perjantai 26. huhtikuuta 2013

Finlaysonin ale-vinkki

Tulin vaan vinkkaamaan kun itse sattumalta huomasin, että Finlaysonin nettikaupassa on ale. Kaikki (ei uutuus) puuvillaiset pussilakanat ja pussilakanasetit ovat -20% ja lisäksi ilman postikuluja.

Meille lähti kaksi settiä näitä elefantti-pussilakanasettejä, joista olen jo pitkään haaveillut. Suunnittelen näitä lasten sänkyihin sänkypeitoiksi näin alkuun. Kunhan siirrytään isoihin peittoihin, niin sitten pääsevät ihan oikeaan käyttöön.


Lisäksi tyynyliina uudesta Sanna Pelliccionin suunnittelemasta Oma perhe -sarjasta. Aivan ihana kuosi! Tytär tuli selän taakse hihkumaan, että hälle tuo. Oli ihastuksissaan kun kuuli että tilasin jo :)




////////////////////////

Huomenaamulla me tytöt lähdetään Lapsimessuille isojen ja pienten ystävien seurassa. Siellä on varmaan jokunen muukin? Hauskaa viikonloppua!

10 kommenttia:

  1. Tilasitko noi norsut siinä juniorikoossa vai ihan normaalissa pussilakanakoossa? Meillä on kaikilla noi pussilakanat punaisena, lapsilla junnut ja meillä isoilla sit ne isot:) Kivat on.

    Kivaa messupäivää! Mä saan omaa aikaa ja painun lenkkariostoksille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä otin ihan normikoossa. Oon miettinyt että aika pian voitais kokeilla isoja peittoja niin junioreiden käyttöikä jäisi lyhyeksi. Ja jos ne ei toimi sänkypeittoina niin voidaan tosiaan ottaa aikuisille käyttöön :)

      Kiitos! Täällä yksi hätähousu olisi jo tunnin ollut menossa... Lenkkarinmetsästysonnea! :)

      Poista
  2. Kivat noi Oma perhe-sarjan tyynyliinat, ihanan keväiset ja ihanan väriset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihastuin niihin myös. Koko lakanasettikin olisi ollut kiva, mutta vielä ei raaskinut...

      Poista
  3. Oi kiitti vinkistä. En ole ehtinyt blogiasi seurata omien muuttokiireiden vuoksi. Mutta ihanalta näyttää teillä. Sä se mietit kaikki niin tarkkaan ja lopputulos on upea:) Itselläni on vähän kaaottinen olotila... sisustuksen suhteen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos oli hyödyksi! :) Uskon kyllä että kiirettä on teillä riittänyt ja sopeutuminen vie varmasti aikansa. Mulla on ollut vuosi aikaa miettiä mitä minnekin (vaikkakin suunnitelmat koko ajan elää) sun pariin viikkoon verrattuna ;) Kiitos!

      Poista
    2. Mä meinasin jo tilata Taimi petivaatteet harmaana, mutta mulle se kyllä yritti laittaa pk:t päälle... yli 150e ostoksista ei pk? Mistä sä tilasitkaan sen Uten silon? pitää penkoa postauksia taaksepäin:)

      Poista
    3. Niin se mullekin ensin näytti, mutta kun jatkoi siihen maksamisvaiheeseen niin poisti ne pk:t! Yksi askel pidemmälle siis vielä :) Uten silon tilasin Nest.co.uk:sta.

      Poista
  4. Olis pitänyt lukee tää eilen, olisin nähny ton lapsimessujutunkin ;) Ihania tyynyjä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei voi aina ehtii kaikkea seurata. Mutta kesällähän me nähdään ja sitten vuoden päästä, eikös niin :)
      Mä tykkään tuosta kuosista jotenkin tosi paljon.

      Poista