tiistai 7. toukokuuta 2013

Jatkon pohdintaa ja tunnustuksia

Olen viime aikoina kokenut pienoista blogi- ja muutakin ahdistusta. En saa blogista sen näköistä kuin haluaisin. Kuvat eivät onnistu eivätkä tyydytä silmää. Sisustus ja käsityörintamalla on paljonkin visioita ja suunnitelmia, mutta toteutus ei vastaa kuvitelmaa. En oikein tiedä mitä mulla on tarjottavaa, itselle tai teille lukijoille. Mitä haluan tänne tallettaa, mikä teitä kiinnostaa..? Tuntuu turhauttavalta siirrellä kotona roinaa paikasta toiseen niin että saa jollain tapaa säällisen kuvan otettua - todellisuus on suurimman osan aikaa edelleen jotain ihan muuta, mikä on alkanut ärsyttää tosi paljon. Muutosta on jo kuukausi, mutta aikaa kaiken laittamiseen tuntuu olevan mahdoton löytää. Asiaa ei helpota yhtään se, että tässä on menossa kuukauden sisään jo kolmas flunssa.

Ajattelinkin jo pitää pienen blogitauon, mutta en nyt sitten ehkä kuitenkaan. Joskus asiat voivat olla kiinni niinkin pienestä asiasta kuin mieluisasta bannerifontista ;) Mutta jos olen hiljaa, niin tiedätte mistä se johtuu. Kerään ehkä voimia ja ideoita, mutta jokatapauksessa lopettamaan minusta ei ole. Sen verran rakas harrastus tämä on ollut jo yli viisi vuotta (tämäkin blogi ihan kohta jo vuoden). 



Mieltä piristi kovasti Hannalta ja Tarjalta saadut tunnustukset. Kiitos teille ihanille ♥ 
Käykäähän kurkkimassa Hannan Pisaroita ja Tarja's Snowland jos eivät ole teille ennestään tuttuja - luulen että tykkäätte varmasti! 




White&Fresh Irinan"ilmianna blogi" haasteen hengessä listaan muutaman seuraamani pienemmän blogin, joissa kirjoitellaan myös muusta kuin sisustuksesta - kannattaa tutustua :)

Ainoa - Mira tuntuu löytävän aina sopivan lorun pätkän päivään kuin päivään. Kuvissa ihanaa väriloistoa.
Kupillinen kaaosta - Muruhutun eli Tiinan sopiva sekoitus sisustusta, arkea ja käsitöitä
Luonteenlaatuinen - käsistään taitava Maya kirjoittaa hauskalla persoonallisella tyylillä
MrsK and her life - MrsK tietää miltä koko talon remontointi tuntuu. Sisustuksen ja remontin ohessa myös terveysasiaa.
Omasta (p)ajasta - Minna-Leenan pajasta syntyy vaikka mitä ihanaa: sisustusta, tuunausta, herkkuja ja suloisia pehmotuksia

22 kommenttia:

  1. Kiitos Petra! Älä nyt vain lopeta, totuushan on juuri se että siistitään ja kuvataan, siirretään ja taas kuvataan ;) Näkisitpä meidän olohuoneen juuri nyt kun on lamppuprojekti taas kesken...

    Mikä toi ihana ABC fontti on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä lopeta, kyllä tää sen verran hauskaa yleensä on :) Ja siirtelyähän se on, mutta nyt nuo kuukauden (tai kaksi jo otetaan lähtöpääkin mukaan) jatkunut muuttolaatikoiden ja rempparojujen mukaan tuleminen tekee jutusta vähän enemmän epämiellyttävää kuin mielenkiintoista... Pitää miettiä tarkemmin mitä kuvaa :)

      Fontti on Little Snorlax, löytyi DaFont.comista

      Poista
  2. <3 Jos et oo huomannut niin mullakin vähän hiljaista tällähetkellä.... en tiä mistä johtuu mut ei synny mitään järkevää juttua! :D Oon siis hiljaa ;) Näitä tulee joskus, mutta kiva ettet oo lopettamassa silti, mä ainakin tykkään lukee sun juttuja aina, oli sitten mitä vaan asiaa :)

    Kiva fontti! Mistä löydät noita? Tai millä ohjelmalla muokkailet kuvia/missä olis kivoja fontteja? Mä en ymmärrä noista mitään, haluisin vaan jonkun kivan jolla kirjoitella esim kuviin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon huomannut. Mut kiva ettet säkään ole lopettamassa. Parempi taukoilla jos ei ole juttuja. Niin se on munkin tehtävä jos ei lähde yhtäkkiä taas luistamaan :) Kiitos, ihana kuulla!

