nokkosihottumaa tms, kun nyt on melkein kaikki näppylät kadonneet :) Mut muuten jatketaan flunssan parantelua.

   Poista
 5. Toivottavasti menee rakkulat reippaasti ohi! Tutun näköinen ilmapallo, meillä noita "lintuja" hilluu täällä kolmin kappalein, tosin yksi on possu ;) Raparperi se meilläkin puskee, samoin ruohosipuli oli yks kaks venähtänyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näppylät katos, muu flunssa jäi. Mut parempi näin jo :) Tytölle änti bööts oli ehdoton ja pojalle samalla tavalla monfteviauto kun sen näki ;) Ai hei, ruohosipulia voisikin johonkin nurkalle laittaa kasvamaan. Kiitti ideasta!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan hyvin toimii vappupallojenkin kanssa ;D

   Poista
 7. Pikaista paranemista!!

  Täällä kans yks joka vaan jaksaa ihailla tuota hienoa seinää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! Toivotaan tosiaan että menee koko tauti pian ohi.

   Ja kiitti! Seinä tuntuu kyllä olevan hyvä tausta mille vaan :)

   Poista
 8. Teidän punainen kevät näyttää niin paljon paremmalta, kuin meidän orastavat voikukat... Paranemisia vielä tätäkin kautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mulla on tämä jäänyt huomaamatta! Mutta kyllähän ne voikukatkin näin varhain keväällä vielä keltaisena sykähdyttää ;)
   Kiitos <3

   Poista