maanantai 27. toukokuuta 2013

Juhlahumua


Meillä vietettiin eilen lopultakin pojan 2v-juhlia, vaikka vuosi vaihtui jo huhtikuun puolivälissä. Autopojalle autoja ja kevyttä karnevaalitunnelmaa. Sadetihku sotki pihajuhlasuunnitelmat, mutta hyvin pärjättiin näinkin. Mukavaa tunnelmaa, ihania ystäviä, mummoja, serkkuja, herkkuja, leikkiä, naurua, 2-3v draamaa, hienoja lahjoja ja yhdessäoloa. Eipä sitä muuta kaipaiskaan kuin sitä, että muistaisi/jaksaisi kuvata kameralla sitä juhlahumuakin. Note-to-self: elokuussa tsemppaan - vieraat, muistakaa pyytää päästä kuvaan ;)











24 kommenttia:

  1. Hurjasti onnea 2-vuotiaalle! Perästä tullaan, kovasti pitäisi keksiä tarjottavia parin viikon päästä oleviin juhliin. Hitsit tuo teidän olkkari on muutes ihan mahtava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini! Jos autot kiinnostaa myös teidän poikaa, niin Patalinnussa on nyt monenlaista niihin liittyvää ohjetta :)

      Poista
    2. Kiitos vinkistä! Olen luvannut muumikakun, mutta muut jutut on ihan auki..lähdenpäs katselemaan ohjeita!

      Poista
  2. Onnittelut! Mistä olet noita ihania pillejä hommannut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä värikäs pillisetti on Tigerista. Ostin ehkä kuukausi takaperin. Hyvin kestivät nesteessäkin :)

      Poista
  3. Mahtava soramonttukakku :) ja suolaisen piirakan ohje olisi mukava yllätys, mikäli vain ehdit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuija, munkin mielestä tuosta tuli tosi hauska =) Naputtelin kaikki ohjeet nyt Patalintuun. Suora linkki feta-nokkospiirakkaan tässä http://patalintu.blogspot.fi/2013/05/feta-nokkospiirakka.html
      Muitakin suosittelen, nyt onnistui tarjoilut hyvin, ainakin omaan makuun :)

      Poista
  4. Ihanat kuvat! Perästä tullaan, meillä parin viikon päästä juhlat. Mistä löytyi toi koriste kakkonen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aivan, teilläkin tosiaan kohta juhlitaan :) Kakkonen, ja 1&3 on H&M Homesta joskus viime kesänä tai syksynä ostettu.

      Poista
  5. Jälleen ihanat kuvat täällä! Olisi kiva kokeilla fetapiirakan ohjetta, joten jos ehdit niin jakaisitko sen täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! Postasin äsken kaikki ohjeet Patalintuun. Käy kurkkaamassa täältä http://patalintu.blogspot.fi/2013/05/feta-nokkospiirakka.html :)

      Poista
  6. Ihanan näköistä! Kakut ja herkut ja koti... Tuo kakku on ihan mielettömän hyvä idea! Pitäiskö mun syksyksi yrittää käännyttää prinsessa numero kaksi autotytöksi :oD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos, kiitos :) Kakku oli kyllä mainio ja ihanan helppo toteuttaa. Mitenhän sen voisi muokata prinsessateemaan... Löytyiskö jotain sopivanmallisia karkkeja timanteiksi tai helmiksi ja vaikka lego friendsit sinne seuraksi? ;) Tai sitten tosiaan käännytysvaihtoehto. Tuo tänne V:n siedätyshoitoon ;D

      Poista
  7. Hei
    Kivoja kuvia! Mikä on fontti, jota kuvissa olet käyttänyt ja millä ohjelmalla kuvia muokkaat?
    Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! Puistolassa-teksti on fontilla StilettoSkinny ja muut kuvien tekstit BrainFlower. Molemmat olen ladannut DaFont.comista. Kun ne sieltä lataa niin ovat sen jälkeen käytettävissä eri ohjelmissa - mä käytän yleensä Photoscapea tai PaintProta. Macin kanssa yhteensopivuutta en tiedä. Noilla saa kyllä kivoja juttuja aikaan :)

      Poista
  8. Onnea! todella kivoja kuvia ja hienon näköiset tarjoilut ja koristelut :) Täytekakku on todella kekseliäs, pitää laittaa tuo idea talteen.

    ja sinulle löytyypi haaste blogistani! käy kurkkaamassa :)

    t.heidi

    VastaaPoista
  9. Aivan mielettömän upeat synttärit järjästit! Olen käynyt Patalinnusta jo vilkuilemassa reseptejäkin :)

    Mua harmittaa aivan hirivttävästi, kun olen nykyjään niin huono kommentoimaan mihinkään blogiin. En vaan tunnu löytävän aikaa tai energiaa. Olo on jotenkin nuutunut ja väsynyt (ei, en ole raskaana).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi kun mä unhdan aina vastata kommentteihin jotka tulee näihin vanhempiin postauksiin. Mutta saa niihin toki kommentoida, mun vastaukset vaan laahaa jälkijunassa :) Kiva kun nyt jätit viestiä! Olen kyllä huomannut hiljaisuutesi ja miettinyt mikä on. Joskus ei vaan jaksa. Keväällä paljon muutakin tekemistä ;)

      Kiitos paljon <3

      Poista
  10. Kappas, siellähän se matto vilahti! ;) Synttärit näytti muutenkin juuri siltä, että voisin mielelläni kopioida tuon värimaailman ja fiiliksen meille ens kuussa. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä se on. Tosin niin pienesti että ei taida aueta kuin asiaanvihkiytyneille ;D Hei kiitos, sehän olis ihan parasta! Siitä vaan "kopsimaan", niinhän mullakin on poimittu ideoita sieltä sun täältä :) Taisin olla tässä vähän laiska linkkailemaan osto- tai DIY-paikkoja joten jos jotain tarviit niin kysy pois! Ruokaohjeet (ja meidän aiempia lastenjuhlia) löytyy ruokablogin puolelta Patalinnusta.

      Poista