      Olen kaikki erikoisfontit ladannut dafont.comista. Esmeraldalta löytyy hyvät ohjeet miten sen saa koneelle asennettua http://esmeraldas.bellablogit.fi/fonts/. Sen jälkeen ne on olleet käytettävissä esim Paintissa ja Photoscapessa :)

      Poista
  3. Kiitos paljon tunnustuksesta!

    Blogin pitäminen on sellaista vuoristorataa. Joskus ei nappaa yhtään ja toisinaan sitä suoltaa ulos tavaraa sellaisella vauhdilla ettei meinaa itsekään perässä pysyä. Nyt on itselläni menossa tuo jälkimmäinen vaihe. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepas hyvä :) Sulla on tosiaan nyt tullut postausta postauksen perään niin että päätä huimaa - mutta hyvä vaan kun kaikki niin ihania juttuja! Ja saman olen kyllä huomannut ennenkin, että välillä ei vaan irtoa mutta sitten kun juttu kulkee postauksia tulisi liukuhihnalta. Kaipa se tästä taas joku päivä :)

      Poista
  4. Tiiätkö, ei se haittaa vaikka asiat olisi kesken, lukijasi tykkäävät varmasti kaikesta minkä päätätkin täällä jakaa, oli se sitten keskeneräistä tai ei. Keskeneräisestä voi saada motivaatiota omaan elämään ja myös inspiraatioita. Bloggaa tai pidä huilitaukoa, sinun vuoksesihan me sun blogia seurataan. Ei me vaadita täydellisyyttä - ei bannerissa, teksteissä tai kuvissakaan. Oma ittenä vaan niinku!! :D

    *hali*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irina aivan ihanasta kommentista <3 Tämä valoi uskoa omaan tekemiseen :)

      Mä olen ehkä itse nyt niin täynnä tätä rempparealityä, että en jaksaisi sitä enää esim. kuvien muodossa yhtään ja ahdistaa kun ei täältä kämpästä muuta saa irti. Mutta itse kai tässä tosiaan se pahin tuomarinsa & kriitikkonsa on ;)

      Poista
  5. ei kaiken tarvitse olla täydellistä, toki tässä kilpailevassa blogimaailmassa vertaa itseään muihin helposti. Back to the basics, välillä voi myös pitää taukoa, jos joutuu kuvia varten raivata kaikkea pois, se on just aika teennäistäkin blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän mä normitilanteessa olen aika siivoamattomiakin kuvia esitellyt, mutta nyt kun kaikki on edelleen rempallaan ja muuttolaatikot pyörii vieläkin jaloissa, niin siitä tulee jo liikaa "kurjuutta" mitä en blogiin haluaisi jatkuvalla syötöllä postailla. Omat silmät ainakin kaipaisi jo sitä valmista ja nättiä :) Se on totta että vertailtuakin tulee, mutta en mä sen ole antanut häiritä. Omat kriteerit ja halut taitavat vaan olla korkeammalla kuin taidot ja se aiheuttaa pientä sisäistä ristiriitaa... ;)

      Poista
  6. Pohtiessasi kyseisiä asioita, muista, ettet ole ainoa pohdinnoissasi. Jokainen jossain vaiheessa tulee tai on jo pohtinut tämän kaiken järjellisyyttä/järjettömyyttä. Muakin kiusaa mun huonot kuvat ja sanavalinnat saati tekemättömyys. Mutta mennään Petra näillä mitä meillä on, ni hyvä on. Tosi hyvä. Eikä pohdita liikaa kuitenkaan. Pois se meistä. Koska, me tykätään susta ja sun blogistasi joka tapauksessa, sillä näemme muuttolaatikoiden ja remontin lävitse, paljon. Kaikkeen ei voikkaan aika riittää. Tsemiä sinne. Ja kiva, että päätit jatkaa. Välillä voi mennä vaikkapa hiljaisempaa tahtia.

