torstai 4. huhtikuuta 2013

Muuttohajatelmia

Tässä muuttolaatikoita kasaillessa on päähän pulpahtanut erinäisiä mietteitä:


Ei ihme että lasten särkylääke ei pari viikkoa sitten löytynyt, se nimittäin oli jemmassa omassa kenkälaatikkoon (noin puoli vuotta sitten) hylätyssä laukussani.

Edellisen muuton alla ostettu parivuoteen lakana ei ollutkaan kadonnut, vaan oli hyvässä tallessa alkuperäispakkauksessaan vaatekaapin viimeisessä nurkassa juhlakenkien alla.

Yhdellä perheellä voi ilmeisesti sittenkin olla jokunen pari liikaa kenkiä - jotenkin tuli mieleen kun varastot ei mahdu kuuteen Ikean siniseen kassiin...

Sukat eivät katoakaan pesukoneeseen vaan liian matalan sängyn alle. Toistaiseksi löytynyt 9 paritonta.

Lasten kanssa olisi helpointa muuttaa kesällä, kun ei tarvitsisi tässä viime hetkillä enää lonata toppavaatteiden ja märkien kuravaatteiden kanssa...

Facebookiin jo kirjoitinkin, että jos mun pitää valita yksi asia mistä KAIKKEIN vähiten muuttamisessa tykkään, niin se on ehdottomasti keititön pakkaaminen. Pahempaa on vain se tunne, kun huomaat sitä kurjinta sälälaatikkoa (jossa siis kaikki pikkutilpehööri pussinsulkijoista, kansiin, pilleihin, korkkeihin ja pursottimiin + muutamiin maljakoihin jne) nostaessa, että olet juurikin sen laatikon onnistunut kokoamaan väärin ja sen pohja pettää.

Lasten lelut muuttavat kätevästi omissa säilyttimissään (ja kuudessa täydessä muuttolaatikossa, jestas)Lapsia ei onneksi muutto tunnu paljon vaivaavaan. Paitsi kun tänään sanoin että suurin osa leluista on jo pakattu niin tytär sanoi "siis kaksi päivää pelkkiä legoja, eikäää!" Ja jatkoi innoissaan legoeläinlääkärin hommia.

Tytär nauttii kun pääsee penkomaan varastojen kesävaatteita. Pihalle oli pakko saada lippis mukaan ja kerittiin pitää minipikinikkiäkin. Lumen alta paljastuu koko ajan lisää tavaraa jota pitäisi saada muutettua. Toivotaan että keinu + grilli saadaan irroteltua, tänään ei vielä noussut.Muutossa pieni ystäväpiiri korostuu. Kun ei omista isoa lähellä asuvaa sukua tai ole koskaan pelannut joukkuepeliä, ei löydy helposti apua remonttiin, ei pakkaukseen, ei siivoukseen, ei muuttoon, vaan kaiken saa tehdä omin voimin.

Mutta ne ystävät ja läheiset joita on ja joilta on apua saatu / ovat sitä tarjonneet ihan missä muodossa tahansa, nousevat aivan korvaamattomaan arvoon ♥

//////////////

Ylihuomenna mennään, vaikka uudesta edelleen alakerran lattia ja katto puuttuu. Ja yläkerran lattialle ei saa tavaroita vielä ainakaan viikkoon kannella. "Hieman" lisähaastetta ;)

19 kommenttia:

 1. Osuvia ja ah niin tuttuja huomioita, kyllä tuli elävästi viime kesä ja oma muutto mieleen:-) Tsemppiä pakkaamisen loppurutistukseen, itse muuttoon sekä remonttiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups, kommentoin epähuomiossa kirjautuneena sisään toisen blogini tunnuksilla, minä siis täällä:-)

   Poista
  2. Kiitos! Tunnistin ekallakin nimellä :)

   Poista
 2. Kyllä niin totta kirjoituksesi nimim. pari päivää sitten muutettu :D.

  Itse en tiedä turhempaa muutettavaa tavaraa kuin henkarit ja kukkaruukut! Niitä oli sitten miljoona ja sai roudata monta kassillista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin teillä oli melkein sama ajoitus. Henkarit ei tosiaan ole kivoja muutettavia...

   Poista
 3. Tsemppiä urakkaan, pian se on jo ohi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ohi on itse muutto, mutta tämä kaaos ei ihan heti seläty...

   Poista
 4. Kuulostaa hurjalta! Mutta hei, hienoa että sukkien arvoitus selvisi;)

  Tsemppiä! Ja laitahan viestiä, jos viikonloppuna tarvitset vielä yhden muuttajan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo. Arvaa vaan onko nyt edes niitä parittomia ;)

   Kiitos hurjasti ♥

   Poista
 5. Tsemppiä pakkaamiseen ja muuttoon ja voimia remonttiin!

  VastaaPoista
 6. Tsempit täältäkin pakkailujen keskelle!! Kuulostaa niin tutulta tuo sukulais,ystävä sydeemi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkailut ohi, purkaminen vähintään yhtä kamalaa... Kiitos!

   Poista
 7. huh, ihan alkoi hengästyttää pelkästään lukeminen ;) Voimia muuttoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin sanoa että itse äksönikin pisti hengästyttämään. Ja mustelmia on ehkä sata. Kiitos!

   Poista
 8. Heh, on hyvä aina välillä muuttaa, niin kadonneet tavarat löytyvät. Näin on tapahtunut myös meillä. Onneksi viimeisimmästä muutosta on jo viisi vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää varmaan alkaa pitää listaa aina kun huomaa että joku asia on lopullisesti kadonnut ja kun lista on tarpeeksi pitkä ja siellä on liikaa oikeasti tarvittuja juttuja, alkaa suunnitella muuttoa ;)

   Poista
 9. Tarkkoja ja hauskojakin havaintoja olit kirjoitellut. Minusta muutossa on ehdottoman kamalinta tavaroiden purkaminen uudessa paikassa, johtuu ehkä hasardista pakkaamisesta se että laatikoissa on sekalainen kokoelma sitä sun tätä. Tsemppiä loppurutistukseen! NL

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, purkaminen on kyllä kamalaa. Varsinkin kun ei ole mitään paikkaa mihin purkaa... Ja just nuo sälälaatikot, voi jestas. Kiitos <3

   Poista