tiistai 23. huhtikuuta 2013

Remppareality

Ettei ihan pääsisi totuus unohtumaan niin vähän remppapäivitystä viikonlopulta.

Lauantaina uurastettiin 14 tuntia ja sunnuntaina melkein toinen mokoma. Tavoitteena saada ainakin porraskäytävä valmiiksi sunnuntai-iltana klo 18 käynyttä mittamiestä varten ja päästiin tavoitteeseen. Hieman ylioptimistisia oltiin sen suhteen että  luultiin myös ehtivämme latoa lattiaa ja nakuttaa kattoa; kyllä se porraskäytävä miehen ajan vei kokonaan. Ei ole mikään koskaan niin nopeaa kuin kuvittelee. Tänään sitten kuultiin että takaseinän putket pitää laskea alemmaksi, joten putkari saadaan kutsua taas. Jokohan tämä olisi viimeinen kerta kun täällä tarvitse kutsua putkari sitä varten että siirräppä taas jotain putkea johonkin suuntaan muutama sentti. Puuh. Tasoitusta ja maaliahan nuo seinät kaipaa myös, mutta siihen on nyt viisi viikkoa aikaa.

Tässä portaat muuton aikaan pari viikkoa sitten.


Tässä lauantai-aamuna


Ja vielä vähän avarampaa kun vedettiin kodarinkin seinä alas. Aika jännä tunnelma kun "rappusilta" näkyi käytännössä melkein koko alakerta.Tähän päädyttiin tässä vaiheessa


Silloin kun minua ei tarvittu kantoavuksi niin maalasin olohuoneen ja kodinhoitohuoneen ikkunankarmit ruskeista valkoisiksi. Olohuoneen seinänkin tein, mutta siitä lisää seuraavassa postissa.


Pakko oli laittaa myös vähän orvokkeja ikkunalle kun osuivat niin sopivasti rautakaupassa kohdalle


Eilen illalla vielä uurastettiin palkkatyöpäivän jälkeen kun tilattiin lopulta roskalava ja kannettiin nuo vasemmassa kuvassa näkyvät röykkiöt oikealla olevalle lavalle. Meni ääriään myöten täyteen, mutta meillä näyttäis taas olevan takapiha! Ehkä tässä kohta kehtaa alkaa naapureitakin moikkailemaan ;)


6 kommenttia:

 1. Hyvä siitä tulee! Itse toivon kans että päästäis jossain vaiheessa remppaamaan omaa. Sitä odotellessa keksin sisustus/remppaprojekteja nykyiseen asuntoon, oli oma tai ei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä uskon kanssa että ajan mittaan hyvä tulee, harmi vaan kun aikaa menee niin paljon ja alkaa jo vähän väsyttää. Mut siitä huolimatta toivon että tekin oman kohteen löydätte, on se lopulta sen arvoista :)

   Poista
 2. Tehokasta toimintaa :) Ja ompas portaikko ihan eri tunnelmainen jo nyt vaikkei vielä niitä uusia rappuja olekkaan.

  Tuo jätteen määrä on ärsyttävää ja senkin hävittämisestä saa pulittaa :/. Meilläkin loju roskat takapihalla ja odotti lumien sulamista. Kaksi isoa peräkärrillistä niistä tuli. Rempan aikana vietiin pakettiautollinen pois. Ja lisää vaan tulee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan uskomattoman paljon muutti tunnelma ihan vaan levytys ja pintojen yhtenäisyys vaikkei lopullinen olekaan :)

   Romun määrä on järkkyä! Ja se hinta mitä sen hävityksestä pitää maksaa. Tänään sain vinkin jonka laitan heti jakoon: hsy:n kiertävät jätelavat kevään ajan. Käys kattoo niiden sivut jos ei oo tuttu juttu :)

   Poista
 3. Vau, hienosti edistyy! Eikä aikaakaan kun saatte ne iki-ihanat portaat <3

  Se on tottta, että aikataulu on aina liian optimistinen vaikka sen laittaisi mihin. Itse olen niin kyllästynyt, etten ole enää pitkään aikaan edes yrittänyt aikatauluttaa mitään. Pitää vaan suunnilleen silmät kiinni kun kävelee kaikkien pinnoittamattomien rakenteiden ja väliaikaisratkaisujen ohi… Kummasti se vaan menee näinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokunrn viikko pitäisi vielä jaksaa mut kyllä siellä helpotus jo edessä häämöttää :)

   Tunnistan täysin tuon miten silmät oppii ummistamaan. Aika helpottavaa, mutta silti toivon ettei jää lopulliseksi olotilaksi ;)

   Poista