maanantai 13. toukokuuta 2013

DIY: Vanhan tuolin uusi tuleminen
Muistatte varmaan kuukauden takaa kuinka juuri verhoilemilleni tuoleille kävi.
Pikkuveli pääsi tussien ääreen ja siinä meni niin kangas kuin tuolin jalatkin. Kangas lähti pesussa puhtaaksi, mutta jalat ovat edelleen tussissa... Mitä ihme ainetta nuo Ikean tussit ovatkaan kun ei millään irtoa! Pakko ne on joskus kunnolla käsitellä, mutta nyt saa olla. Kunhan pitää huolen että tussattu tuoli on pöydän vasemmalla puolella niin ei siitä sinisyydestä kukaan mitään tiedä, vai mitä ;)Vaikka kangas puhdistuikin, niin totesin että valkoinen Frekvenssi aiheuttaa itselleni liikaa sydämen tykytystä. Joten kun Marimekon ysmyiltä löysin mustaa Muijat-verhoilukangasta niin en miettinyt kahta sekunttia kun oli pala kassissa ostettuna. Onko se sitten psykologinen efekti vai mikä, mutta nyt itseasiassa tykkäänkin tästä ilmeestä enemmän. Frekvenssi-kankaan palaset pääsevät myöhemmin sitten muuhun käyttöön.
Ette voi kuvitella miten mukavalta tuntuu parin kuukauden keittiöjakkaralla kökötyksen jälkeen istua oikealla tuolilla!

7 kommenttia:

 1. Siitä tuli oikein soma! Kyllä varmasti kelpaa siinä istuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hanna! Mä tykkään kyllä itekin tästä. Tai näistä, kaksihan niitä on :)

   Poista
 2. Minäkin tykkään näistä uusista vielä enemmän kuin aikaisemmista. Tässähän voisi sanoa käyneen onni onnettomuudessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tässä ei tosiaan käynyt yhtään hullummin :) Paitsi noiden jalkojen kanssa... Nooo, joku päivä nekin on taas kunnossa :)

   Poista
 3. Tulipa siitä kaunis. Musta pohjainen kangas on ehkä vähän särmikkäämpi. Itsekin vastikään kunnostin täällä istuimia, tosin jakkaroita. Käsillä tekeminen on niin mukavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä tuolin malli on jotenkin tosi ihana. Ja musta tosiaan tuo enemmän särmää kuin valkoinen vaikka frekvenssikin tuollainen suoralinjainen onkin.

   On tää tekeminen kyllä niin mukavaa. Sitä nauttii kun näkee oman käden jäljen :) Ja toisten DIY-juttuja on vähintään yhtä kiva katsella. Sun (tai kaverin) jakkara-pelastus tosiaan kannatti!

   Poista
 4. Oletko kokeillut ihmesientä tussin jälkiin? :) se toimii aika moneen. Niitä saa aika monista kaupoista kuten esim. Halpa-Halli.Voi olla myös nimellä taikasieni

  VastaaPoista