keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Löytyykö enää mistään?

Liian usein siinä tuppaa käymään niin, että herään ja innostun jostain niin myöhään ettei sitä enää ole missään saatavilla. Keksin täydellisen verhon työhuoneeseen. Marimekon ruutukaava-kangas, mieluiten näillä väreillä höystettynä.


Vaan eihän sitä ole saanut enää pitkään aikaan mistään. Pahus, juuri kun alkoi asiat loksahtaa tuonkin huoneen kohdalla paikoilleen. Tietääkö kukaan mistä voisi etsiskellä tai löytyiskö joltain teistä ylimääräistä palaa / verhoa jonka haluaisit myydä?

Samoin kävi myös Hang-it-allin musta-ruskealle versiolle, joka olikin tietämättäni vain speciaalierä.
No, tämän tilalle keksin jo muuta. Joka ei sitten edes mene siihen paikkaan mene mihin oli tarkoitus.


Onko teillä tuotteita joiden kohdalla olette havahtuneet liian myöhään - ja onko onni sitten kuitenkin potkaissut vielä joskus myöhemmin hurjan työn tuloksena tai sattumalta?

7 kommenttia:

 1. Tuo kangas on hieno. Jos kysyis suoraan Marimekosta jos sitä ois jossakin jemmajemmassa ja vois tilata?

  Ai että onko käyny samoin? Vähän liiankin usein :( Joskus käy tuuri, että löytyy käytettynä mutta useimmiten ei löydy ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olis niin hyvä tuohon tilaan. Hitsi kun ei ole koskaan ennen ollut tuolle kankaalle käyttöä. Tapettina löytyis, mutta nyt haluisin toistaiseksi pitää seinät sellaisena kuin tuolla on, tai no valkoisen pintamaalin ne ehkä tasoitteen päälle kaipaa ;) Vähän epäilen että Marimekosta enää löydy, kun on lopetettu kai jo pari vuotta sitten. Mutta eihän se mitään maksa kysyä. Jos tulee kirppiksellä vastaan niin osta!

   Mulla on nää "menetykset" olleet yleensä sellaisia pikkujuttuja, joista pääsee nopeasti eteenpäin. Ja ei kai verhokaan elämää kaada, mutta aika vaikea on keksiä nyt muuta ehdokasta :)

   Poista
 2. Mulle käy aina välillä noin. Kiitos siitä FInlayson vinkistä. Ihanat petivaatteet tuli:) Ja kävin liikkeessä ja kaikki kankaat ja kernit sattuivat olemaan -20%. Löysin ihanan kernin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko jotain mikä on jäänyt pitkäksi aikaa kaivelemaan?

   Hei tosi kiva että sait tilauksen tehtyä ja saitte ihanat lakanat. Se taimiko tuli? Aika hyvä tuuri kävi sitten kerninkin kanssa :)

   Poista
 3. Kannattaa selata huutonettiä, ja laittaa facebook-kirppiksille (oman lähialueesi sekä marimekkokirpparin) sivuille ostetaan ilmoituksia! Yleensä aina joltain löytyy kaapin perältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä vinkkejä! Huutista olenkin aika-ajoin tarkkaillut ja facebookryhmään liityin vasta. Ja sitten täälläkin tämä huhuilu. Toivottavasti jostain tärppää :)

   Poista
  2. Hei! Vieläkö etsit ko. kangasta näin monen vuoden jälkeen? Minulla olisi ihan käyttämätöntä!

   Poista