lauantai 11. toukokuuta 2013

Kiva päivä
Tänään meillä oli tosi, tosi kiva päivä. 

Lasten kanssa käytiin aamulla ensimmäistä kertaa kylässä ystävien uudessa upeassa kodissa. Paistateltiin auringossa, nautittiin valmista lounasta, pompittiin trampoliinissa, nuuskuteltiin vauvaa, höpöteltiin mukavia, nautittiin ystävien seurasta. Kotona päiväunien jälkeen jatkettiin trampoliinissa pomppimista, loiskuteltiin vesileikeissä, ihmeteltiin ötököitä, ihasteltiin pionin nuppua, todettiin saavamme syksyllä reilusti valkoherukoita ja syötiin grilliherkkuja.

Samaan aikaan mies viimeisteli kodarin vesieristeen, siivosi autotallia, ruuvasi hyllyjä paikoilleen, hioi seiniä, nieli kilokaupalla pölyä, pistäytyi Ikeassa, grillasi ja siivosi taas vähän autotallia. Kivallakin on remontin keskellä lapsiperheessä toinen puolensa. Joku pääsee/joutuu hommiin, joku pääsee/joutuu viettämään aikaa lasten kanssa. Tänään minä taisin vetää huomattavasti pidemmän korren.

7 kommenttia:

 1. Teillä on varmasti ollut mukava päivä. Täällä on ollut pilvistä ja sateista. Meillä on edelleen lunta terassin vieressä, joten hieman kateellisena katselen kuvia ;)

  Mukavaa äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tännekin luvattiin (taas) pilvistä mutta (taas) olikin superaurinkoista. En valita :) Ja toivon että teilläkin pian paistaa!!

   Poista
  2. Niin ja kiitos samoin, hyvää äitienpäivää!!

   Poista
 2. Otetaas nyt uus yritys:)

  Ihania noi pionit. Kävin kurkkaa sen pionienkodin, ja ei auttanu. Tuli suuri valinnan vaikeus eteen! Kohta mennään valitsee kukkakauppaan mun tän päivä kukat, oiskohan siellä yhtään moisia? :)

  Päivä oli eilen mitä parhain, kiitos! Ihana kun olette<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pionit on kyllä niin kauniita. Ei kai auta kuin laittaa pionitarha pystyyn ;) Löytyikö sulle oma?

   Niin oli kiitos teille! Oi kun ihanasti sanoit, kiitos samoin <3

   Poista