perjantai 19. huhtikuuta 2013

Paloja lastenhuoneesta

Jos unohdetaan se että lastenhuoneen nurkassa seisoo kaksi muuttolaatikkopinoa, verhot puuttuu, listat puuttuu ja pitäisi keksiä mitä katolle voi tehdä, niin huone on jo ihan käyttökelpoinen. Lapsille on uudessa huoneessa maistuneet sekä unet että leikit. Vanhassa asunnossa ei tapahtunut kertaakaan sitä että lapset olisivat keskenään menneet leikkihuoneeseen leikkimään, mutta täällä niin on ollut alusta asti. Tosi kiva!

Lastenhuoneen kaikki kalusteet muuttivat mukana, Stuvan kokoa vaan on kasvatettu ja vaihdettu vaatekaappikäyttöön. Seinäkaappeihin ruuvasin jalat ja siitä tuli oiva kirjahylly. Expedit oli ennen pystyssä, nyt ikkunan alla poikittain, niin että lapset yltää itse joka nurkkaan. Uusi matto ja tapettirullat saapuivat tällä viikolla, joten hyvin pian saadaan huone taas lähemmäksi valmista :)


p.s. Facebookista löytyy jo kuva valmiista saunasta!

9 kommenttia:

 1. Hei!
  Mistä tuo numerotaulun edessa oleva pöllö(?)lelu on ostettu ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Brion pöllö. En muista enää mistä se silloin ostettiin, mutta google-haku "brion pöllö" näyttää tarjoavan useampaakin nettikauppaa mistä sitä vielä saa :)

   Poista
 2. Onpa kiva lastenhuone! Ei nois huomaa ollenkaan että jotain olis kesken :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia! Omaan silmään osuu pahasti kaikki karmittomat ikkunat yms, mutta kameran rajaukset on aika hyviä ;)

   Poista
 3. Ihanan värikästä! tykkään ja paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olisi kerrankin tarkoitus pitää ympäristö neutraalina, niin saa värikkäät lelut loistaa rauhassa ja erottua kunnolla :) Kiitos!

   Poista
 4. Kiva huone ja kiva tunnelma siellä :) Se tapetti on kyllä nappi valinta sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Jotenkin se tapetti vaan kuuluu sinne. Onhan tässä tullut vaikka mitä sinne suunniteltua mut ei auta ;)

   Poista
 5. Näyttää kyllä kivalta :) Tuo tapetti on varmasti loistava valinta :)

  VastaaPoista