    Kiitos ihanasta tunnustuksesta. ♥

    Niin, ja muistaakseni olen eka kerran löytänyt sut virkatun salmiakkityynyn vuoksi. Ja arvaatko, että se on edelleenkin haaveasteella. Että näin. :)

    Ja niin vielä sekin, että toi fontti on upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan totta, että varmasti kaikki näitä joskus pohtii. Itsekin joskus aiemmin myös, mutta aina näistä on eteenpäin päästy. Saatu vain uutta puhtia :) Nyt vain tulee jotenkin tuplana, kun tyytymättömyys kohdistuu blogin ulkonäön& sisällön lisäksi myös kodin ulkonäköön. Ei siis auta että sulkee tietokoneen ;) Mulla alkaa itsellä olla vaikeuksia nähdä noiden muuttolaatikoiden lävitse, mutta hyvä jos sulta ja muilta täällä kävijöiltä onnistuu!

      Fontista ilahduin suuresti kun sen löysin, ja varsinkin kun tarvittaviin kirjaimiin osui tuo ihana aurinko+pilvet =)

      Kiitos ihanasta kommentista Maya <3 Tästä tuli paljon tsemppiä!

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Samaa mieltä että elämä saa kuvissa näkyä! Toivoisin vaan että remontti ei enää olisi niin suuressa osassa elämää :)

      Poista
  8. Petra ihanainen KIITOS!! <3
    Ja härregyyd, älä nyt ainakaan lopeta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :)
      Ja en mä lopeta, sitä taukoa vaan pohdiskelin - mutta nyt onkin jo pari juttua jemmassa odottamassa. Kuopan kautta uutta virtaa ;)

      Poista
  9. Ihana blogi ansaitsee tunnustuksen. Ole hyvä <3

    Mä uskon, että sua alkaa pian jo postaututtamaan :) Älä stressaa. Kamerasta rajataan täälläkin niin paljon ettet uskokkaan! Huilaa kuitenkin hetki jos siltä tuntuu... Tule kuitenkin takaisin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3

      Joo, aika pian alkoi, pari juttua olisi jo taas mielessä =) Mutta onhan noita ennenkin ollut mielessä, se toteutus tässä on nyt vähän enemmän tökkinyt. No, katsotaan mihin kykenen ja jos en saa parempaa aikaiseksi niin mennään sitten sillä mitä on :) Kotona tökkii se, että kun rajauskaan ei auta. Kun ei ole tavaroille niitä paikkoja niin koko mesta on jatkuvasti kuin kaatopaikka. Tarttis jo vähän lepoa silmille. Joku rempan loppukirivaihde pitäisi nyt löytyä niin päästäis tästäkin :)

      Poista
  10. Mulla ollut samanlaisia ajatuksia mielessä viime aikoina. Mutta älä missään nimessä lopeta! Ihana seurata blogiasi!<3 Tämähän on vain elämää:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se liittyy kevääseenkin, uudistumisen halu..? :) En lopeta, äläkä sinäkään!! Kerätään voimia ja jatketaan eteenpäin :) Kiitos <3

      Poista
  11. Tiedätkö, tää sun blogi on niin mainio.
    Mä tykkää siitä, että sä olet just aito ja oikea (et kuitenkaan Oltermanni).
    Ja sun blogi myös. Noita fiiliksiä käy varmaan jokainen bloggari läpi jossain vaiheessa.
    Kiva, että jaoit sen(kin) täällä, se tekee tästä juurikin aidon. <3

    Bloggaat, kun jaksat ja tahdot. Me lukijat kyllä odotetaan.
    Kunhan et ota tästä stressiä. Yhtään!

    Haleja murunen. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan mielettömän ihanasta ja kannustavasta kommentista <3 Ihan vaan tämän voimilla kestää taas pitkään!
      En mä nyt just taas stressaa, se onneksi oli ja meni. Ainakin toistaiseksi. Kuten sanoit, jokaisella nämä mietinnät taitaa aina välillä pääsäs pyöriä.

      Hih, en onneksi oltermanni ;)

      Kiitos ja haleja myös <3

      Poista