keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kesähimmeli
Kun valmisteltiin sunnuntain juhlia, sanoin miehelle että nyt sitten priorisoidaan eikä jäädä jynssäämään mitään nurkkaa mikä ei kenellekään näy tai järjestellä jotain kynälaatikkoa tms vaan keskitytään olennaiseen. Ja mitä tekee hän itse (minä siis)? Saa käsiinsä uudet paperipillit, muistaa jossain sisustuslehdessä (en kyllä millään muista mikä lehti tai kenen koti..?) lähiaikoina näkemänsä himmelin noista pilleistä tehtynä ja pujottelee sellaisen. Ja kuvaa sen. Tosi tärkeä juttu juhlia ajatellen - no ei tod. Mutta tosi kiva askartelu ja oikein hauska kuvauskohde varjoineen ilta-auringossa!15 kommenttia:

 1. Se on nätti! Ja noi pillit on kivoja myös.

  Mullekkin käy ihan samanlailla aina, siis aina. Kummallisesti löydän itteni nyhräämästä jotakin tosi oleellista...

  Pitää vissiin kantaa kaupunkikatselmukselta omiinkin juhliin repullinen kertiksiä kun ei oo edelleenkään tarpeeks niitä eikä näitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nuo pillit on kyllä ihania. Sekä nämä mustavalkoiset että värilliset myös. Muuten niitä ei voi meillä pitää esillä kun lapset niitä hinkuaa koko ajan juomiinsa, mutta tästäpä niitä ei noin vaan irroitella ;)

   Hah, onneks on muitakin! Tosi hyvä toisia komentaa kun ei itse pysty samaan.. Mutkun siinä on just niin sopivasti sitä aikaa (siihen johonkin oikeasti oleelliseen ;D)

   Joo, ostoslista valmiiksi!

   Poista
 2. Hieno! ja ihan samaa sanon minäkin miehelle kun joskus yhdessä siivotaan - että ei jäädä järjestelemään mitään ihme laatikoita!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mies jopa pyynnön toteutti oikein esimerkillisesti - vielä kun itse pystyis samaan ;D

   Poista
 3. Hieno on, voiskin väkertää samanlaisen :) sama kävi mulle, huomasin yhtäkkiä lajittelevani artun muovieläimiä/ukkeleita/autoja/leikkiruokia omiin laatikkoihinsa, tooodella tärkeetä ja järkevää kun vieraiks oli saapumassa liuta lapsia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä oli tosi kiva tehdä! Jatkaisin kunnon himmeliksi, mutta tulis niin iso ettei se kyllä mihinkään mahtuisi roikkumaan. Pitäisi vissiin leikellä noita pillejä vähän lyhyeämmäksi. Hih, mut ne lapset varmasti arvosti sitä että lelut löytyi helposti ;DD

   Poista
 4. toi on hieno.
  itelläki ollu tarkotus tehdä kesäinen himmeli, keltaisista pilleistä, kummasti pölyttyvät tuolla nurkassansa. kera muiden tilpehöörien.

  tää on niin naisten tapaista. että saatetaan löytää tekemästä aivan sitä toista mitä pitäisi, kesken kiireiden. se on sellasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin että kumpia käytän, keltaisia vai mustia. Nyt kallistuin näihin, mutta keltainen olisi aidosti kesäinen. Varmasti ihana!

   Multitasking, vai miten se meni..? ;D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Eiks ookin - just sellainen kiva rentoutuspala joka ei liity mihinkään :)

   Poista
 6. Siis toihan on juhlien keskipiste. Ilman tuota ei olisi juhlia. ;)
  Ihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, joo. Paitsi en mä tiiä huomasko sitä edes kukaan juhlavieraista =D Sovitaanko niin, että se toi just sen oman tunnelmansa, joka tuotti kaikille hyvän mielen, vaikka eivät tienneet mistä se johtui ;)
   Kiitti!

   Poista
 7. Mistä näitä tärkeitä projekteja aina eteen putkahteleekin :)

  VastaaPoista
 8. Hieno tuli!:) Mä katoin tuota myös uusimmassa Deko-lehdessä, kun yksi toimittajista oli väkertänyt juuri samanlaisen. Hyvä idea juhliin. Meillä on tulossa juhannuksena oikein tuplasynttärit:). Niin, ja ihana astiakokoelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dekossako se oli? No hyvä että sä muistat kun mä en :) Tosi kiva koriste kyllä! Kaikki muutkin odottaa juhannusta innolla, mut teillä siihen onkin sitten vielä enemmän syytä! Kiitos :)

   Poista